knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 işte abi bende de yok gelmedi nette biraz araştırdım, invları gelenler varmış bizide gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yoksa hakkaten terbiyesizlik olur bf 3 beta diye pazarladıalr oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Sistem: Notebook Core i7 2.0 GHz 2GB GT550m 4 GB Ram Win7 x64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Red said: yoksa hakkaten terbiyesizlik olur bf 3 beta diye pazarladıalr oyunu abi size gelecek o kesin de alpha gelmeyecek büyük ihimal. kısıtla alım yapıyorlar. beta keyiniz garanti zaten ki o da eylülde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 knox said: başvuramıyorsun abi...LE MOH alanlar ve bf3 news bıdısına abone olanlara dağıtıyorlar inv'ları yok öyle değil, moh le alanlar beta başladığında ilk girenler olacak sadece. alpha için battlefield'ın newsletter'ını takip etmek ve veteran bilgilerini güncellemek gerekiyor, onlar seçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ouch feci yıkıldım eylül'e çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 BC2'de uyuz olduğum birşeye inanılmaz bir fix gelmiş. Öldüğüm zaman bazen istemesemde medic gelip kaldırıyordu, uyuz ötesi bişeydi. Kit değiştiricem, başka yerde çıkıcam falan ama yok bırakmıyor, gelip ÇAZZ! kaldırıyor. BF3'te medic kaldırırsa tabancayla oturur hale geliyorsunuz (COD serisinde Last stand gibi) kalkmak isterseniz space'e basıp kalkıyorsunuz, istemezseniz başka tuşa basıyorsunuz. Böylelikle o anda adam vurabilme ihtimalinizde oluyor falan. Daha süper bir fix düşünülemezdi. Oyun bu arada bariz Game of the Year. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Akşam update geldi, daha iyi çalışıyor oyun şimdi. Baya akıcı oynuyorum. Full release'e kadar neler değişir kim bililr. Customization bölümünden alpha'da olmayan şeyleri kaldırmışlar. Jet, helikopter falan görünmüyor artık. Menü'leri değiştiriyorlar hafiften. Sürekli yeni update'ler yapıyorlarmış. Oyunda savaş hissi cidden çok iyi. Metro olayıda resmen harika bir insight oyunun yetenekleriyle ilgili. Conquest'i göremiyoruz tabi ki ama şu haliyle neye benzeyeceğini çok iyi gösteriyor. Açık alanda savaş farklı his veriyor, metroya inince farklı bir his veriyor. Resmen dışarıdayken geniş çaplı savaşta gibisiniz. Metro'ya inince sanki Spec Ops'sunuz. Metro'da silaha takılan lazer'ler falan karşıda ki adamın gözünü alıyor. Aynı zamanda ışık kullanan biri karşınıza çıkarsa gözünüzü feci alıyor falan. Ayrıca network kodu BC2'den daha iyi, BC2'nin delay varmış gibi gameplayi bunda yok. Ping'lerde daha düşük gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Update'i bırakma, yakından takip etmeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Abi bu oyunu oynayıp BC2'ye girerseniz "WHAT THE FUCK IS THIS SHIT!" der çıkarsınız. O derece iyi. Karakter animasyonları, savaş alanında koşarken, prone yaparken ki özgürlük inanılmaz. Akıyor karakter resmen, böyle nesnelerin üzerinden giderken ayaklarınızı falan görüyorsunuz. FUCK YEAH, I'M GONNA KILL EVERYONE OF YOU!" şeklinde gaz'ı veriyor resmen sırf bu yeni hareket sistemi. Birileri config tweak olayınıda yapmış. Oyunda Ambient Occ. default olarak açıkmış sanırım her ayarda. Onu kaparsam falan inanılmaz hızlanacağını biliyorum oyunun. Ama bulaşmam şimdilik, nede olsa feedback yazıp duruyorum adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 HOW TO MAKE IT WORK. Download, install, and run Origin. http://www.origin.com/about?easid=Origin-Origin_Web_HPRnav_Download Set up your account and what not. go to https://bf3alpha.battlefield.com/index.php?id=1 And sign in with your account. Recieve code ????? Profit. OH YES! oldu valla. Go go go saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 said: WE'RE SORRY - YOU DON'T MEET THE CRITERIA TO ENTER THIS SITE. http://theuniblog.evilspacerobot.com/wp-content/uploads/2011/07/tumblr_lmmm4dVbwc1qiq96ko1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Battlefield 3'e lazım Pony ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 progamer said: HOW TO MAKE IT WORK. Download, install, and run Origin. http://www.origin.com/about?easid=Origin-Origin_Web_HPRnav_Download Set up your account and what not. go to https://bf3alpha.battlefield.com/index.php?id=1 And sign in with your account. Recieve code ????? Profit. OH YES! oldu valla. Go go go saldırın WE'RE SORRY - YOU DON'T MEET THE CRITERIA TO ENTER THIS SITE. diyor bana site vermiyor code :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben girdiğimde direk verdiydi bana code. E mail flnda gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bence biz ülkeyi mal gibi türkiye girdik o yüzden vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 evet... SADFACE MUZCUMHURİYETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Amerika seçmiştim ben :) Oyun aşırı iyi. Yannız Nvidia kartlar için bug varmış takılıp kitleniyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 origindende degiştirilmiyor ülke edit https://profile.ea.com burdan degiştiriliyor edit2 işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ya random seçiyorlar,hesabınızı açın bekleyin işte belki gelir bedevi değilseniz sadfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 arkadaşta varmıs ordan dl ediyorum yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Benim Türkiye seçiliydi, random takılıyorlar ya. Veteran statüsünü güncelleyin diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 baya yorucu ya oyun. yarım saat kadar oynadım. mouse lag var sanki hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ya ben bunu öm atıcaktım of =( Aaa olsun yeni sistemle öm olarak gitti zaten. Evet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ett heh ya arkadaşın origin hesabında varmıs key onunla oynadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar