Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bayadir girmiodum bende

kalitesiz dolmuş oyun.nefret ettim quit attım

ps3 te bc2 oynarken en azından hile ıvır zıvırla ugraşmıyorduk sdfs.bebe admin derdi yok chat ekranı yok mis oluyor

şuan cok kötü lan bf3 ortamı
Mesaj tarihi:
abi bu aksam oynadıgım oyunda hileci vardı.chatte millet bıdı bıdı

sonra başka servera girdim karşı takım baseden cıkmıyor.oyun bittiğinde ticket 500 e 0 falandı
Mesaj tarihi:
m249 denedim. saporttan gerçekten tiksiniyorum ama o son esaynmıntla açılan alman silahının şekli sesi falan o kadar iyi ki yerden buldum bitane şansa muhteşem görünüyor falan sırf onu açıcam diye saport kastım bugün. bu arada yerden aldıklarım dışında hiç oynamamıştım sanırım time/kit'te görünmüyor bile falan.

m249 gerçekten saçma sapan bir silah. gerçekten inanılmaz saçma. uzağı vuruyosun yakını vuruyosun. kurşunun bitmiyo. inanılmaz accurate ilk 4-5 kurşun. gerçekten nerflesinler şunu ya nolur
bide o kadar hızlı silah 10 kilo lan. ON KİLO LAN. bari yavaş dönsün sağa sola. bari sighttan bakmaya çalışırken yavaş baksın.
Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

Şu an için bf3'teki en büyük başarım, üstümden geçen heliye tank mermisini koşu yoluna sallayıp patlatmak oldu. haa bir de tüfekle helikopter pilotu indirmek...

Azmodai'nin jetine tank topu salladım, disable oldu sonra da düştü. ha bi de ondan sonra sağlam sövdü fdsgjsdkfjgk
Mesaj tarihi:
MG36 supporta en iyi falan ya

Bu arada heli kullanacaksaniz:
Pilot: Guided Rockets / ECM / Heatseekers
Gunner: Stealth / Flare / TV Missile

Like a boss geziyorsunuz haritada, ilk ECM'dan sonra bi flare (SOFLAM diilse, tanklari zaten temizlemis oluyorsunuz guidedlarla ve TV'yle lock rangeine girmeden), ondan sonra 2. ECM, ondan sonra 5-6 sn saklanma, rinse & repeat.

ps. ECM'de 12 sn cooldown war 6 sn etkili oluyor, cok basarili.
Mesaj tarihi:
mg36 açtım da alet i-na-nıl-maz
lazer grip reflex ile assault niyetine kullandım dün böyle her köşe döndüğümde karşıma çıkana REMEMBER THE BASICS OF CQC SNAKE diye dayak attım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...