Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anelor said:

bu arada oyunu dolby 7.1 surround ses sistemi veya kulaklıkla deneyen oldu mu? sesler nasıl? hep grafik konuştuk seste grafik kadar önemli bence.

abi bu sistemle oynamadım, sürücüsü bile yüklü olmayan 2+1 ile oynadım ve sesleri oyunun geri kalanından daha muazzam ahasdfjdf çok çok çok çok çok iyi. atmosfere öyle bir sokuyorki, abi tarif edemiyorum yarın girip görün kendiniz sdfg
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

poff, paramla rezil oldum ben de. ARAP kredi kartimi kabul etmedi serrefsiz origin store. :(

neyse g2play den aliriz paypalle artik veya box.

abi çıkarıp BANKNOTU vursaydın masaya, "üstünde kimin resmi var?" diye sorsaydın. ama digital store işte körolasıca, brunei sultanını bile bozar.
Mesaj tarihi:
preload muhabbetini görünce gittim koşarak steam açtım, ana sayfada göremeyince battlefield diye arattım. sonra jeton düştü tabii, hatırladım.
http://i.imgur.com/HCTUq.png
alışkanlık olmuş.
Mesaj tarihi:
bende bir kulaklık alacağım da açık kulaklık mı alsam kapalı kulaklık mı? fazla kulaklık kullanmadım bu zamana kadar. bi süre sonra kulağı haşlamaya başlamasın kapalılar?
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ya şu manada diyorum zaten onu, saving private ryan şu ana kadar beni savaş atmosferine en çok çeken yapıttı. ama battlefield 3 sanırım daha çok çekiyor sdfg

Yarın sabah evdeyim.

Let the storm rage.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...