Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne god-mode on'u abi, bi tane stinger hala izdirap oluyor bulana kadar, spotsuz anti-airler yokediveriyor cart diye, gunner'in adam gibi degilse roketin nerde geldigini gorup donup cat diye vuracak infantry'i gene bi ise yaramiyorsun ki tek basina, serverlardaki 10 random gunnerin 10'uda o kapasitede oynamiyor oyunu.

Ha jetler bi ustunden gecip yokedemiyor belki (ki oyle birseyin olmasi zaten sacmaligin daniskasi) jetlerin kotuyse hala 2 jet geldiler mi gene ciziveriyorlar disablei yiyorsun yukselince, cok degisen bisi yok sadece ucabiliyorsun su an, ha pilot ve gunnerin hayvan gibi iiyse ve havada durabilen jet varsa o zaman karsi takima acirim ancak; dedigim gibi herhangi bi serverda o tarz 2 adama denk gelme sansiniz yok denecek kadar az.
Mesaj tarihi:
Abi ölüm yağdırıcam artık Heli ile. Zaten 2 gün önce god olduğumu ilan etmiştim sunucuda, bütün araçlar bana dalıyordu istisnasız, ard arda, 1.5 dakika içinde dalan 2 jeti, 1 attack heliyi, 2 tank ve AA'yı aldım. Olay çıktı.
Mesaj tarihi:
acaba diyorum dns adreslerinin bf3 un çökmesi ile alakası olabilirmi ? Bu sabahtan beri oyuna girmeyi başardığım her defasında oyun çöktü . Şimdi dns adresini değiştirdim. Takır takır oynuyorum. Ne alakası var diyorum Bir taraftan kendime dns adresi ile oyunun ama .. Allah allah ...
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Abi ölüm yağdırıcam artık Heli ile. Zaten 2 gün önce god olduğumu ilan etmiştim sunucuda, bütün araçlar bana dalıyordu istisnasız, ard arda, 1.5 dakika içinde dalan 2 jeti, 1 attack heliyi, 2 tank ve AA'yı aldım. Olay çıktı.

Sen bi gel gun'a da artik bi ara soyle bi 100'e 0 yapalm sana sdsfsf
Mesaj tarihi:
Bright said:

Ne god-mode on'u abi, bi tane stinger hala izdirap oluyor bulana kadar, spotsuz anti-airler yokediveriyor cart diye, gunner'in adam gibi degilse roketin nerde geldigini gorup donup cat diye vuracak infantry'i gene bi ise yaramiyorsun ki tek basina, serverlardaki 10 random gunnerin 10'uda o kapasitede oynamiyor oyunu.

Ha jetler bi ustunden gecip yokedemiyor belki (ki oyle birseyin olmasi zaten sacmaligin daniskasi) jetlerin kotuyse hala 2 jet geldiler mi gene ciziveriyorlar disablei yiyorsun yukselince, cok degisen bisi yok sadece ucabiliyorsun su an, ha pilot ve gunnerin hayvan gibi iiyse ve havada durabilen jet varsa o zaman karsi takima acirim ancak; dedigim gibi herhangi bi serverda o tarz 2 adama denk gelme sansiniz yok denecek kadar az.

Abi Tatar Ramazan bildigin shit-tier troll, postuna yazık.

Akşama akalım, bıraktım Skyrim'i. Kan dökesim var.

Lathspell yetosunu karsıya verip helikopterini baserapeliyoruz.
Mesaj tarihi:
DICE gene kendi gibi yetersiz bi patch çıkarmış. Beklenen heli buffı dışında bir halt yok patchde. crash/performance fixleri ise baya yalan. 2-3 güne daha fazla crash sorunları çıkacağı kesin.
Mesaj tarihi:
Daesu siz heliye gönül vermişiniz, ben infantry mühendis oynuyorum.
Helinin nasıl ölüm kustuğunu görüyoruz zaten, yerde ne görürse temizliyor tank top dinlemiyor, bi de böyle olunca iyice überleşti.
Ayrıca benim birinci olacam falan diye böyle hırslarım da yok, gayet casual ve eğlencesine oynuyorum bu oyunu.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Xunn sende kişilik bozukluğu var, ara formsun diye millete nefret kusuyorsun, yazık acıyorum.

İnsan gibi yazmayacaksan benim yorumlarıma bulaşma, yol al bi

Eyvallah müdürüm.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Daesu siz heliye gönül vermişiniz, ben infantry mühendis oynuyorum.
Helinin nasıl ölüm kustuğunu görüyoruz zaten, yerde ne görürse temizliyor tank top dinlemiyor, bi de böyle olunca iyice überleşti.
Ayrıca benim birinci olacam falan diye böyle hırslarım da yok, gayet casual ve eğlencesine oynuyorum bu oyunu.

valla acıkcası 20 yıldır çeşitli oyunlarda infantry kafasıyla oynadıgımız için ben biraz air ünitlere vs geçtim yeniyim yani. her iki tarafında artısını eksisini görüyorum .

bi kere base AA ları bile mobile olmayanlar yani karşı basedeki bölgeye mermi yagdırabiliyor, gördügüm en aptalca şeylerden biri. cok düşük dropları.
Mobileer saga sola camp yapiyorlar zaten. oyundaki en über ünite.

2.si heliyle ne kadar alçaktanda gitsek görünüyorsun yani sürekli olarak üstünde 3 ten 5ten fazla target var..3lü guided tabktan tutta sürüsüne stringera kadar. alt kademede sabit durma şansın zaten sıfır rpgyi yersin kafana. en skko şeyde zaten takla atıyor.(du?)
dmgları düşürülüp daha güclü hale getirilebilirler
profit olur
Mesaj tarihi:
Dün gece sorunsuzca oynadım ve cıktım oyundan. Bügün Patch gelmiş , indirdim ve install ettim. Ardından oyuna girince sesler geliyor fakat görüntü yok. Aranızda kimseye oldumu böyle birşey ? 3-4 tane server denedim fakat aynı problem devam ediyor.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

rusçu başlıgına bakabilirsin.

Tamamdır , düzeldi.

Ayrıca arkadaşımda da patch i kurma problemi oldu. Patchi indirdikten sonra install edemiyor. Sanırım yüklerken sorun oldu. Tekrar patchi silip yüklemesi lazım ama eski patchi silmemiz lazım. Bu konuda bilgisi olan varmı ? Patchi nasıl sileriz , nereye atıyor bu patchi ?
Mesaj tarihi:
oyuna başladığım gibi 10 saniye içinde "çalışamayı durdurdu" hatası veriyor. patch'den önce de yapardı da saatte bir kez ya da harita değişince. bu sefer oyuna giremez oldum.
Mesaj tarihi:
rusçular yukarda verdiğimi yapsınlar.tamam düzeldi

yalnız loading time uzun diye aglamıs milelt ama.game readyi erken vermiyor artık oyuzden öyle.normalde game ready dediği halde giriodun ama orda bekliodun.onun yerine direk oyun hakkaten açıldıgı zaman ready diyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...