Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

hahaha pilot alemdar.

Çay oldu klavye abi.

Bu arada hiç gidip sormadım vurdugum birine "Sen coystikle mi oynuyosun? :))))" diye 1942. ben 1942 oynarken sen "ABİ KOLT ÇOH İYİ SİLAH" diye geziyodun CS'de.
Mesaj tarihi:
neyse savas alaninda gorusucez yigen. jetini her disable ettigimde bf109 ile indirdigim ucaklari, destroy ettigimde de stuka ile aglaya aglaya kacisan piyadeleri hatirlicam. ucaktan atlarsan da b17 gunlerimi hatirlayayim bari.

oh oh bol bol ani cikicak oyunda.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

doğru ya lan squad management vardı release'de.

gimme five then.

Bize benzeyenleri buldum bro.

http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2011/228/a/b/hetalia_epic_brofist_hellz_yea_by_kikuruhano-d46sbk1.jpg
Mesaj tarihi:
erhan bizi sallamıyor ya. nasıl bir moda girdiyse artık. zaten dünkü postunun şu kısmından anlamalıydım,

LathspeLL said:

Kavga ettirmeyin şimdi. Olm adam 100 uçuşundan 80'inde düşmüştür yüzde yüz, düşmediğinin videosunu yapınca efane oluyor.

Bende AYNI şekilde uçuyorum, Grvspwn ile adamları takır takır aldık aynı şekilde. Şu videodakinden daha fazla havada kalmışlığımız ve adam almışlığımız var yani son 2 günde.

Eğer Xeno ve Rev gibi adamlar jet'lerde olursa chopper için problem yok. Uçakların helikopter'lere bulacaşak zamanı bulamaması gerekir.

Yoksa o kadar yere yakın u-ç-a-m-a-z-s-ı-n. Adamların seni patlatmasına gerek yok, 2 mermi tarasa seni ittirerek yere çarptırıyor, yere çarpmazsanda kontrol'ün %60 oranında gidiyor zaten bir yere tosluyorsun. Bir roket yersen dengen kayboluyor.

Video yapmak kolay.

BEN DE İYİYİM DİYOR !!!1
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...