Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Red said: bıraktım konsolu tamam sıkıntı yok sdfs bence tekrar al bi, aldın mı? tamam şimdi cama git, camı aç, dışarı çıkar kollarını, tamam şimdi tekrar konsolu bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ee nerden indircez betayı ilaçlı sitelerde buldum indiriyorum keyi nereden alacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ilac olayina fln gerek yok kanimca public oldugu icin origin ac olmasi yeterli olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Origin download olayini saat kacta acicak bilgi varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 US Pacific time: 6 AM – 8 AM US Eastern time: 9 AM – 11 AM Europe: 3 PM – 5 PM Australia (AEST): 11 PM – 13 PM Japan: 10 PM -12 PM JST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 iyi bare, kalktigimda acilmis olucak, ama sistem sicik olucagi icin kimse oyniyamicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ben torrent linki indirdim direk bakalim ne olacak diger evde olmadigim icin 1mbit ile 9 saatte iniyor hey gozunu sevdigimin 20mbit fiberi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ben de rapidshareli indirdim, açıyorum origin açıyo oyunu aktive etmen lazım diye product key istiyor, son derece temiz yani. Şimdi code yollamalarını bekliycez oturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ben bu arada bi kaç sayfa önceki torrenti çektimde avira exesini malware diye karantinaya aldı bide key işleri nasıl olucak EA accountu olan herkezin mailine key gelcek mi nasıl alcaz keyi? ben başaramadım ya torrentten indirdim malware dedi exeyi karantinaya attı genede klasörü yaratıp diğer dosyaları attım nasılsa eksikleri tamamlar diye ama linkdeki galiba 32bit win için origini açıyorum games de görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Şu anda origin'de My Games altında oyun gözüküyor, onun altında product code XXX-xXx falan diye çıkıyor. O gözükecek cört diye giricez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ps3 te başlamış originde store da free games altında gelecek diyolardı. benim mygameste kendi oyunlarım var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ay hadi aartuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 şöylede bişey var http://bf3timer.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ulan 8mb kaldı dl hızı yerlerde... hadi lan haddiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 1.6 milyon dolarlık turnuva var ama PC oyuncularına değil konsolculara asfasfaa helal ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 xbox betasıda başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Originden almayanlarda girip bakabilecekmi oyuna peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 MrLevie said: ulan 8mb kaldı dl hızı yerlerde... hadi lan haddiiiiii Origini kapatıp açmasana abi dıbıp dıbıp sürekli sdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 millet originden indirmeye başlamış. bizde yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Xenocide said: valla closed betada öyle bi durum olmadı, originden full speed indirdim. bi de şimdi gençler; vulcanlionheart indiffer43 Brightmist bu 3 isimden "şu benim" diyen kim? bi tek sanırım brightmist, patiden bright. diğerlerini tanımıyorum, tanıtın kendinizi ona göre platoona kabul edeyim. indiffer da burdanmış, vulcanlionheart kim şimdi o kaldı bi tek. benim vulcanlionheart heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 dün akşam denedim betayı tufeklerin flashlighti çok göz alıyor,yerin içine kaçıyoruz bazı yerlerde zeminler baya bugli ve hitboxdada sorunlar var biraz onun dışında mükemmel olmuş ve sistemim 8gb ram e6850 core duo 3.0ghz gtx295 ekran kartı olmasına rağmen nerdeyse full detaylarla oynanıyor dehşet optimize etmişler grafik motorunu beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 oyunu indirebilen, originden işlem yapabilen var mı? countdown bitti güya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Yerin içine girme olayı dün geceye kadar bende olmamıştı hiç. Dün bir serverda felaketti o bug. Ama lag falanda vardı sunucuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Arkadaşlar ben oyunu almadım, beta'ya girebilir miyim ? Laptop'ta nasıl çalıştığına bakıp öyle almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 origin id alman lazım bi tane. sonrasında free games altında çıkacakmış download opsiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar