Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
laptop larla ilgili bi can i run it gibi bisey yok burdan soriyim belki bilirsiniz

benim sistem:
i5 m480 2,67GHz
4GB RAM
GT 420 M

ne dersiniz calısır mı lem =)
Mesaj tarihi:
Önce loading yapan önce spawn noktasını seçer olayı yüzünden ne betada binebildim uçak ve helikoptere ne de şimdi 1 kez bile şansım olduğunu sanmıyorum. Başlarım böle işe lan.
Mesaj tarihi:
Ya şöle oluyor red , genelde en sonlarda giriyorum bölüm deiştiğinde , biliyosun direk spawn noktasını uçak helikopter seçebiliyorsun , işte ben girene dek hepsi kapılmış oluyor , sürekli basede beklicek halim yok ya ilerliyorum savaşmaya , benim gibi 10 kişi beklese gene hızlı basan bincek olayı olacak.
Mesaj tarihi:
girişte binmesi zor ztn.oyun içinde gayet denk geliyorum ben direk spawn oluyorum içinde.millet çatışmaya dalarken unutuyor genelde jet heli
Mesaj tarihi:
moriQ said:

coop btirdik bugün. çok iyiydi. atmosfer müthiş. özellikle büyük elçilik manzarası harikaydı. adam öldüremedim o yüzden.

Kac puan geldi bi turda, bu tufek/tabancalar icin mecburen farmliycaz gibi Co-op'u
Mesaj tarihi:
progamer said:

Oyunun sesleriyle problem yaşayan var mı? Kendim ateş ettiğimde silahın sesi gidiyor direk. Böyle seseler bir gelip gidiyor fln. Betada olmuştu aynısı.

Özellikle singleplayerda çok oldu.Multi de pek dikkatimi çekmedi olmadı sanırım.
Mesaj tarihi:
Dün aldım key bende. Download falan derken bugün başladım gibi bişi. Betadaki kasılmalardan eser yok cidden optimazyonu çok iyi yapmışlar. MP gayet zevkli olmuş bide mortar ne pis bişeymiş ya
Mesaj tarihi:
nasıl ortalama bir sistem ile oynanır mı oyun

yane ben black ops ultrada oynuyordum çok fazla toz duman açık alan olursa böle ağırlık oluyodu biraz ama mediumda fln sıfır kasmaydı bf3 nasıl
Mesaj tarihi:
e7300 4gbram ve hd 4800 ile oyun akıyor
fakat sadece windowstan sesi disable edersem. ses olunca shutter baslıyor ki betada böyleydi. çözüm bakıyorum. hiç beklemiyordum bu kadar rahat calışacagını oyunun
Mesaj tarihi:
bu arada portları açınca düzeldi ya party invite, party join falan.

said:
TCP: 80, 443, 9988, 20000-29999, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

Ayrıca PB işe yaramıyor şuanda. Radar hack, aim, teleport kullananlar başladı yani.
Mesaj tarihi:
Gosser said:

nasıl ortalama bir sistem ile oynanır mı oyun

yane ben black ops ultrada oynuyordum çok fazla toz duman açık alan olursa böle ağırlık oluyodu biraz ama mediumda fln sıfır kasmaydı bf3 nasıl

i5 2500, 2 gb radeon 6950, 4 gb ram

Ultra detail, 1920x1080, 16x filter falan akiyor oyun. Saglam optimizasyon yapmislar helal.
Mesaj tarihi:
Bright said:

moriQ said:

coop btirdik bugün. çok iyiydi. atmosfer müthiş. özellikle büyük elçilik manzarası harikaydı. adam öldüremedim o yüzden.

Kac puan geldi bi turda, bu tufek/tabancalar icin mecburen farmliycaz gibi Co-op'u

walla bilmiyorumda revolver ı açtık tüfeğede az kaldı.

tekrar hard da oynayacaz daha fazla puan gelir ümüdiyle (:
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...