Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hayır bide squad spawn olayı geldi dahada büyük olması lazım eskisinden. bayraklar arası 150 metre var birine koş sora öbürüne koş zaten çizgi şeklinde dizmişler bayrakları. gerçi bu ağustos threadiymiş belki öyle olmaz inşallah amin
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bi de zaten hicbir silahın gerçekçi değil ki menzilleri. harita ufak çünkü
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 yalnız ne kadar ilginç. haritalar şu halleriyle bile bi cod haritasının rahat 6-7 katı. ama biz hala küçük diyoruz. sizinle gurur duyuyorum bf komünü. çünkü biz daha iyisini hakediyoruz diye de ekleyeyim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 O edit iyi oldu, ondan evvel anlam bambaşkaydı sdf.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abi küçük çünkü haritalar. cod haritalarından 6-7 kat büyük olması birşey ifade etmiyor. bayraklar dibdibe falan.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 işte ben de bunu sorgulayabilme yeteneğimiz olmasından dolayı gurur duyuyorum resmen. cod başlığına bakıyorum da arada hepsi birer; http://3.bp.blogspot.com/-OR1BfF2_oxU/TZY59NbJ5kI/AAAAAAAAACI/3sUf37xnG5w/s1600/OkayGuy.jpg ama biz... biz öyle değiliz. http://images.wikia.com/halofanon/images/f/f9/Son-i-am-proud.jpg gazı da verdim hadi bakalım.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kosmasini bayragini biraktim, jete biniyorum haritanin bi ucundan diger ucuna 2 saniyede gidiyo, sonra geri don, diger uca, bi daha geri, sonra dusuyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bir sonraki patch'den detaylar; http://mp1st.com/2011/11/23/dice-reveals-next-battlefield-3-patch-details/
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Sercan, ben şu verdiginiz patch indiremedim mediafire'ın yeni halinden, bildigin birşey inmiyor. Atıversene bana onu bir ara. Oyun sync değil diyor ama update de etmiyor, kaldım öyle giremiyorum 3 gündür.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bu son verdiğim link gelmiş bi patch değil ama öncekini origin bende otomatik indirdi. oyuna sağ tıklayıp check for updates de, güncellemesi lazım.
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bende guncellemiyordu. PC'ye res attim, origin'i kapattim sonra da battlelog'dan bir servera baglanmaya calistim o zaman basladi origin patch'i indirmeye.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 LathspeLL said: Niye silah accuracy'si değişsin, neden daha uzağa vurma ihtiyacı doğsun? Tam tersine şuan ki silahlar bir anlam kazanır yani. PDW ile Assault rifle'ın farkı yok ki şu oyunda. Herşey close combat zaten oyunda. Sen daha buyuk haritalarda elinde otomatik silahla bayraga gitmedigin icin algilayamiyorsun aradaki farki. LathspeLL said: Şimdi helikopteri alıp base'de dikey yükselsen bütün haritayı yok ediyorsun zaten. Olduğun yerden uçakları, helileri, tankları, AA'ları alabilirsin. Tank kullanmadigin icin de o heliyle aldigimiz keklik AA/Tanklari birsey saniyorsun, o haritalarda 2 tane CITV + guidedli tank carpraz konuslandiginda o helinin de dunyasi karariverir, istedigin kadar yuksel istedigin kadar saklan o guided shell ebesininkine kadar takip ediyor. Guided rocketlerden de kacmak inanilmaz kolay Tank/AA'yla. Harita buyuklugu arttirilabilir ama gidip firestorm'un 2 kati buyuklugunde harita koyacaklarsa daha yuksek accuracy'li, dusuk fire rateli ve daha dusuk dmg'li AR/LMG/Carbine koymalari lazm oyuna.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Hiçbir tank heli'ye kitlenemez heli yaklaşmadığı sürece. Çaprazlamasına yerleşir, yok CCTV açar falan fantazi dünyasında takılmayalım. Ya Gökçehanla ikiniz bir türlü vazgeçemediniz "cevap vericem" diye fantazi kurmaktan. Onu bırak girelim yine akşam bir yere, 50-0 yapalım hadi.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Tamam da abi yaklasmak dedigin kharg'in yari boyu falan mesafe olarak, 6 tank olsa oyle firestormda heli meli kalmaz yani, ya da khargda 2 tank olsa. Anca bi salvo hellfire + tv missile atacan da bi umit patlatacan tanki reactive armoru yoksa ki o reactive armor surucu her inip bindiginde yenileniyor direk. Bi tank kitlenip dier tank da vurabilir line of sight olmadan guidedla veya ayni sekilde infantry (olur da kafasi calisan varsa stinger yerine javelin alip). Tankin laser designate range'i cok daha fazla guided shell rangeine gore
