forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 BabacumMostors said: yok lan etik olmadı bu söyle söyle nasıl olsa finansal tablolara göre hareket etmiyor bizim borsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ford iyi artıyor sağ olsun, artmasaydı mal gibi sığır gibi dana gibi aldığım ericolar canımı daha çok yakacaktı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ya şu temettüyü bilen anlatsın x tarihinde dağıtılacak dendi o gün hisseye sahip olmak yeterli mi nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Evet o tarihte yatırım hesabına gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hisse ne zaman satılabilir peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ya temettü sonrası fiyatı düşecek zaten, bence seans açıldığı anda ama kafadan sallıyorum bunu hiç anında satmayı denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 26.03 de temetütüyü 28.03 de dağıtcaz diye açıklıyorlar walla denemek için 10 tane aksa hissesi aldım ama daha ödenmedi temettü 27sinde düşmeye başladı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bana biri euro nun gidişatını söylesin 3bin eurom var ilk çekerken ziraatten 2.39 du ne güzel bozacaktım ozaman =( şimdi düştü bayağı bugün 2.32 den kapadı 2.39 a tırmanınca bozucam sonra borsa ya akıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 3k euro ile borsa amatoru bile eglendirmez. high end pc topla daha iyi o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ben eğlencem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 parayla para kazanmak için çok para sahibi olmak lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 tl'sini bilmem de iki kuruş ekonomi bilgimden euro'nun dolar karşısında uzun süre değerlenmeyeceğini düşünüyorum. g.kıbrıs ve diğer PIGS ülkelerinden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tavan da ama bim alın hem bedelsiz sermaye arttırıyor hem kar payı dağıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 İMKB BİTTİ !! bist oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tek resimle özetliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ne tek resmi, çizgi roman olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 dayanamadım 1.89'dan krdmd aldım bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 mayıs sonunu görü mü bu yükseliş ttkom var temetüyüü almadan satmıycam inat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 otokardan akıllara ziyan paralar kaldırdım asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 artog noldu öyle arkadaş ya, 1 hafta boyunca girmiycem dedim korkaklık ettim pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 walla thyao yu sattığıma yanıyrum 2 katına çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu borsa hiç mutlu etmiyo insanı ya. satsan çıkar alsan düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ülker temetüyü dağıttı daha çok arttı ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 20 lira civarı pegasus halka arz oluyor diyorlar. Acemi birisi olarak nasıldır ne olur biri anlatsa Ayrıca altın 95 i görebilir mi bu yaz çok zarardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 son zamanlarda bütün harlka arzlar parayı tokatlayıp kaçma üzerine oldu , fakat pegasus un çıkış fiyatı çok yükse bence düşer bi müddet sonra sabahncı işe el atar kağıdı yükseltir.. düşmesini beklemek lazım imo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar