MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 şu caspianı açsınlar artık düzgün şekilde. rush sevmem zaten bık geldi. reconun tadına varamıyorum. tabi oyunda sıçıyor olmamdan da ötürü olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 shoppingcartsareagoodride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 aaaa valla calisti lan oyun, oynanabilir durumda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 modern warfare - xbox kankutlugu bana battlefield betasina maloldu lan uhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 nvidia da son driver 280.26 gözüküyor, oyun 285.27 olmazsa çalıştırmam diyor, bu ne ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 caspian bi giremedim ya açlar cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 çok mu eğleniyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Aynı sunucuda voice chat ile takılsak eğlencenin dibine vururuz diye düşünüyorum. Oyunun voice chat olayı var battlelog'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ekleyin beni de valygarx nick akıyım yanınıza yada ben ekliyim origin id verin caspian'ın olayı ne sadece password'lu server'larda dönüyor? Bir de pass ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 LathspeLL said: Aynı sunucuda voice chat ile takılsak eğlencenin dibine vururuz diye düşünüyorum. Oyunun voice chat olayı var battlelog'da. aynen yapalım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Nasıl bir sistemdir bu ya. Browserdan oyuna gireceksek Origini boşunamı kurduk. Ne saçma iş ya. Üstüne bu hatayı almaktan gına geldi hala oyuna giremedim lol said: Failed to ping closest servers, please try again. If this happens frequently, check your firewall settings. Nedir çözümü bilen var mı? ( Router , firewall vs.) herşeyi denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 origin oyunu dl icin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 aha crash yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 gene yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 beyler denoswn dedim eklememişsiniz. neden yapıyorsunuz beyler bunu ? o kadar da iyi değilim merak etmeyin za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 caspian'da oynadım oyun super ama bende texture bug'ı oldu caspian'da. Jet de kullanamadım, uğraşmadım da pek binmekle acaip sıra vardı.. ping sorunu yaşadım baya ya bugun netimde bişi var yada oyunda ping problemi var onu bilemiyorum. BC2'de sıkıntı yaratan makinayla süper akıcı oynanabiliyor fps açısından. Güzel olmuş her yönüyle deno, aratıyorum seni çıkmıosun denoswn olarak, beni eklesene valygarx. Bi de özellikler setting - privacy'den origin id'yi check et belki ondan bulamıyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bende crash yiyorum texture buglı sanırım takılma vs ondan oluyor.oynanmıyor yani ne zaman koşsam yerin altındaym sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ben niye battle log'a giremiyorum acaba origin mail diyo yaziyorum yanlis diyor halbuki hata yok. Buna ayrica kayit flnmi oluyoruz once? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 xpde çalışmıyor mu lan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Kardejj 2011'e geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 level 2 oldum lul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Yeni haritada oynuyamadım metro haritasında biraz daha oynuyabildim bu efer daha az lag vardı yer yer hatalar oluyor ama sistem konusunda kastırmıyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 1 dakika içinde iki kere dondu. korka korka yeni driver'ı indiriyorum şu an, umarım kepazelik çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 eklesene deniz beni valygarx tey babalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ara sıra olan lagspike lar dışında ping sorunu yaşamadım.Pingin kaç olduğunu görmesemde tahmini BC2 deki gibidir.(120 civarı olsa gerek) Bir kere serverdan attı neden bilmiyorum. 2 kerede bug oldu zeminin içine girdik. Onunda dışında sizde olan flash patlamarı filan oluyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar