Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şakirt Siber Savunma ltd şti

mani

Öne çıkan mesajlar

Napolyonn said:

koyu yerleri okudum sonra başlığı okudum bu yazıdan bu kadar alakasız bi yorum çıkartılamaz hay allam ya. o yazılan jargonlar dinci değil milliyetçi kesimin kullandığı tarzda şakirt siber ne alaka....

cyber-warrior dan benim de bi kaç tane tanıdığım var gayet düzenli iş yapıyorlar ve yeni yetmeleri eğitiyorlar da.. fena değiller yani.

lol bu mesaja şaşırmadım desem yalan olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
" Söz konusu programlara kullanıcı adınızı yazıyoruz, sonra o program milyonlarca şifreyi deneme yanılma yoluyla buluyor"

ben pek bilmem de bu herhalde ilk çıkan şifre kırma metodu falan hala bunu mu kullanıyolar lan heheh

bi de bu pek kırma olmuyor yav işte exhaustive bir yöntem kırma deyince benim aklıma adamın bilgisayarına girip cookiesine mookisine bişey yerleştirip adam şifresini girerken ordan bi şekilde browserda bir leak bulup ordan alma gibi geliyor heh
sene 2011 deneme yanılma mı hala lan
Sosyal ağlarda paylaş

brute force işte..

amazon server cloud'a verdik.. anında öptü annesini şifrenin çalışaması vardı geçen hafta..

saniyede 400K password deniyordu falan hem de..

bildiğin sevindim olm.
neye sevindim emin değilim. adamlar şifrelerimi çöt çat kıracaklar aslında ya neyse.
yine de gelişme gelişmedir.

said:
yavaş bulsun deneme yanılma yöntemiyle

abi bilmeden konuşuyorsunuz kalbimi kırıyorsunuz.
dakikası 2$ mı neydi EC2'nin..
400K*60*2=48000000 deneme=2$

canım benim yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben lame şekilde brute force kasarkene sadece icq şifrelerini fake mail ile alayım, aman şu rar'ı, excel'i açabiliyor muyum deneyim. diye uğraştığım bi dönemdi o zamanlar.

işi bilene bırakmak lazım.. tek bildiğim cuda falan kullanarak pc'de de 50K-100K denenebiliyor olması gerek.

bu wireless key ya da gsm bilmem nesi falandı. onda "olmadı.. kiliiit" yok sanırım.

bi de şu var.. -işi daha iyi bilen birisi gelip anlatsa daha güzel olacak lan. kapı kolu kıvamındayım ben bu konuda- bunlar paso dictionary based denemeler. işte MERVE126 falan deniyorlar.
yani sıkıyorum şifreniz a^+DguÜödYe15%5aPĞqçŞsh64# gibi bişi ise büyük ihtimalle bi bok olmaz.

ben bi keresinde böle bi şifre koydum. sonra bi daha açamadım.
orası da ayrı mesele. unuttum şifreyi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Peki bir e-mail şifresi nasıl kırılır? Akhmenrah sakin sakin anlattı: “Bununla ilgili programlar var. Sizin kullanıcı adınız bulentgunal. Şifrenizi kırmak istiyoruz. Söz konusu programlara kullanıcı adınızı yazıyoruz, sonra o program milyonlarca şifreyi deneme yanılma yoluyla buluyor

bahsi geçen olay bu. vereyim hotmail kullanıcı adımı kır bakalım brute force ile becerebilirsen.

belli sayıda yanlış girmeden sonra geçici olarak kapatıyordu hotmail mesela kullanıma.

bahsettiğim olay tam olarak bu benim. yoksa istediğin kadar deneyebildikten sonra bi anlamı yok. 1 dakikada 1 trilyon kere dene istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

şey falan da vardı da ne kadar doğru hatırlıyorum bilmiyorum. herifler cpu'ya giden akımı kontrol edip her yolladıkları password için gelen yanıtı aldıktan sonra sistemin hatalı girişi yazmasını engelliyorlardı sisteme giden elektriği kesip.

yani alet paso "HATALI GİRİŞ, deneme 1" de kalıyor işte. kilitleme falan olmuyordu.. yazın okumuştum ama detayları yok aklımda.

abi şu çok saçma yalnız
said:
yoksa istediğin kadar deneyebildikten sonra bi anlamı yok. 1 dakikada 1 trilyon kere dene istersen

1dakika da 1trilyon denesen o dediğim random kodları da kırarsın.

ha bu arada adam zaten tek kişinin mail şifresini çalmaya uğraşmaz ki.
Salak mı o yahu?

gider şifreleri tutan yere girersin. bana ne senin aptal şifrenden, onu tahmin etmeye uğraşacağıma tüm hepinizin şifresini almaya kasarım. sadece bruteforce'da yok hani. senin şifreni alacak adam tutar keylogger ile alır. hem kolay olur, hem de şifreni sen girmiş olursun. adam yorulmaz.

edit2: yani tutup da o kadar şifre deneyebilen adam bilgilerin tutulduğu yere yüklenir, topunu çalar gider. sen de girdiğin sitede yazan "hacı şifreleri aldılar. lütfen değiştirin" yazısına bakakalırsın
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

şey falan da vardı da ne kadar doğru hatırlıyorum bilmiyorum. herifler cpu'ya giden akımı kontrol edip her yolladıkları password için gelen yanıtı aldıktan sonra sistemin hatalı girişi yazmasını engelliyorlardı sisteme giden elektriği kesip.

yani alet paso "HATALI GİRİŞ, deneme 1" de kalıyor işte. kilitleme falan olmuyordu.. yazın okumuştum ama detayları yok aklımda.

bu iyiymiş gerçi bunun kendi bilgisayarımla ilgili değil karşıdaki sunucu ile ilgili bir olay olmasını beklerim. yani yanlış deneme olayı benim bilgisayarımda depolanan değil sunucuda depolanan bir bilgi değil mi :p neyse vardır kesin bi yolu zaten ama orda deniyoruz hepsini çıkıyo açıklaması komik olmuş heh
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsdf adamlar nedir kimdir bilmem de kendi hallerinde bişiler yapıyorlardır.

sana gelse tr'nin süper muhteşem zeka küpü gazetecileri, sen de ne dersen de olabildiğince garip bişiler göreceksindir gazetede.

adamlar depremde şiddet, magnitüd farkını çözemediler hâlâ.
çok fazla bişi beklememek gerek kendilerinden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...