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 biz gecen gun baya basarili uyguladik 3 kisi tank olayini. yanimiza ne heli yaklasabiliyodu ne tank. hep yer degistirip duzgun yer tutarsan heliye eziyet cektirirsin soflam ve guidedla ama ben mesela pilotken cok nadir alcaktan ucarim once tehtitleri temizleyip bi bolgeyi temizlerim sonra yine geri kacarim. isi bilen pilot olursa helide birde tvli gunner yalan yani tank soflam filan. birde sunu demeden gecemiyecem. bfnin her turunde boyleydi ama artik degismesi gereken sey pilotla gunnera gelen puanlarin esitsizligi. gunner ne kadar iyi olursa olsun helinin selameti %90 pilota bagli. gunnera adam bulmakta tehtitlerden kacmakta pilotun isi ama gunner killden 100 ustune bide veicle disbale destroylari alirken pilot 20 puan gibi sacma bir puan aliyor. dun knoxville ile baya domine ettik. o 15k puan yapti ben 9k . 9k yida zar zor kendim aldigim 23 veicle destroyla yaptim yoksa okadarda olmazdi puan. knox 79 kill ve 37 veicle destroy yapti 15k yapti. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/7180140/1/198523118/ tabi bide tutulan skill istatistikleri bilmemnelerde cabasi. cok dengesiz her bakimdan .. pilotlari greve davet ediyorum.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ab benleykende birinci oldu ben sonlardayım pilot olarak sinir oldum sonraki el kafamı kaldırmıyodum arada caktırmadan görmesin adamları diye potla ben aldım asdasd fifti fifti bölüştürmeli bence. bide bırak önce tv yi vursun sen potla yüklen disable almasanda 2 kill alırsın kafadan bide destroy : p
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 olm bu bizi yiyo kullanamiyorum diye iste sirf gunner olmak icin. az cakal degil o :d
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ne güzel oynuyor adamlar.ben randım birinin helicopterine biniyorum gunner olarak adam ilk çatışma anında helicopteri bırakıp kaçıyor
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Infantry'e girmezseniz gunner'in az puan yapmasi normal, girerseniz gunner her turlu pilottan fazla puan yapar. Heli'nin selameti genelde pilottan ote gunnera bagli benim kanimca; stingerlari, gelen gecen ucaklari, helileri (yakin mesafede) gunner hallediyor. Gunner efektif diilse pilot hicbir sey yapamiyor tam tersine Bi de ilerleyebildikce ilerlemek lazm heliyle ki alttaki infantry air supportu hissedip alsin baseleri, yoksa stingerli nooblar spawn olup olup dururlar alttan. Son olarak piyadeyi silmek icin, dusman flaginin ustunde hoverlarken burnu kaldirip kuyrugu hafif egerseniz biraz da sag sol yaparaktan gunner asagidaki infantryleri cok rahat temizlerken kokpitin mermi yemesini engellersiniz.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ilk lockun sesiyle atlayanlara cok gülüyom ben
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 adamin kalkisindan belli oluyor zaten amele oldugu :d ilk locktada atliyor haliyle bende direk geciyorum pilota basiyorum yangin sondurucuyu. profit.
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bright oyle yapiyoruz istede o dedigin seyleri yapan adam pilot. gunner oyle oturuyor yerinde :d sonra pilot puanless gunner mvp oluyor hehe
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 gunnera garezim yok abi gunnerin isi o vuracak ama gelen puan dengesiz iste
Öne çıkan mesajlar