Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

önce ps3'te denedim, bayağı eğlendim. Grafikler Bad Company 2'ye göre biraz daha gelişmiş fakat PC grafiği tabii ki edemez, Ultra High'i falan görmezden gelmeye çalıştım PS3'te oynarken,

Sonradan PC'ye kurdum betayı, siteden şimdi driver çekiyorum ama driversiz girip oynadığımda, nasıl desem 10 fps falandı asdasdf

özette şu işte

GPU Analyzer Results

Your PC's NVIDIA GeForce 8600M GT does not meet the game's recommended requirements.
The recommended GPU for Battlefield 3 is a GeForce GTX 560 or higher. Check below to see some upgrade options. To see other system requirements for Battlefield 3, please click here.

operation metro oynuyoruz işte, aşırı boş geliyor mapler ya full serverda oynuyor olsakta, caspian border falan hayatta oynanmaz ...
Sosyal ağlarda paylaş

caspian 32v32 ama

ben girdim cok lag vardı ama cephete dogru uzaktan gidiosun böyle falan ahaha

dark ps3 grafikleri bad companyden gelişmiş demişin ama bad company2 çok daha iyiydi

abi ps3te oyun kantır gibi.battlefield oynuyormuşun gibi değil hiç

heleki battlefield 3 hiç değil.medan of honor expansion pack
Sosyal ağlarda paylaş

hayatimin 10 yili driver yukleyp upgrade yapmakla gecti.
yeter lan artik normal bi masaustu bilgisayarim var
(her ne kadar 6gb ddr3 ramli olsada :D)
ekran karti biraz kotu sanirim, masaustunde sadece web developlemnt falan yapmak istiyorum.

alicam artik ps3, tak calistir oyna.. kasamicam bu saatten sonra su kadar ram mis bu kadar gb disk alaniymis, anasinin orekesi yani uehhh yil 2011 oldu lan artik :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...