DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bence mortar'a nerf veya dif change lazım. adam gibi aim time koysunlar world of tanks'taki artillery muhabbeti çok güzel mesela, dünkü oyunda resmen abuse etti adamlar mav+3 mortarla base rape döndü 10 dakka boyunca kendi base imde spawn olduğum gibi 3 saniye içinde ölüyordum saçmalık.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ya o işin dorusu o zatende, buda oyun oldugu için olmuyor. ben asıl AA oynayanlar kim onu merak ediyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 valla ben aa buldum mu kapıyorum dsfsdf bazıları sırf aa için basede bekliyor ama eheh
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 AA aracı iyi ama 1 tane olduğu için günde bir kere anca binmişimdir. Tankları hiç durmaksızın son sürat sürünce baya iş yapılıyor, durdunmu rpgsi, helisi acımıyor ama. Ayrıca Stingera, AAye nerf isteyenler size laflar hazırladım!!1! La olm siz havadan ölüm kusun, flare ile de herşeyden yırtın sonracıma bi de nerf isteyin, biz infantryler bırakıp gidek madem ayıp ayıp.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 "Tatar Ramazan" said: AA aracı iyi ama 1 tane olduğu için günde bir kere anca binmişimdir. Tankları hiç durmaksızın son sürat sürünce baya iş yapılıyor, durdunmu rpgsi, helisi acımıyor ama. Ayrıca Stingera, AAye nerf isteyenler size laflar hazırladım!!1! La olm siz havadan ölüm kusun, flare ile de herşeyden yırtın sonracıma bi de nerf isteyin, biz infantryler bırakıp gidek madem ayıp ayıp. İşte şu. Evrende yanlış olan herşey tek bir postta. Trollenmeyeceğim ki... Asla troll.. hnnngg.. http://i.imgur.com/UQmHF.png
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Abi takım 32 kişi, 7-8 tane engineer olsa, bunlardan 4 tanesi stinger almış olsa, sen havadaki tek helikopterindeki downtimelı flare ile ne kadar kaçabileceğine inanıyorsun ki? En azından birazcık mesafe nerfü kesinlikle şart, Mersin il sınırından yollamasınlar stingerı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 resim açılmıyor yetememişsin Xunn, ıss ıss ıssss:D
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Forum bozuk, alıntılayıp linki kopyala. Birşey değil amatör.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ayrıyetten takımda 3-4 engi olsa bile, misal Caspianda 1 heli 2-3 jet falan oluyor. Bu engi'ler nasıl anlaşıp aynı hedefe kitlenecek herkes ayrı bölgede ayrı av peşinde abicim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yeni nVidia 285.79 beta driver'ları çıktı, bazı problemleri çözebilir. http://www.geforce.com 'da beta driver bölümünden elde edebilirsiniz. said: New in Version 285.79 Includes several bug fixes and performance improvements for Battlefield 3. - Fixes cases of irregular performance (stuttering) primarily - - seen on DirectX 10 GPUs. The fix improves the performance of both DX10 and DX11 GPUs. - Fixes shadow map corruption seen with DirectX 10 GPUs. Fixes cases of black corruption lines/triangles with DirectX 10 GPUs. Fixes black screen during playback using Windows Media Center. Added or updated SLI profiles for the following games: Aion v3.0 Anno 2070 Assassins Creed: Revelations Bastion Need for Speed: The Run Payday: The Heist The Adventures of Tintin The Elder Scrolls 5: Skyrim Added or updated the following 3D Vision game profiles: Airline Tycoon 2 – rated Fair Assassin's Creed: Revelations – rated Good Batman: Arkham City – updated rating to 3D Vision Ready Deus Ex: Human Revolution – rated Excellent The Elder Scrolls V: Skyrim – rated Excellent FIFA 12 – rated Good Hard Reset – updated rating to 3D Vision Ready inMomentum – rated Fair The Lord of the Rings: War in the North Smash Cars – rated Fair Two Worlds 2: Castle Defense – rated Good Zombie Driver – rated Excellent Other Details Includes HD Audio driver 1.2.24.0. Includes PhysX System Software 9.11.11.07
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 "Tatar Ramazan" said: ayrıyetten takımda 3-4 engi olsa bile, misal Caspianda 1 heli 2-3 jet falan oluyor. Bu engi'ler nasıl anlaşıp aynı hedefe kitlenecek herkes ayrı bölgede ayrı av peşinde abicim. Bir engineer 1 tane atmıyor ki. 3-4 tane atıyor, explosion specialty aldıkları için 9 tane mi ne atıyorlar diye biliyorum. tek engineer'ın attack helikopteri düşürmesini ummak apayrı komedi. Hepiniz tek füze atıp, havada ne varsa düşürüp, patlamaya arkanızı verip Yippee ki-yay, motherfucker dayayıp gün batımına koşmak istiyorsunuz. Delüzyon burada. Hayatında girip jet kullanmadıgın için absürdlüğünü görememen normal. Helikopter, jet falan bunlar emek isteyen şeyler. Sen eline aldıgın her boruyu birşeylere dogrultarak puan beklmeye devam et padawan.
Harir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 stinger iyi ya.Xunn heli alsa da atsam diyorum hep.Geçen ne çakmıştım.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Burada sorayım, E6600 core 2 duo 2.4ghz işlemci, 6 gb ram ve 1 gb gts250 kart var. Anca medium oynuyorum ve high end sistemlerdeki takılma bende de var o ayrı, Acaba ekran kartını yenilesem fark eder mi high vs oynanır mı yoksa illa cpu değiştirmek mi gerek quad core fln?
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 xunn said: "Tatar Ramazan" said: ayrıyetten takımda 3-4 engi olsa bile, misal Caspianda 1 heli 2-3 jet falan oluyor. Bu engi'ler nasıl anlaşıp aynı hedefe kitlenecek herkes ayrı bölgede ayrı av peşinde abicim. Sen eline aldıgın her boruyu birşeylere dogrultarak puan beklmeye devam et padawan. Şu doğru yani, helikopterle jetle birini indirmek emek isteyen bir olay az çok. Stinger öte yandan sadece bakarak atılabilen bir alet. 0 yetenek, 0 dikkat isteyen bir cihaz. Neden engineer oynayan insan sayısı çok sanıyorsunuz?
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 adam mühendiz atıcakta indiricekte, mühendize saygısızlık etmeyin
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Harir said: stinger iyi ya.Xunn heli alsa da atsam diyorum hep.Geçen ne çakmıştım. Düşünün işte. Allahın gaming hademesi Harir bile eline stinger'ı alıp beni vurabilyor. hele stingerların ucagın arkasına vurmalarına ragmen kokpitteki pilotu öldürmeleri geyigi var, burada anlata anlata bitiremem ucan ünitelerin dramını. bir kere ucurun birşey, o DIDIDIDIDIDI'yı duyun, sonra onun asla göremeyeceğiniz, asla müdahale edemeyeceğiniz kıçı boklu lvl 3 engineerdan geldigini görün, sonra tekrar konusalım. Tek bir stingerla yanan ucagı, helikopteri begenmiyorsanız, http://i.imgur.com/0xKFz.gif
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 helikopterlerdeyken füzelerin nereden geldiğini gösteren bir zamazingo olsa yeter de artar bile tartışmaları bitirmeye. flare i attıktan sonra kaçıyorsun ama füzenin kucağına doğru mu gidiyorsun, nereye gidiyorsun belli değil. hem manevra falan fıstık katmak icap eder, helikopter kullanmak daha keyifli olur. asıl soruma geçmek istiyorum. tanklar için thermal optics i açtım ama tankın içindeyken termal görüşe geçemiyorum. 2-3 yere baktım "c" diye geçiyor ama bende tankı dışarıdan gösteriyor c tuşu. nasıl açıyoruz bu thermal opticsi?
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 knox said: alakası yok la kaynakcıyız biz demişken akşam 5 gibi müsait kaynakçı varsa karşılıklı bi 10ar level atlıyalım :D
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Xaenin said: Neden engineer oynayan insan sayısı çok sanıyorsunuz? ben söyliyim g36c abv o silahın ne zaman ölsem ve kontrol etsem şu ismi görmekten baydım
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 huun said: helikopterlerdeyken füzelerin nereden geldiğini gösteren bir zamazingo olsa yeter de artar bile tartışmaları bitirmeye. flare i attıktan sonra kaçıyorsun ama füzenin kucağına doğru mu gidiyorsun, nereye gidiyorsun belli değil. hem manevra falan fıstık katmak icap eder, helikopter kullanmak daha keyifli olur. Bu oyunda AA sıkıntısı gerçekten yok. Havada ucaklar birbirlerini zaten parcalıyorlar, indiren 1 attack da yer ünitelerine yapma hakkı kazanıyor, ama o da nesi DIDIDIDIDIDIDIDIDIDIDIDIDDIDIDIIDIDIDIDIDIDIDIDDIDIIDIDIDDIDIDIDIDIIDDIIDIDIDIDIDIDIDIDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIBİRİRİRİRİRİRİBAAAMDIDIDIDIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTT
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 huun said: helikopterlerdeyken füzelerin nereden geldiğini gösteren bir zamazingo olsa yeter de artar bile tartışmaları bitirmeye. flare i attıktan sonra kaçıyorsun ama füzenin kucağına doğru mu gidiyorsun, nereye gidiyorsun belli değil. hem manevra falan fıstık katmak icap eder, helikopter kullanmak daha keyifli olur. asıl soruma geçmek istiyorum. tanklar için thermal optics i açtım ama tankın içindeyken termal görüşe geçemiyorum. 2-3 yere baktım "c" diye geçiyor ama bende tankı dışarıdan gösteriyor c tuşu. nasıl açıyoruz bu thermal opticsi? mouse sağ tuşu
Öne çıkan mesajlar