Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 la biz 48 saat early accessimizde pre-load yapamadık, zengin, üst tabakaya bile pre-load yokken fakir open betacılara ne pre-loadı de hayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Oh hemen buldum süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bozuktur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fakir open betacının 4k lık sistemi var sıdıf sıdıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Anelor said: bu arada oyunu dolby 7.1 surround ses sistemi veya kulaklıkla deneyen oldu mu? sesler nasıl? hep grafik konuştuk seste grafik kadar önemli bence. abi bu sistemle oynamadım, sürücüsü bile yüklü olmayan 2+1 ile oynadım ve sesleri oyunun geri kalanından daha muazzam ahasdfjdf çok çok çok çok çok iyi. atmosfere öyle bir sokuyorki, abi tarif edemiyorum yarın girip görün kendiniz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 poff, paramla rezil oldum ben de. ARAP kredi kartimi kabul etmedi serrefsiz origin store. :( neyse g2play den aliriz paypalle artik veya box. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 G35 - bad company 2 uyumu muazzamdı bunda daha iyisi olur heralde titreyerek bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Azmodai said: poff, paramla rezil oldum ben de. ARAP kredi kartimi kabul etmedi serrefsiz origin store. :( neyse g2play den aliriz paypalle artik veya box. abi çıkarıp BANKNOTU vursaydın masaya, "üstünde kimin resmi var?" diye sorsaydın. ama digital store işte körolasıca, brunei sultanını bile bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 iste kralin nur yuzlu baknotlari box alirken yapistiririm artik kasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Anelor said: G35 - bad company 2 uyumu muazzamdı bunda daha iyisi olur heralde titreyerek bekliyorum. Aynen abi, nasıl triplere giricem gene kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 preload muhabbetini görünce gittim koşarak steam açtım, ana sayfada göremeyince battlefield diye arattım. sonra jeton düştü tabii, hatırladım. http://i.imgur.com/HCTUq.png alışkanlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 temiz link var mı beta için? pm alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 BF3'ün sesleri Hi-def için yapılmış zaten direk. Sesler Saving Private Ryan'dan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bende bir kulaklık alacağım da açık kulaklık mı alsam kapalı kulaklık mı? fazla kulaklık kullanmadım bu zamana kadar. bi süre sonra kulağı haşlamaya başlamasın kapalılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 LathspeLL said: BF3'ün sesleri Hi-def için yapılmış zaten direk. Sesler Saving Private Ryan'dan iyi. oyun saving private ryan'dan iyi desem tepki çeker miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 dice yeni bi ww2 yapmadıkça zor sdf ki yapsınlar artık.bf42 eski teknolojiydi falan filan şimdi bu motorla yapsalar aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya şu manada diyorum zaten onu, saving private ryan şu ana kadar beni savaş atmosferine en çok çeken yapıttı. ama battlefield 3 sanırım daha çok çekiyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 optimizasyonu nasıl oyunun kastırıyor mu çok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oynicaz sh oynicaz inanmalısın upgrade yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=txlXcJDtDwM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Xenocide said: ya şu manada diyorum zaten onu, saving private ryan şu ana kadar beni savaş atmosferine en çok çeken yapıttı. ama battlefield 3 sanırım daha çok çekiyor sdfg Yarın sabah evdeyim. Let the storm rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ps3 te yine bi şans verdim oyuna.ama yok yani.örli akses var diye sevindik ama direk delete.o kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 aptal adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bıraktım konsolu tamam sıkıntı yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bf3 konsol için çıkıyormuş gibi sevinen arkadaşlarımın azına depikle vurdugun için ty ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar