Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

Xaenin said:

Upgrade işlemi bitti, şu anda arkadaş içeride oc olaylarıyla uğraşıyor.

i7 2600k'yı 5.0ghz'ye çıkardık, bc2'de her şey EN KÖK olarak 140fps falan alıyorum, ultra konusunda umutlarım büyük bu oyunda.

abi neden OC liyorsun yeni sistem döşemişsin OC'ye gerek yokki elektrik voltajı gidip gelir bişey olur yanar sistem üzülürsün sonra boşa risk sanki

eğer ben yanlış düşünüyorsam lütfen aydınlatın.

Abi bi tane tunçmatik UPS alıcam bitecek o olay da yani. Tf2'ye girdim şimdi 298 fps. Gerçekten terbiyesizlik.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

laptop'un kaldıracağını bilsem bir dakika düşünmeden pc sürümünü alırım da bunu da bc2 gibi easy'de oynayacağıma ps3'te oynarım daha iyi

diğer yandan 64 kişi lan, 64

ayni durumdayim...
arkadaslarimin yarisi pc yarisi ps3...ben henuz almadim.
ve 64 kisi kafami cok kurcaliyor ((agzimdan salya akiyor)) ama laptop bana kiskis guluyor..diger yanda ps3...yakin zamanda skyrim...

cocuklugumda gazetede "Sakalli bebek dogdu kiyamet geliyor!" haberini okudugumdan bu yana boyle bir ikilemde kalmamistim..
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

dark hakkaten ps3 versiyonu çok kötü

yani pcde low oynasan aynı şey

abi yok yani yakın zamanda iyi donanımlı bir masaüstü pc alma gibi bir durumum yok.

Laptop kaldırıyor eyvallahta gidip acı çekmek istemiyorum şunda oynayarak. PS3'te rahat rahat oynarım diyorum da,

BC2 değil ki bu, o direk konsollara yönelik hazırlanmıştı ve konsolda oynadığın için eksiklik çekmiyorsun.

Şu son 1 gündür izlediğim videolardan, streamlerden falan birşeyler gördüysem o da bu oyunun en iyi PC'de oynanacağı, hani 24 kişi, 12 vs 12 rezalet olur o maplerde herşeyden önce

ya almayacağım, ilkbaharda falan yeni masaüstü toplama planım var o zaman alacağım ya da ps3'e alıp bir süre oynayıp ardından ilkbaharda ps3'e geçeceğim,
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...