Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de axedice diye ettim beni de alın.

Böyle lağımlı mağımlı bi harita geldi beğenmedim. Bakalım başka haritalar iyi mi. Oyunda BF2nin akıcılığı yok, harita ve görevler çok belli belirsiz.
Mesaj tarihi:
harita belirsizliği konusunda katılıyorum, bf2'de mapi açardık, ne durumdayız görürdük, gideceğimiz yönü belirler basar giderdik. bunda mapi açıyorum "nerdeyim lan ben, nereye gitcem şimdi, nereye bakıyorum" falan diyorum. onu düzeltirler umarım.
Mesaj tarihi:
Cart curt crash yiyorm bazen 3 oyunda 3 kere bazen 3-4 saat bisi olmuyor hayirlisi.

ps. Recon'da mobile spawn point koyma hikayesi defansta oyun kazandiriyor cok net, biraz abarti olmus.
Mesaj tarihi:
Hinzir82 benim. Eklermisin platoona. Soldier ismini değişemiyoruz ya da ben bulamadım o yüzden böle abuk subuk bir isim. Taa ne zaman açtığım ea download manager account ismi :S.
Mesaj tarihi:
Servera girmekte zorlananlar , quickmatch yazısının altındaki configure filters a basın. Ben sadece europe ve +5 i işaretledim ve sürekli view servers a basarak refreshliyorum o anda hemen en başlarda az kişilik serveri gördüğüm gibi join diyorum. İlk oyunum dahil direk buldum serverı.Belki çok şanslıyımdır ama bu şekilde deneyebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

ben hiç ekran kartımın driverını bulamadım yardım edene dürüm ısmarlıcam 4650hd ati

Notebook
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#1
Desktop
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx
Ati'nin sitesinde var ki, duruyor hala ? Sorun mu çıkartıyor ?

Edit : Windows 7 64 Bit
Mesaj tarihi:
moriQ said:

crash lar oluyor random.
e6550 @2,8
5770
3gb ram

ile high da oynuorum. sadece hb bilmem ne yi sb bilmem neye çevirdim birde aa yı 4x e getirdim. memnunum (:

çözünürlük

ben hala ideali bulamadım tam akıcı olanı

sdfs
Mesaj tarihi:
Red said:

patlamasın ekran kartı.herkes kullanıyor mu o driverı sdfs

dayaklıksın he sdfs.ben bugün bunu çektim bariz performans arttı gerçi önceki versiyon 1 aylıktı bende haha
Mesaj tarihi:
Ben laptopta denedim şimdide ara sıra takılmalar oluyor. Tam anlamıyla oynamak için galiba masaüstü sistemi bekliyecem, ona da 7-8 ay var. Low-Medium arası oynamakta yazık eder oyunu şimdi. Bekleyin beni de :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...