Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daesu said:

karşılaştirma yapabilecegimiz platform yokki bf3 te, tdm de harita limitleme alanları güzel, fakat spawnlar bombok. alıpta bi aimbrain kafası yaşayamıyorsun.

Bu. Spawn noktası *yardırma* olayını kaldırıyor, dogduktan sonra atar yapmadan önce tavuk givi mousela saga sola bakıyorsun kimin önüne spawn oldum adam arkamda mı diye.
Mesaj tarihi:
Ya 2 tane füzenin hesabını yapıyonuz sizde ha lol

Şimdi Caspianda oynadım da eleman helikopterine bir özellik almış (elektronik bilmemne özelliği) helikopterin etrafında flashbang gibi patlamalar oluyor ve füzeyi kilitleyemiyorsun o an, o geçince tekrar kitlencek oluyorsun ama ona da yetişiyor bu zanazingo, nerflesinler yahu süresini bari.
Flare yetiyordu bi de bu mu çıktı!

Ardından da ya uzağa kaçıp ya yere anlık inip dötü kurtarıyor herif, 16lık serverda 50+ kill yaptı bu şekilde arada da inip tamir ediyodur tabii.
Mesaj tarihi:
Biz hem ECM hem flare kullaniyoruz mesela, stingerlarin pek sansi olmuyor ya sdfsfs

Anca ya jet/heli vuracak ya da caktirmadan lazer kitleyip vuracaklar (ses uyarisi falan gelmicek) ya da ben cakacam heliyi, yoksa pek dusmuyoruz benim gunnerla :)
Mesaj tarihi:
Ee saçma işte ikisi bir olmasın bari, ECM zanazingosunun da süresi nerflensin, düşmüyo herifler ya bütün tur havada olmaz ki!

Hatta araçların makinalı tüfek değil de roket/tank mermisi sayısı da limitlenebilir belli bir sayıya.
Sonsuz roket/tank mermisi falan baya saçma oluyor hacmi belli bir araçta, piyadenin taşıma kapasitesi var da araçların niye olmasın? ana üsse gidip resupply olabilir mesela araçlar da
Mesaj tarihi:
Iyi de oyun ona gore dengelenmemis yapilirken, surekli arac spawn oluyor o yuzden; arac spawn time'i daha dusuk olsa tamam derim de su an boyle bir degisikligin bir anlami olmaz. Dusuk vehicle spawn timeli yuksek ticketli server zaten yok piyasada.

ECM+Stealth+Flare kombosunu kullanan heli'yi indirmek zor ama imkansiz degil, bi tane duzgun jet olsa karsida base'e kitler heliyi.

2 piyadenin heliyi indirmesi zor tabi cok ninja SOFLAMlayamassa. Ha tek piyadenin zaten sansi yok ki olmamasi lazm zaten.
Mesaj tarihi:
Konusu açılmışken şu prox scan ne işe yarar jette?az önce açtım aldım bir hareket yok ,aktive etmek falan mı gerekiyor?

Az çok kullanıyorum bende jet de şöyle göte yapışıp it dalaşı nasıl yapıyorlar ,ağzım açık izliyorum hala anlayamadım
Mesaj tarihi:
Bright said:

Biz hem ECM hem flare kullaniyoruz mesela, stingerlarin pek sansi olmuyor ya sdfsfs

Anca ya jet/heli vuracak ya da caktirmadan lazer kitleyip vuracaklar (ses uyarisi falan gelmicek) ya da ben cakacam heliyi, yoksa pek dusmuyoruz benim gunnerla :)

böyle olması lazım zaten. Helikopter tek tarafta yok sonuçta, indirdiğin zaman savaşın kaderinde oynama olmalı her zaman.

Her araç için geçerli bu, tek laser paint yediğinde allahın tank bile one shot çekiyor çünkü.

Oyunda tech'i kullananın almasından dogal birşey yok.

Deal with it Stingerfags.
Mesaj tarihi:
Seperate said:

Konusu açılmışken şu prox scan ne işe yarar jette?az önce açtım aldım bir hareket yok ,aktive etmek falan mı gerekiyor?

Az çok kullanıyorum bende jet de şöyle göte yapışıp it dalaşı nasıl yapıyorlar ,ağzım açık izliyorum hala anlayamadım

it dalaşı yapamadan "ben de jet kullanıyorum" demeyin gençler olmaz öle, ötekini herkes yapıyor fkdsgjk
Mesaj tarihi:
a noktasından b noktasına ulaşmak için milyon dolarlık jete binip sonra patlatıyorum
hll team

şu araçlardaki aletler açılmadan önce işkence ya
ulan makinalı tüfekle kolay kolay inmiyo diğer jetler filan
paso allahın ayısınınbiri stingerı takıyo kafama sinir oluyorum
nerde bu flarelar roketler!
Mesaj tarihi:
xunnun tavsiye ettiği oyunlar içimde patlıyor resmen lan

l4d2 al dedi aldım 15dk oynadım topu topu içim daraldı kapattım
Bf3 al dedi, grafikler falan şahaneymiş de haritaların bir uçtan bir uca istanbuldan ankara lan bu ne. Höt diye ölüyorum ayrıca

Biraz daha şans vericem oyuna ve kendime yoksa 100tl daha patlar içimde
Mesaj tarihi:
BF3 yalnız oynanabilen bir oyun değil. Squad'ın olucak, voicecom olucak. Herkes öyle çünkü.

Direk tek vücut hareket etmezsen bitiyorsunuz.

Girerken dürt beni, işim yoksa gelirim direkt.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

xunnun tavsiye ettiği oyunlar içimde patlıyor resmen lan

l4d2 al dedi aldım 15dk oynadım topu topu içim daraldı kapattım
Bf3 al dedi, grafikler falan şahaneymiş de haritaların bir uçtan bir uca istanbuldan ankara lan bu ne. Höt diye ölüyorum ayrıca

Biraz daha şans vericem oyuna ve kendime yoksa 100tl daha patlar içimde

bf3 haritalarına "bi ucundan bi ucu istanbul ankara" dediysen, bf1942 haritalarına çinin bi ucundan diğer ucu falan dersin heralda.

bf3'ün haritalarının küçük olduğundan falan bahsettik biz bu topikte, sen düşün.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...