Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu düşen askeri çekme olayı multide de olacakmış, sistem nasıl işleyecek acaba. artık öle çat diye defible kaldırmak yok heralde. ya da diğer classlar için olabilir.
Mesaj tarihi:
öldükten sora muhtemelen yerde kıvranıcak.bi daha vuruldugunda medic resleyemicek

medic reslesin diye çatşmadan cıkarıcaz yoldaşlarımızı
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=B_s5movJ7Zw&feature=player_embedded

earthquake dedikleri buymuş demek ki. karakterin animasyonlarından devasa yıkıma kadar eşşek gibi geliştirmişler motoru
Mesaj tarihi:
Red said:

vışşş hemen cıkmalı

off hayal edeiyorum f16 ile binaları pataküte indirmeyi

hacı F-22 o.

bu arada beta ekimde miymiş? O YOK ARTIK YA! te bugünden sundukları videoya bak. eziyet resmen.

bende Oooo iyi nisanda oyuna doyacağız diyorum pffsfss

edit: leş typ
Mesaj tarihi:
Multide düşenin dostu olmaz. Adam soteye yatar, seni düşürür, kurtarmaya gelen arkadaşına hekşatı çakar safasfas.

Valla şu son video ile diyecek birşey kalmamış. Çıksa da oynasak.
Mesaj tarihi:
uçaklar yüzünden boku çıkıyodu her oyunun bf2de
Şimdi güzelim oyunun yine baserape yapan trol pilotlar yüzünden boku çıkar. bc2 güzel bu konuda. Max. attack helikopter
Mesaj tarihi:
valla bf2deki heat seekingler hiçbişe yaramıyordu. Ya(çoğunlukla) flares atıp kaçıp gidiyordu uçak, ya da peşine takılan missileden manevrayla kurtuluyordu. Sonrda gelsin baserapeler, trollükler vs vs
sonra söv bu kadar parayı buna mı verdim lan ben diye
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bf'yi bf yapan bf42'de desert combat modunda, el alamein haritasinda, opposition baseden scud launcher ile, coalition basedeki ac-130 hercules gunship'i vurmaktır.
Mesaj tarihi:
Mathias said:

bf'yi bf yapan bf42'de desert combat modunda, el alamein haritasinda, opposition baseden scud launcher ile, coalition basedeki ac-130 hercules gunship'i vurmaktır.

şu el alamein haritasindaki büyük ucak cok güzeldi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...