Mix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dublajı matrixinki kadar boktan olmaması dilegiyle seyredicem[signature][hline]
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 oy oy izlediğim en iyi aksiyon filmlerindendir izlemeyen pek yoktur zaten de izlememiş olan varsa kaçırmasın diğerleri de tekrar izlesin falan filan :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 TV'de ilk kez falan demişler, pek emin değilim ama sallıyorlar gibi geldi bana.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yok yok ilk :D[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i]
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sanirim cine5'te izlemiştim, ilk olabilir tv'de. Sağlam film.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 şu face off john travoltanın filmi mi hani karakter değişimi olayı[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be !
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bide john travoltayı şu sekil bilenler vardır cevremizde.. johntra volta ahahaha[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bence bayağı şişirilmiş bir filmdi, beklediğimin altında bulmuştum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 kuru action filmi ya, travolta ve cage için izlenir bence.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Yapmayın ya.. Konusu çok iyiydi bence, action filmleri arasında en sevdiklerimden biri.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 konu çok iyi de ben işlenişi zayıf bulmuştum, yine de izleyeyim bir defa daha..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben soundtrack'ini sevmiştim baya[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Cuma diyordu buna, bugüne almışlar. Kaçmaz...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 cok guzel film . kuru ve ya degil aksiyonun dibine vurmus adamlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 John Woo filmi, boru değil :horace:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 film gayet güzel izlemeye değer[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 İlk kez izledim dün, hiç fena değilmiş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Divin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Hmm bu film bana john travolta'nın ne kadar göçtüğünü göstermişti... Ve nedense onu eskisi kadar sevmiyorum artık kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 haaa le luya :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Şu yüz elleme haraketini kim buldu acaba şu filme, John Woo ise yazıklar olsun :horace:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu adamın hong kong yapımı filmleri daha hoş oluyor aslında, müthiş koreografi sahneleri var ama amerikalılar ayak uyduramıyor gibi geliyor bana.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 spoiler sinemaya geldiğinde kaçırmıştım tvde izledim. ya güzeldi de bi adamı konuşturmak için yüz ameliyatı olmak nedir ya spoiler bitti[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 21 Temmuz 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Mix Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 spoiler komadaki adamın bianda yataktan zıplayarak kalkmasıda ayrı bir tartışma konusu /spoiler [signature][hline] [Bu mesaj -Mix- tarafından 21 Temmuz 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehe olay john woo filmi var diye yerleştik tv'nin karşısına. daha önce seyretmiştim, aklımda "ok bi macera filmi" şeklinde kalmıştı. son kararımı açıklıyorum: "amma da mantar filmmiş beeeee..." :P Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sam, 17 Temmuz 2004 18:56 tarihinde demiş ki: bence bayağı şişirilmiş bir filmdi, beklediğimin altında bulmuştum.. starcrafta da şişirilmiş diyorsun.. demek ki müthiş film :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/537858-face-off-pazar-2230-da-kanal-d-de/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Face Off pazar 22:30 da Kanal D de × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 kuru action filmi ya, travolta ve cage için izlenir bence.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Yapmayın ya.. Konusu çok iyiydi bence, action filmleri arasında en sevdiklerimden biri.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 konu çok iyi de ben işlenişi zayıf bulmuştum, yine de izleyeyim bir defa daha..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben soundtrack'ini sevmiştim baya[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Cuma diyordu buna, bugüne almışlar. Kaçmaz...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 cok guzel film . kuru ve ya degil aksiyonun dibine vurmus adamlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 John Woo filmi, boru değil :horace:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 film gayet güzel izlemeye değer[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 İlk kez izledim dün, hiç fena değilmiş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Divin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Hmm bu film bana john travolta'nın ne kadar göçtüğünü göstermişti... Ve nedense onu eskisi kadar sevmiyorum artık kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 haaa le luya :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Şu yüz elleme haraketini kim buldu acaba şu filme, John Woo ise yazıklar olsun :horace:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu adamın hong kong yapımı filmleri daha hoş oluyor aslında, müthiş koreografi sahneleri var ama amerikalılar ayak uyduramıyor gibi geliyor bana.