Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ea livechat'in %75'i gerizekalı kalan %25'de çok kafa iyi adam/bayanlar. doğru elemanı bulana kadar devam et denemeye illa yaptıracaksın emin ol. aynı günde 4. elemanda işimi hallettirmiştim ben.
Mesaj tarihi:
bu arada ben oyunu bastan yüklüyorum bi, adama crash problemlerinden de bahsettim. çöpe atıcam oyunu az kaldı dedim:D serverlar bakıma alındı cok kısa sürede halledilecek dedi. doğru mu acaba bakım olayı?
Mesaj tarihi:
Ben ilk başlarda zorlandım silah dandikti birde anlamadık daha tuşları falan. Şimdi seviye 10 olduk silahlar birazcık gelişti ama hala yakından adam vuramıyorum bazen. Tek tek mi basmak daha saglıklı yoksa basılı tutmak mI :) biraz yardım edin.
Mesaj tarihi:
buna nasıl yardım edelim yav =) silahtan silaha göre değişir, her silahda accuracy farklı, ateş etme tarzı farklı.

her şeyden önce karşına aniden biri çıkmadığı sürece, çatışma halindeyken eğilmeye ya da yere uzanmaya bak. WEP 101 dersinin ilk kuralıdır bu sdf.
Mesaj tarihi:
Warface pack'leri nası aldınız ya? Ben yanlış mı biliyorum aşağıdaki gibi değil mi

The Battlefield 3 Limited Edition: Physical Warfare Pack is now available for pre-order exclusively at GAME and Gamestation in the UK.
Mesaj tarihi:
Vatan/Aral yalan galiba

Saurabh: I would've handled your concern however,
Saurabh: since the code is retailer specific,
Saurabh: we don't have the ability to generate a new code. Please contact
Saurabh: the retailer who should be able to address your concern.

okay.jpg
Mesaj tarihi:
Tactical light kullanmak akıllıcamı ya bi ara millet squaddan bana değiştir demeye başladı bende lasere döndüm :) mapa göre değişiyor sanırım gerekliliği rush ta kullanmak iyidirm.
Mesaj tarihi:
Aral limited edition reklamıyla satmadı mı bu oyunu ? Gayet gidin başvurun yanlış reklam yapıyorsunuz ıvır zıvır diye. ya sorunu çözsünler ya indirim çeki ıvır zıvır birşeyler versinler.gidin topluca ağlayın. tek tük yaparsanız kimse sallamaz tabi.
Mesaj tarihi:
ozii_x said:

Tactical light kullanmak akıllıcamı ya bi ara millet squaddan bana değiştir demeye başladı bende lasere döndüm :) mapa göre değişiyor sanırım gerekliliği rush ta kullanmak iyidirm.
yakın mesafe için iyi flash. karşıdakinin gözünü alıyor ama sotede falan beklerken de yerini belli ediyor. duruma göre seçeceksin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...