Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

hamsilipilav said:

bence her türlü mouse klavye herşeyin en kolayı joystick falan uçaklar için işin fantazisi kolaylıktan değil

yok aslıda değil, joystick baya rich input sağlıyo mouse'a kısayla.

ha aslıştıktan sonra gerekli olan kontrolü mouselada sağlarsın joysticklede sonucta ucak simulasyonu değil oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

bence her türlü mouse klavye herşeyin en kolayı joystick falan uçaklar için işin fantazisi kolaylıktan değil

vallahi bf1942 oynadın mı bilmiyorum ama mouse+klavye ile harikalar yaratıyordum o zamanlar. benim gibi mouse+klavye kullanan kimse bana dokunamıyordu ancak ve lakin joy kullanan bikaç kişi vardı ki denk gelmemeye çalışıyordum resmen. abi kuyruğuma takıldığı an istediğim kadar manevralar, kaçış hareketleri yapayım yok abi en fazla 30 saniyelik bi kovalama oluyor, kuyruğumdan hiç ayrılmıyor 30 saniye içinde de zaten yiyorum küsküyü.

demekki bu joyda bi olay var hakikaten. kullanabiliyorsan mouse falan dinlemiyor yiyor adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

e cok arcade freelancer. ucak gibi dğeilki hiç zaten

@xeno, e zaten esprisi o eger ucak ucak gibi hareketediyosa mouse'la yapamıycağın hareketler var. yaparsında bide üstüne klavye desteği lazım.

klavyeyle rolleyip o sırada mousela manevra yapman lazım. tabi klavyeden rich input alamıyosun sabit hızla rollıycak ucak o zamanda yine joystick kadar iyi olmıycak.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben konsolda bc2de apaçiyi falan it gibi kulanıyorum gamepad ile

pcde mouse ile bi türlü istediğim gibi kontrol saglayamadım

aynı şekilde bf43te de dogfighta giriyorum

analog olaya kolaylık katıyor bu tür araçlarda.o yuzden gidip extradan joy almak yerine gamepad takılabiliyorsa ne iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Fizik kötü aam işte, elini çeksen kalıyor havada, BF2'de "W" ile yukarı çıkardı, bırakırsan düşerdi, sağa yatırırsan sağa aşağa doğru hızlanarak kayardı. Binbir akrobatik hareket yapardık.

BC2'de rezildi bu dinamikler, zaten Dice farkında bunun o yüzden "BF2'ye yakın yaptık" dediler.

Merak ettiğim ne kadar yakın yaptıkları.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...