Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banka seçimi

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar pazartesi günü sadece ve sadece internette online alışveriş yapıp bizim aileye hesap vermemek ıcın her alışverişte kendime bir banka hesabı üstüne o hesaptan bir sanal kart cıkartmayı planlıyorum .

Sorun şu ki ben yatırım yapmaya gıtmıyorum oraya 50-100 yani birikirse sonrası yıne para koyarım ama hepsını harcamak ıcın koyuyorum koyayım o parayı oraya da artsın amacım kesınlıkle ve kesınlıkle yoktur.

Sımdı bana lazım olan belli banka benden zırt pırt yok ısletım ucretı yok kart ucretı yok gecen bızım bankada nefes almışsınız hava parası falan demesin parama dokunmasın rahat rahat online alışveriş yapayim ben onlardan para istemiyorum onlarda benden ıstemesın istese bile cok az istesin bari.

Bu tarz online işlemler için ve sanal kart için en cok memnun kaldıgınız bankaları ve memnun kaldıgınız ozellıklerını kalmadıysanız da neden begenmedıgınızı yazarsanız cok ıyı olur . Pazartesi gidip açtırıcam kendime bir tane bugun ve yarından cıkan sonuclara gore :D

Bu bir birbirmize banka öneri topici haline bile gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenciysen mutlaka öğrenciyim de. yoksa senede bankasına göre senede 50-150 tl arası hava parası alırlar hesap açınca, altı ayda bir. bigün bi açarsın hop 75 tl eksilmiş.

yasa gereği öğrencilerden hesap işletim ücreti alınamıyor.

en kazığı garanti her şeye para alır, yine de en yaygın bankadır (bende de var lol).

iş bankasını falan dene derim, daha ucuz ama her işi yaparsın gene.

bir de sanal kart ile paypal alışverişinde 100-150$ gibi bi limit var, paypalin kendisi koymuş napsan kaldıramazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

sanal kart için hsbc kullanıyoruz, bir sıkıntı yaşamadık ama online işlemler için pek kullanmadığımdan yorum yapamam o konuda.

online işlem derken bende alışveriş düşünüyorum zaten internetten euro dolar falan ugrasmayı degil :D yani wow ode shirt al vs arkadaslar alt limit diye bir durumda var sanırım hsbc e-mevduat hesabı minimum 500 lira istiyor bende bu durumda onlara OKUYOM BE YEA demek istiyorum dogal olarak bana alt limiti 100 lira olan bir yer bulmalısınız :D
Sosyal ağlarda paylaş

Pazartesi gidip garanti bankasından açtırıcam gerisini dert etmicem ya valla yoruldum :D benım bi tane suan elımde ziraat bankası kredi kartım var onun sanal kartı var mıdır acaba bunda para var ama babamın bu illa ona haber gider yok sanal karttı yok carttı curttu falan dıye sanırım bundan ayrı hesap babama caktırmadan ınternetten yaptıramıyorum anladıgım kadarıyla haberi illa gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pm atmış masraf alt limit var mı diye de buraya da yazayım bilsin herkes. :) masraf, alt limit cart curt yok bildiğin garanti şubesine gidip vadesiz hesap açıcaksın int bank. kullanımına da açık olacak diyeceksin, sonra sanal kart oluşturup vadesiz hesapta kaç paran varsa aktarıp limitini belirliyorsun. bu kadar. anında kredi kartın oluyor işte böyle internet üzerinden alışveriş edebileceğin. vadesiz hesaba bağlı sanal kredi kartı da mastercard bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

garanti internet bankacılığı + sanal kart cart curt.(tu)

sanal kartta garanti (tu)

ben kullanıyorum, acayip rahatlık. Kredi kartı kadar değilmiş gerçi onu gördüm, çünkü hesaba para atman lazım falan. Bide paypal kabul etmiyor sanal kartı. Kalan her yerde sorunsuz kullandım.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

throine said:

garanti internet bankacılığı + sanal kart cart curt.(tu)

sanal kartta garanti (tu)

ben kullanıyorum, acayip rahatlık. Kredi kartı kadar değilmiş gerçi onu gördüm, çünkü hesaba para atman lazım falan. Bide paypal kabul etmiyor sanal kartı. Kalan her yerde sorunsuz kullandım.

yoo kabul ediyor abi sen becerememişsindir. :) ben kullanıyorum gayet verified bir şekilde. kredi kartının limitini sen belirliyorsun işte. atıyorum vadesiz hesaptan 5 tl atarsın kartın limiti 5 tl olur. 1000tl atarsın 1000tl'lik kredi kartı olur.
internet üzerinden alışverişte normal kredi kartından bir farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

"garanti öğrenci olmama rağmen para çekti hiyee" diye ağlama.

maksimum ne kadar cekebılırler ondan emın olamadıgımdan kararım hesabımda maksimum 100 lira bulundurucam daha fazla yatırmıcam (ınternetten dolandırılmaktan korkmuyorum banka tarafından dolandırılmaktan korkuyorum sızce de ironik degil mi?)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...