Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Face Off pazar 22:30 da Kanal D de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oy oy izlediğim en iyi aksiyon filmlerindendir
izlemeyen pek yoktur zaten de izlememiş olan varsa kaçırmasın

diğerleri de tekrar izlesin falan filan :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
TV'de ilk kez falan demişler, pek emin değilim ama sallıyorlar gibi geldi bana.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
bide john travoltayı şu sekil bilenler vardır cevremizde..

johntra volta
ahahaha[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Mesaj tarihi:
bence bayağı şişirilmiş bir filmdi, beklediğimin altında bulmuştum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
konu çok iyi de ben işlenişi zayıf bulmuştum, yine de izleyeyim bir defa daha..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
ben soundtrack'ini sevmiştim baya[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
bu adamın hong kong yapımı filmleri daha hoş oluyor aslında, müthiş koreografi sahneleri var ama amerikalılar ayak uyduramıyor gibi geliyor bana.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
spoiler

sinemaya geldiğinde kaçırmıştım tvde izledim. ya güzeldi de bi adamı konuşturmak için yüz ameliyatı olmak nedir ya

spoiler bitti[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 21 Temmuz 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
spoiler

komadaki adamın bianda yataktan zıplayarak kalkmasıda ayrı bir tartışma konusu

/spoiler [signature][hline]

[Bu mesaj -Mix- tarafından 21 Temmuz 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe olay john woo filmi var diye yerleştik tv'nin karşısına. daha önce seyretmiştim, aklımda "ok bi macera filmi" şeklinde kalmıştı.

son kararımı açıklıyorum:

"amma da mantar filmmiş beeeee..."

:P
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 17 Temmuz 2004 18:56 tarihinde demiş ki:
bence bayağı şişirilmiş bir filmdi, beklediğimin altında bulmuştum..

starcrafta da şişirilmiş diyorsun.. demek ki müthiş film :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin
  • Yeni Oluştur...