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 spoiler sinemaya geldiğinde kaçırmıştım tvde izledim. ya güzeldi de bi adamı konuşturmak için yüz ameliyatı olmak nedir ya spoiler bitti[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 21 Temmuz 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Mix Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 spoiler komadaki adamın bianda yataktan zıplayarak kalkmasıda ayrı bir tartışma konusu /spoiler [signature][hline] [Bu mesaj -Mix- tarafından 21 Temmuz 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehe olay john woo filmi var diye yerleştik tv'nin karşısına. daha önce seyretmiştim, aklımda "ok bi macera filmi" şeklinde kalmıştı. son kararımı açıklıyorum: "amma da mantar filmmiş beeeee..." :P Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sam, 17 Temmuz 2004 18:56 tarihinde demiş ki: bence bayağı şişirilmiş bir filmdi, beklediğimin altında bulmuştum.. starcrafta da şişirilmiş diyorsun.. demek ki müthiş film :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/537858-face-off-pazar-2230-da-kanal-d-de/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Face Off pazar 22:30 da Kanal D de × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben soundtrack'ini sevmiştim baya[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Cuma diyordu buna, bugüne almışlar. Kaçmaz...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika)
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 cok guzel film . kuru ve ya degil aksiyonun dibine vurmus adamlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 John Woo filmi, boru değil :horace:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 film gayet güzel izlemeye değer[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 İlk kez izledim dün, hiç fena değilmiş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika)
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Hmm bu film bana john travolta'nın ne kadar göçtüğünü göstermişti... Ve nedense onu eskisi kadar sevmiyorum artık
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 haaa le luya :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Şu yüz elleme haraketini kim buldu acaba şu filme, John Woo ise yazıklar olsun :horace:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu adamın hong kong yapımı filmleri daha hoş oluyor aslında, müthiş koreografi sahneleri var ama amerikalılar ayak uyduramıyor gibi geliyor bana.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 spoiler sinemaya geldiğinde kaçırmıştım tvde izledim. ya güzeldi de bi adamı konuşturmak için yüz ameliyatı olmak nedir ya spoiler bitti[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 21 Temmuz 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Mix Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 spoiler komadaki adamın bianda yataktan zıplayarak kalkmasıda ayrı bir tartışma konusu /spoiler [signature][hline] [Bu mesaj -Mix- tarafından 21 Temmuz 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehe olay john woo filmi var diye yerleştik tv'nin karşısına. daha önce seyretmiştim, aklımda "ok bi macera filmi" şeklinde kalmıştı. son kararımı açıklıyorum: "amma da mantar filmmiş beeeee..." :P Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sam, 17 Temmuz 2004 18:56 tarihinde demiş ki: bence bayağı şişirilmiş bir filmdi, beklediğimin altında bulmuştum.. starcrafta da şişirilmiş diyorsun.. demek ki müthiş film :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/537858-face-off-pazar-2230-da-kanal-d-de/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Face Off pazar 22:30 da Kanal D de × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 spoiler sinemaya geldiğinde kaçırmıştım tvde izledim. ya güzeldi de bi adamı konuşturmak için yüz ameliyatı olmak nedir ya spoiler bitti[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 21 Temmuz 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 spoiler komadaki adamın bianda yataktan zıplayarak kalkmasıda ayrı bir tartışma konusu /spoiler [signature][hline] [Bu mesaj -Mix- tarafından 21 Temmuz 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehe olay john woo filmi var diye yerleştik tv'nin karşısına. daha önce seyretmiştim, aklımda "ok bi macera filmi" şeklinde kalmıştı. son kararımı açıklıyorum: "amma da mantar filmmiş beeeee..." :P
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sam, 17 Temmuz 2004 18:56 tarihinde demiş ki: bence bayağı şişirilmiş bir filmdi, beklediğimin altında bulmuştum.. starcrafta da şişirilmiş diyorsun.. demek ki müthiş film :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin
Öne çıkan mesajlar