moriQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sabahtan beri 1 crash ile rekor kırdım. özellikle update sonrası çok daha stabil. fakat oyun içi buglar rahatsız ediyor. titremeler gömülmeler vs sıkıyor. bc2 nin betası daha sorunsuzdu. neyse fixlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 crash ne sekilde yiyosunuz. benim alet kendini resetliyor direk. acaba sicakliktanmi diye supeleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 cok ısınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bende goruntu bulaniklasiyor sonra oyun kendini kapatiyor, ekran karti da oyle abarti sicak diil 6870 85-87C arasi ps. bi kasa kapagini aciyim bakalm bisi deiscek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bana kalirsa oyun mekanigi acisindan bc2 betaya gore daha iyi. Diger buglar, server problemleri falan illa halledilecektir. Asil problem bizim cephede, evde yatan kasada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Abi bc2 betada dünyanın en kallavi optimizasyon sorunu vardı, bunda performans sıkıntısı çeken görmedim duymadım ben henüz. O buglar da muhtemelen 2 günlük iş. Esas squad olayını düzeltmeleri lazım. Bir de taşların içinden deli adam vuruluyor onu fixlemeleri gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 timed outlar yüzünden 1.5 saatlik oyundaki statslar ve rankler heba oldu :S. nasıl iş anlamıyorum illaki oyundan mı cıkıcaz update olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 3 kez aynı unlock geldi (: saolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 her map sonunda disconnect yiyorum ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sunucudan muhtemelen. bazı sunucularda 3 saat kesintisiz oynuyorum bazısında 30 dakkada bir dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bazı serverlar cok buglı oluyo bazıları temız, cok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Intel Q6600 QuadCore 2.4 GHz HIS HD4850 IceQ 4 Turbo 512 MB 256Bit GDDR3 16X 4GB DDR-2 RAM 64bit işletim sistemi. aşağıdaki ayarlar ile 25-30 fps'de oynayabiliyorum. ekran kartını değiştirmenin zamanı geldi evet. tokat gibi çarptı yüzüme hatta. http://i52.tinypic.com/10cw6y1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DmirOYzPlTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 müzik ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 moriQ said: sabahtan beri 1 crash ile rekor kırdım. özellikle update sonrası çok daha stabil. fakat oyun içi buglar rahatsız ediyor. titremeler gömülmeler vs sıkıyor. bc2 nin betası daha sorunsuzdu. neyse fixlerler. closed betanın ilk gününden beri 0 crash ile rekoru ben tutuyorum elimde, lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Myshkin said: müzik ne alaka şunla alakalı sanırım: http://www.youtube.com/watch?v=8eiJHcFfJ5c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bendeki performans sıkıntısı işlemciden mi ekran kartından mı acaba ya o tam akıcılıgı yakayalamıyorum.5770 ile oynayan arkadaşlar sıkıntı yok diyor da amd x2 555 yetemiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 red in garibanlığı üzerine bi topic açılsın. bıktırdı bu çocuğun ağlamaları. yada para toplayıp pc alalım. bitsin bu zulm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ahahaha fakiriz olm napalım ilk başta heycanlandım bilgisyaar yetiyor diye ama caspiana girince yetemedi ahahha olm işlemci aldık.yandı.o günden beri aglamam bitmedi.hala geceleri giden 250 lirama aglıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bana alın, ona almayın. ps3'te oynasın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 oyun mükemmel olsaymış? kastırdı bende ama yine de süper lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Red said: bendeki performans sıkıntısı işlemciden mi ekran kartından mı acaba ya o tam akıcılıgı yakayalamıyorum.5770 ile oynayan arkadaşlar sıkıntı yok diyor da amd x2 555 yetemiyor sanırım işlemci çok kötü kank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 patch nerde hanii ? yerden cıkamıyorum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 şu voice chat olayına çare bulmamız lazım. bug varmış. partydeki herkesin sesi gitmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 beyler, logoda bi ufak değişiklik yaptım ama kaydetmedim daha, hangisini tercih edersiniz ona göre şeyedelim. resim için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar