Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 müjdeli haberi veriyim GIGABYTE HD6850 overdrive full açık (875 mhz çekirdek hızı 1200 mhz bellek saati hızı) ultra ayarlarda 4x AA 16x anisiksok filtering minimum gördüğüm fps 48 açık alan combat cümbüş fps 50-55 metro vay efenim fps 60-100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 şimdik ben torrentten indirdim bulundugu klasore actım nasıl yüklettirecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Xenocide said: welcome to duty, private. dogutokbudak kimsiniz, tanıtın kendinizi. <-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 axedice said: Off ne yeto bi sistem. Server bulmak falan yalan, matchmaking ve quickgame çalışmıyor. Oyun içinde harita baya kötü. KOCAMAN BİR FAIL Nasıl çalışmıyor abi tık diye giriyorum sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Red said: moriQ said: crash lar oluyor random. e6550 @2,8 5770 3gb ram ile high da oynuorum. sadece hb bilmem ne yi sb bilmem neye çevirdim birde aa yı 4x e getirdim. memnunum (: çözünürlük ben hala ideali bulamadım tam akıcı olanı sdfs 1920x1080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 driver baya işe yarıomuş suan mis gibi oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 1.5 saat oyun oynadım hep sağda solda köşede yatan adamlara öldüm sikerim böyle oyunu raddesine ramak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ben auto yaptım high verdi bana oynuyorum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mighty_THoR said: 1.5 saat oyun oynadım hep sağda solda köşede yatan adamlara öldüm sikerim böyle oyunu raddesine ramak kaldı. savaş alanı abi adı üstünde. bodoslama dalmıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 reyou said: /* donanimhaber mode on */ fiber optik baglanti var, bilgisayar kaldirir mi?/* donanimhaber mode off */ onlive (yazıldığı gibi oku) bi araştır kardeş %40 olmuş bu arada OBAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Su battlelogu begenen sadece ben miyim? Super lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 İNİYOR. THE TIME IS NIGH. THE SKIES SHALL WEEP. UNDER MY ROCKET SWEEP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 onlive da BF yokki olsada multi oynaniyomu orda oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bilmiyorum dh karakteri olarak yazdım onu sdf. ama multi oynanıyor onlivede onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 multisi onlive networkune bagli olanlarla sinirli imis, yani landan oynuyomusun gibi, steam den baglananlarla oynayamiyomussun sanirim. http://onlivefans.com/showthread.php?7145-onlive-multiplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 o değilde oyun baya iyi ps3 te oynamayın sakın alakası yok cunku sdfds su oyunu 1080p highda akıcı oynicağım aklıma bile gelmedi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 önce ps3'te denedim, bayağı eğlendim. Grafikler Bad Company 2'ye göre biraz daha gelişmiş fakat PC grafiği tabii ki edemez, Ultra High'i falan görmezden gelmeye çalıştım PS3'te oynarken, Sonradan PC'ye kurdum betayı, siteden şimdi driver çekiyorum ama driversiz girip oynadığımda, nasıl desem 10 fps falandı asdasdf özette şu işte GPU Analyzer Results Your PC's NVIDIA GeForce 8600M GT does not meet the game's recommended requirements. The recommended GPU for Battlefield 3 is a GeForce GTX 560 or higher. Check below to see some upgrade options. To see other system requirements for Battlefield 3, please click here. operation metro oynuyoruz işte, aşırı boş geliyor mapler ya full serverda oynuyor olsakta, caspian border falan hayatta oynanmaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ps3 de niye oynamayalim yau, bende almaya hazirlaniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 caspian 32v32 ama ben girdim cok lag vardı ama cephete dogru uzaktan gidiosun böyle falan ahaha dark ps3 grafikleri bad companyden gelişmiş demişin ama bad company2 çok daha iyiydi abi ps3te oyun kantır gibi.battlefield oynuyormuşun gibi değil hiç heleki battlefield 3 hiç değil.medan of honor expansion pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yok ya o kadar da değil asfsd bad company 2'den biraz daha iyi bu arada gerçi ağaçlar falan direk aynı gibi geldi bana asdf http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/hofirat/stats/230567108/ps3/ alın işte 5 map attım böyle birşeyler yaptım, attackerkan bile pusu kuran bir adamım asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 reyou said: ps3 de niye oynamayalim yau, bende almaya hazirlaniyodum al ya bende ps3'e alacağım gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 en azından high settings de oynatacak sisteminiz yoksa, konsol'da oynayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hayatimin 10 yili driver yukleyp upgrade yapmakla gecti. yeter lan artik normal bi masaustu bilgisayarim var (her ne kadar 6gb ddr3 ramli olsada :D) ekran karti biraz kotu sanirim, masaustunde sadece web developlemnt falan yapmak istiyorum. alicam artik ps3, tak calistir oyna.. kasamicam bu saatten sonra su kadar ram mis bu kadar gb disk alaniymis, anasinin orekesi yani uehhh yil 2011 oldu lan artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 psu siparişimi verdim içi güne gelir umarım 8800 ile işkence oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 şuana ksdar ki buglar * karakterimin silueti sağda solda kalıyor * silah sürekli kayboluyor * insanlar görünmez olup geri geliyorlar * handgun ımın üzerinde sniper scope çıktı çıkasına 1 aydan az kalan bir fps oyununda insanın silahının kayboluyor olması şahane bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar