aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 al bunu cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 hamsilipilav said: bence her türlü mouse klavye herşeyin en kolayı joystick falan uçaklar için işin fantazisi kolaylıktan değil yok aslıda değil, joystick baya rich input sağlıyo mouse'a kısayla. ha aslıştıktan sonra gerekli olan kontrolü mouselada sağlarsın joysticklede sonucta ucak simulasyonu değil oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 hamsilipilav said: bence her türlü mouse klavye herşeyin en kolayı joystick falan uçaklar için işin fantazisi kolaylıktan değil vallahi bf1942 oynadın mı bilmiyorum ama mouse+klavye ile harikalar yaratıyordum o zamanlar. benim gibi mouse+klavye kullanan kimse bana dokunamıyordu ancak ve lakin joy kullanan bikaç kişi vardı ki denk gelmemeye çalışıyordum resmen. abi kuyruğuma takıldığı an istediğim kadar manevralar, kaçış hareketleri yapayım yok abi en fazla 30 saniyelik bi kovalama oluyor, kuyruğumdan hiç ayrılmıyor 30 saniye içinde de zaten yiyorum küsküyü. demekki bu joyda bi olay var hakikaten. kullanabiliyorsan mouse falan dinlemiyor yiyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mouse ile air craft kontrolü en iyi yapmış oyun bence Freelancer'dı. Niye aynı sistemi kullanmazlar anlamam hala. Muhteşem ya orda ki. Hiçbir zaman joystick ile birşey uçurma olayını sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 e cok arcade freelancer. ucak gibi dğeilki hiç zaten @xeno, e zaten esprisi o eger ucak ucak gibi hareketediyosa mouse'la yapamıycağın hareketler var. yaparsında bide üstüne klavye desteği lazım. klavyeyle rolleyip o sırada mousela manevra yapman lazım. tabi klavyeden rich input alamıyosun sabit hızla rollıycak ucak o zamanda yine joystick kadar iyi olmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 valla ben konsolda bc2de apaçiyi falan it gibi kulanıyorum gamepad ile pcde mouse ile bi türlü istediğim gibi kontrol saglayamadım aynı şekilde bf43te de dogfighta giriyorum analog olaya kolaylık katıyor bu tür araçlarda.o yuzden gidip extradan joy almak yerine gamepad takılabiliyorsa ne iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bc2'deki apaçiyi sayma zaten, onun kullanımı standart bf hava araçlarına göre aşırı kolay. 1943'ü bilmiyorum tabiiki not: sakın burdan konsol-pc esprisi üretme skfjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 olsun işte apaçiyi pcde mouse ile beceremedim sdfs evet pcde bf43 yoktu unuttum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 fuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 BC2'de heli kullanımı inanılmaz bayık, son derece kötü yani. BF3'te iyidir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 blackhawk kullanması daha zevkliydi ama bc2de hani sağdan soldan roketler geliyor manevralarla kaçmak blackhawkdown filmini hatırlatıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Fizik kötü aam işte, elini çeksen kalıyor havada, BF2'de "W" ile yukarı çıkardı, bırakırsan düşerdi, sağa yatırırsan sağa aşağa doğru hızlanarak kayardı. Binbir akrobatik hareket yapardık. BC2'de rezildi bu dinamikler, zaten Dice farkında bunun o yüzden "BF2'ye yakın yaptık" dediler. Merak ettiğim ne kadar yakın yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 razzRaziel said: http://dunacomp.hu/_newsite/wp-content/uploads/2010/09/Logitech-WingMan-Attack-3-Joystick.jpg ama klayve ftw :) bu güzel ve sadeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 gamepad analoguyla daha rahat kullanılır mousetan. zaten bf2 de falan pro uçak kullananlar çükle kullanıyodu hep. project realityde zaten mousela kullanabilmek gibi bi konsept yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ben çok daha rahat kullandım mousela her zaman BF'de uçagı. Özellikle missile yerine dogfightlarda makinalıyla tararken ince ortalamaları yıllar geçse beceremem joystick'le. Mousela baya kolay gayet precise uçabiliyorsun, neden joystick hiç anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Asus Rampage 3 formulam geldi bugün, kutusundan bile çıkarmıyorum. Oyunu yüklemeden önce yapıcam herşeyi sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahah bilirim o kutudan çıkarmıyım, başucuma koyayım durumlarını. fakat hiçbir teçhizatınız benim gazabımdan koruyamayacak sizleri. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 seni oynatmıcam ki heveslenme boşuna. uçağa mı bindin, kalkamadan bomba kafanda, rahadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 l4d e benzemez bu bfde tokadımı yiceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Xenocide said: seni oynatmıcam ki heveslenme boşuna. uçağa mı bindin, kalkamadan bomba kafanda, rahadol. hahahahahaha mockingly funny'nin bile ötesinde güldürdün beni sercancığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Deniz puan icin oynar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 gül gül, ne beta'da ne release'de gülemicen çünkü, tadını çıkar kıskıskıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 fazla iyi oynadığım zamanlarda insanların oynadıkları oyunlardan daha fazla zevk almaları, bir nebze de olsa oynarken gülümseyebilmelerini sağlamak adına puan kasma moduma döndüğüm oluyor evet. yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Şurada hala utanmadan konusanlar var her lan partide kafalarında terör saçan helikopterimden ragequit basıp. Bi organize olursak bu yıl çok güzel oyunlar oynıcaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Server açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar