Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 obaa video iyimiş bu arada oyunun beta ekimdeymiş.kendi ne zaman acaba bide o sondaki müzik çok gaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bu düşen askeri çekme olayı multide de olacakmış, sistem nasıl işleyecek acaba. artık öle çat diye defible kaldırmak yok heralde. ya da diğer classlar için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 öldükten sora muhtemelen yerde kıvranıcak.bi daha vuruldugunda medic resleyemicek medic reslesin diye çatşmadan cıkarıcaz yoldaşlarımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 olmaz ki öyle, mermi yemiyeceği bir yere o hızla taşıyınca kadar medic koşsun gelsin işi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=B_s5movJ7Zw&feature=player_embedded earthquake dedikleri buymuş demek ki. karakterin animasyonlarından devasa yıkıma kadar eşşek gibi geliştirmişler motoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Videoyu kaldırmışlar :( BİRİ BULSUN merak ettim. http://www.twitvid.com/9V4MT Muhteşem ya MUHTEŞEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 vışşş hemen cıkmalı off hayal edeiyorum f16 ile binaları pataküte indirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Red said: vışşş hemen cıkmalı off hayal edeiyorum f16 ile binaları pataküte indirmeyi hacı F-22 o. bu arada beta ekimde miymiş? O YOK ARTIK YA! te bugünden sundukları videoya bak. eziyet resmen. bende Oooo iyi nisanda oyuna doyacağız diyorum pffsfss edit: leş typ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 farketmez abi ben bi f16 bilirim hepsi f16 benim gözümde ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Abi inanılmaz yani. Scale'de abartabilirler istedikleri gibi. 64 kişi olursa zaten efsane. Şu oyun için 3D ready bir sistem kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bi tane 3dtv almak lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 multi monitör desteği de resmi olarak gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Multide düşenin dostu olmaz. Adam soteye yatar, seni düşürür, kurtarmaya gelen arkadaşına hekşatı çakar safasfas. Valla şu son video ile diyecek birşey kalmamış. Çıksa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 grafikler fazla efsane. bi hata olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bu adamlar hep iyi grafik yapıyor zaten. Kendilerinden beklenileni yapmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 fapfapfapfapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bf serisine hep uzak durmuştum 3 ile tanışıp kaynaşacağız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 uçaklar yüzünden boku çıkıyodu her oyunun bf2de Şimdi güzelim oyunun yine baserape yapan trol pilotlar yüzünden boku çıkar. bc2 güzel bu konuda. Max. attack helikopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Adam gibi guided koyarlarsa birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 valla bf2deki heat seekingler hiçbişe yaramıyordu. Ya(çoğunlukla) flares atıp kaçıp gidiyordu uçak, ya da peşine takılan missileden manevrayla kurtuluyordu. Sonrda gelsin baserapeler, trollükler vs vs sonra söv bu kadar parayı buna mı verdim lan ben diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bf'yi bf yapan bf42'de desert combat modunda, el alamein haritasinda, opposition baseden scud launcher ile, coalition basedeki ac-130 hercules gunship'i vurmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 MY BODY IS READY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=myx2NJcw4Co&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mathias said: bf'yi bf yapan bf42'de desert combat modunda, el alamein haritasinda, opposition baseden scud launcher ile, coalition basedeki ac-130 hercules gunship'i vurmaktır. şu el alamein haritasindaki büyük ucak cok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 b17 onu bf109 alıp acımasızca katletmek daha güzeldi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar