Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

http://www.youtube.com/watch?v=owNtTkeUnE4

Xunn'a sözüm vardı koyayım dedim :) TS'de benim konuşmalarım bazı kayıtlarda var bazılarında çıkmamış anlamadım sanırım hala tam olarak çözemedim sorunu :)

ahahaha benim küfürler nasıl sansürlenmiş

ahmet'in 'deniz vazgeçti' dediği yerden itibaren öyle böyle saydırmadım sdf.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

ab şimdi bütün oyunları kayıtmı yapiyorsun böyle dedigin programla nası kastırmıyorki ?

Settingi 1920x1080 'de Medium'a getirdim normalde high ile 45-70 fps oynuyorum ama kayıta başladığımdan beri mediumda kayıt kapalıyken 50 civarı açtığımda 25-30 fps civarı oluyo.

Kaydı playclaw programıyla low compression 30 fps half size ve 4 core kullanarak kaydediyorum. Özellikle half size opsiyonu performansda fark yaratıyo kısaca kaydın kalitesini düşürüyorum ama performansım iyi ve çıkardığım videolarda hiç fena değil bana göre ki youtube kaliteyi kendiside baya düşürüyo. Bendeki youtube'a koyduğum dosya kat kat daha iyi kaliteye sahip görüntü olarak.

Oyunu her oynadığımda kayıt almıyorum genelde aksiyona giriceğimi hissedersem açıyorum direk , bazende biraz kayıt alayım deyip direk açıp 20dk felan açık tutuyorum.
Mesaj tarihi:
originden almış millet. Araldan alanlar "kod çıkmadı" diyip live chatden alıyormuş. De "kullanılmayacak şeyler zaten" diyip uğraşmadım ben.
Çok silah istiyosan class başı neredeyse 2 şer tane coop da var. Onları aç. Tabanca da gördüm.
Mesaj tarihi:
recon için ir scope şart asıl 12x falan hikaye.

ama recondan baydım en son, engineera başladım hayat varmış ulan, mayın koyarım durduk yere puanlar killer gelir, tankımı tamir ede ede giderim, rastgele çatışma ortasına rpg sallar 2-3 kişi alırım vs. vs. iyiymiş bu engineer işi. ha recon çok daha zevkli bana göre ama emeğinin karşılığını alamıyorsun.
Mesaj tarihi:
jetimi indirir tamir eder geri kalkarım
düşman baseden çatışa çatışa tankı alır çıkartırım. (yolda tamir gerekiyor, tankların arkasından tank götürünce, 1 vuruş az yaptıklarından kesin arkadan dalan alıyor :P. ama fena yanıyor alet)

(not: tabi hardcore benimkiler. normallerde kendi kendine tamir oluyorlarmış? kritik bir yere gelmediyse, yangın fealn herne halt ise..)
Mesaj tarihi:
Combattan ciktiktan, bir sure gectikten sonra yavas yavas regenlemeye basliyor healthlerini tanklar ama baya aheste oluyor o regen isi, diger aletlerde ve infantry health'inde de de ayni hikaye var, bence guzel, hc'da assaulttan heal pesinde kosmakta ayri bayar muhtemelen.

Esas assault keyifli, direk yargiliyorsun, catismada saklanip hemen hp'ni dolduruyorsun falan, elindeki silahlar inanilmaz iyi etc.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...