Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ab şimdi bütün oyunları kayıtmı yapiyorsun böyle dedigin programla nası kastırmıyorki ?
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 D@rkwish said: http://www.youtube.com/watch?v=owNtTkeUnE4 Xunn'a sözüm vardı koyayım dedim :) TS'de benim konuşmalarım bazı kayıtlarda var bazılarında çıkmamış anlamadım sanırım hala tam olarak çözemedim sorunu :) ahahaha benim küfürler nasıl sansürlenmiş ahmet'in 'deniz vazgeçti' dediği yerden itibaren öyle böyle saydırmadım sdf.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Daesu said: ab şimdi bütün oyunları kayıtmı yapiyorsun böyle dedigin programla nası kastırmıyorki ? Settingi 1920x1080 'de Medium'a getirdim normalde high ile 45-70 fps oynuyorum ama kayıta başladığımdan beri mediumda kayıt kapalıyken 50 civarı açtığımda 25-30 fps civarı oluyo. Kaydı playclaw programıyla low compression 30 fps half size ve 4 core kullanarak kaydediyorum. Özellikle half size opsiyonu performansda fark yaratıyo kısaca kaydın kalitesini düşürüyorum ama performansım iyi ve çıkardığım videolarda hiç fena değil bana göre ki youtube kaliteyi kendiside baya düşürüyo. Bendeki youtube'a koyduğum dosya kat kat daha iyi kaliteye sahip görüntü olarak. Oyunu her oynadığımda kayıt almıyorum genelde aksiyona giriceğimi hissedersem açıyorum direk , bazende biraz kayıt alayım deyip direk açıp 20dk felan açık tutuyorum.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 saol son birşey daha sorayım misal bu bahsettigin ayarlarda 20dk lık record kaç mb dosya yaratıyor program
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 şu anda hdd'de 11:48 süreli bi kayıt var kapladığı alan 5.96 GB
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 dolu serverlara sıraya girme özelliği gelmiş çok şükür.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 scar ne op'muş öyle ya tdmde rushda 30-5 falan yapıyorum paso.
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi niye tüm mapler 20 dk sürüyor. İnsan gibi yüksek ticket'lı map yok mu. İnanılmaz sıkılıyorum oyundan
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 takımlar dengeliyse rush haritaları baya sürüyor ve zevkli baya sürekli yeni alanlara kayması falan.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 A-91 çok fena silah ya, aldığımdan beri yargılıyorum direk.
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ya surekli origini acinca donup kendisini kapatiyor silip yukledim halen ayni bu sorunu yasayan oldu mu?
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bu physical warfare pack alanlar originden mi almisti oyunu yoksa araldan ithal edilenlerden mi?
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 originden almış millet. Araldan alanlar "kod çıkmadı" diyip live chatden alıyormuş. De "kullanılmayacak şeyler zaten" diyip uğraşmadım ben. Çok silah istiyosan class başı neredeyse 2 şer tane coop da var. Onları aç. Tabanca da gördüm.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 full serverlara queue nasıl oluyor bulamadım
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bazı sunucularda var. hepsinde yok ne yazıkki
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 açık betadan beri "ne güzel sıraya sokuyor artık" lafı geçiyor D:.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 RECONNECT GELSİN ARTIK OYUN ÇÖKÜYOR PUANLAR FRAGLER BOŞA GİDİYOR RECONNECT LÜTFEN
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Sıra özelliği eklenip duruyo ama her eklendiğinde bir bug çıkıyo o yüzden tekrar kapanıyor , server providerların forumlarından aldığım bilgi bu yönde.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 yok ya damavandda bazaar'da falan cok gereksiz 12x scope
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 recon için ir scope şart asıl 12x falan hikaye. ama recondan baydım en son, engineera başladım hayat varmış ulan, mayın koyarım durduk yere puanlar killer gelir, tankımı tamir ede ede giderim, rastgele çatışma ortasına rpg sallar 2-3 kişi alırım vs. vs. iyiymiş bu engineer işi. ha recon çok daha zevkli bana göre ama emeğinin karşılığını alamıyorsun.
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Aynen katiliyorum. Her fps'de main'im sniper olmustur ama bunda engineer oynamak ayri bir tatli.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 jetimi indirir tamir eder geri kalkarım düşman baseden çatışa çatışa tankı alır çıkartırım. (yolda tamir gerekiyor, tankların arkasından tank götürünce, 1 vuruş az yaptıklarından kesin arkadan dalan alıyor :P. ama fena yanıyor alet) (not: tabi hardcore benimkiler. normallerde kendi kendine tamir oluyorlarmış? kritik bir yere gelmediyse, yangın fealn herne halt ise..)
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Combattan ciktiktan, bir sure gectikten sonra yavas yavas regenlemeye basliyor healthlerini tanklar ama baya aheste oluyor o regen isi, diger aletlerde ve infantry health'inde de de ayni hikaye var, bence guzel, hc'da assaulttan heal pesinde kosmakta ayri bayar muhtemelen. Esas assault keyifli, direk yargiliyorsun, catismada saklanip hemen hp'ni dolduruyorsun falan, elindeki silahlar inanilmaz iyi etc.
Öne çıkan mesajlar