Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ya ea livechat'in %75'i gerizekalı kalan %25'de çok kafa iyi adam/bayanlar. doğru elemanı bulana kadar devam et denemeye illa yaptıracaksın emin ol. aynı günde 4. elemanda işimi hallettirmiştim ben.
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu arada ben oyunu bastan yüklüyorum bi, adama crash problemlerinden de bahsettim. çöpe atıcam oyunu az kaldı dedim:D serverlar bakıma alındı cok kısa sürede halledilecek dedi. doğru mu acaba bakım olayı?
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Warsis kim Warsis? :) Friendlistimde ama tanıyamadım. :( Edit: Enismiş ya söylemiyo da bi de. :)
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Ben ilk başlarda zorlandım silah dandikti birde anlamadık daha tuşları falan. Şimdi seviye 10 olduk silahlar birazcık gelişti ama hala yakından adam vuramıyorum bazen. Tek tek mi basmak daha saglıklı yoksa basılı tutmak mI :) biraz yardım edin.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 buna nasıl yardım edelim yav =) silahtan silaha göre değişir, her silahda accuracy farklı, ateş etme tarzı farklı. her şeyden önce karşına aniden biri çıkmadığı sürece, çatışma halindeyken eğilmeye ya da yere uzanmaya bak. WEP 101 dersinin ilk kuralıdır bu sdf.
armagan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Warface pack'leri nası aldınız ya? Ben yanlış mı biliyorum aşağıdaki gibi değil mi The Battlefield 3 Limited Edition: Physical Warfare Pack is now available for pre-order exclusively at GAME and Gamestation in the UK.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Originden sipariş edince online, warfare pack ve karand gelio hala öyle mi bilemiyorum
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 originden sipariş verdim, normalde gelmesi gerekirdi ama gelmedi mailime key. ea online supporta söyledim, verdiler.
armagan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Vatan/Aral yalan galiba Saurabh: I would've handled your concern however, Saurabh: since the code is retailer specific, Saurabh: we don't have the ability to generate a new code. Please contact Saurabh: the retailer who should be able to address your concern. okay.jpg
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=s_JIKrjs5IY
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 iyiymiş ama arkadaya bi james bond theme çekse iyice efsane olurdu uhuhae
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Biri bana sevabına işlemci fln bağışlasın yahu. Evlilik hediyesi ya da ne bileyim :) ben de bf3 ü ultrada oynamak istiyorum
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 hiç oynayamayanlar var ne ultrasi asdhaks
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 şuna ne güldüm ya, http://www.youtube.com/watch?v=EHJ9-N1MRWQ&feature=related
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 2 gündür oynayamadım doğru düzgün. kuralım hadi sağlam bi squad.
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abiler araçlarda v tuşu arkaya bakma tuşuydu.ama yok öyle bişi lan ayarlarda da bulamadım
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yok öyle bi tuşla arkaya bakma, gta mı lan bu
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Tactical light kullanmak akıllıcamı ya bi ara millet squaddan bana değiştir demeye başladı bende lasere döndüm :) mapa göre değişiyor sanırım gerekliliği rush ta kullanmak iyidirm.
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi bflerde hep vardı ya.tanktayken arkama bakamayınca rahat edemiyoru
jonq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 2 gündür şu oyuna giremiyorum bu ne doluluktur ya. Çıkında 2dk biz de girelim :P
mani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Aral limited edition reklamıyla satmadı mı bu oyunu ? Gayet gidin başvurun yanlış reklam yapıyorsunuz ıvır zıvır diye. ya sorunu çözsünler ya indirim çeki ıvır zıvır birşeyler versinler.gidin topluca ağlayın. tek tük yaparsanız kimse sallamaz tabi.
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ozii_x said: Tactical light kullanmak akıllıcamı ya bi ara millet squaddan bana değiştir demeye başladı bende lasere döndüm :) mapa göre değişiyor sanırım gerekliliği rush ta kullanmak iyidirm.yakın mesafe için iyi flash. karşıdakinin gözünü alıyor ama sotede falan beklerken de yerini belli ediyor. duruma göre seçeceksin.
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 oyunlara ilk girişte hep oyununuz çöküyorsa iexplorer 9 yükleyin.
Öne çıkan mesajlar