Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 şimdi bir sürü ergen var hile yapmaya hevesli normaldir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 512 mb 8800gt 3.12ghz'ye yükseltilmis E5200 2 gb ddr2 800mhz ram oyunu mediumda kasmadan oynatır mı? :S benzeri özelliklere sahip birileri var mı betayı oynayan:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 muhtemelen oynatamaz o donanım ama bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bright said: Aha adamin biri yeminle olumsuzluk acmis bi sekil, 0.2m'den 25 lmg mermisi attim adama hit detect hikayesi bile cikmadi, neo olsa dodgelayamaz o sekil ben en cok sniper la headshot cakip (hit mark cikiyor) adamin olmemesine ayar oluyorum. daha ne yapiyim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 said: 4) We're aware that people are trying to cheat in the game. Fortunately they're stupid enough to do this now so we can address any security issues before release. Şiir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ahaha güzel koymuşlar kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 zeawee said: 512 mb 8800gt 3.12ghz'ye yükseltilmis E5200 2 gb ddr2 800mhz ram oyunu mediumda kasmadan oynatır mı? :S benzeri özelliklere sahip birileri var mı betayı oynayan:S http://i.imgur.com/WC1JT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 oyun kötü çünkü bilgisayar kaldırmıyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bone said: zeawee said: 512 mb 8800gt 3.12ghz'ye yükseltilmis E5200 2 gb ddr2 800mhz ram oyunu mediumda kasmadan oynatır mı? :S benzeri özelliklere sahip birileri var mı betayı oynayan:S http://i.imgur.com/WC1JT.jpg bence biraz abartmislar ben mobile kart la oynuyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bence de, gtx 460 ile high'da oynuyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 o resim bariz yalan bu arada sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi ben high da oynuyorum beni tatmin ediyor şahsen. kimi zaman bile 30-35 fps e düşerse beni rahatsız eder. min 50 fps takılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bu arada fps nerden görüntüleyebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Oyunun server dosyaları sızmış, millet 128'lik server falan açmış ssdfss, oynanaibliyormuş 128 kişi. Of oyun çıksın ıncığını-mıncığını suyunu-sopunu sıkıcaz öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Loxias said: bu arada fps nerden görüntüleyebiliyoruz? fraps indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ctrl+f+p+s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 http://www.noelshack.com/1/1/iphone-image-09-30-2011.-0a19894036.jpg Tabi hemen gidip bir tanesini bulmuşlar: Karg http://en.wikipedia.org/wiki/Kharg_Island http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/86/Kharg_island.jpg/600px-Kharg_island.jpg http://www.parstimes.com/spaceimages/kharg_island.jpg http://lh6.ggpht.com/-74JRYL_hJHE/SXWgAbCPfJI/AAAAAAAAAL8/02CH6PQ-HO0/KHARG%252520ISLAND-FLARES-2.jpg.jpg Ve tabi: XP1_Wake XP1_Karkand XP1_Sharqi XP1_Oman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 255'lige girmiyo ama ya pfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Anelor said: Loxias said: bu arada fps nerden görüntüleyebiliyoruz? fraps indir Oh teşekkürler. i5 2400 1gb hd6950 2x2gb ram bu makinede highda min 45 fps alıyorum ortalama 50 lerde bu değer. Gayet akıcı oynanıyor, hiç bir sıkıntı çekmiyorum. ultrada min 35 gördüm ondada ortalama 40 civarında. Ultrada da akıcı oynanıyor kötü değil ancak 50 fps deki akıcılığı yakalayamadım. İlk etapta ultra oynasaydım muhtemelen hissetmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ati nin yeni ekran kartları gelene kadar 5770 ile idare edicez artık. fakat o.c ediyorum (: işlemciyide 2.8 e çıkarmıştım onuda 2,95 yaptım. buyrun ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 128'lik yada 256'lık yada herhangi bir custom server'a girmeyin, bütün leveling sistemini bozuyormuş. Çat diye lvl 45 olup bütün herşeyi açıyormuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Weapon unlocklarinin falan oldugu bi sayfa buldum battlelogda, profile'de upcoming unlocks'a girince, iiymis ps. SMG ve AR'lara extended mag. koymamislar bleh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 fraps yukledim bende 1080 highda açık alanda 35 fps alıyorum.kapalıda 35-45 ama oyun akıcı oluyor mediuma aldıgım zaman dışarda ortalaam 40 fps alıyorum içerde 55 falan oluyor fakat akıcı olmuyor ve arkada flashımsı bişiler oluyor.sanırım betanın öküzlüğü sdfs @moriq.valla ekran kartı güven verdi benimde fakat işlemci tırt sdfs şu haliyle baktıgımız zaman oyun release oldugunda 720p high-medium ayarlarda misler gibi oynamamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ayarlarla bariz fark var. öneririm. önceki ayarlar pörtletti (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Red said: fraps yukledim bende 1080 highda açık alanda 35 fps alıyorum.kapalıda 35-45 ama oyun akıcı oluyor mediuma aldıgım zaman dışarda ortalaam 40 fps alıyorum içerde 55 falan oluyor fakat akıcı olmuyor ve arkada flashımsı bişiler oluyor.sanırım betanın öküzlüğü sdfs @moriq.valla ekran kartı güven verdi benimde fakat işlemci tırt sdfs şu haliyle baktıgımız zaman oyun release oldugunda 720p high-medium ayarlarda misler gibi oynamamız lazım sistemin nedir dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar