Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

maxigenous said:

Ben bok atacak yüz tane şey söylerim de önemi yok. Sonuçta seven oynar. Parasıyla değil mi kardeşim zorla değil. Ama genel olarak çok iyi oyun diyebilmek için belirli kriterler olmalı diye düşünüyorum. Benim kriterlerime göre 2011 tarihinde çıkan ve olanca oyundan sonra gelinen nokta buysa, hayal kırıklığı diyorum.

Her şey şunun anlaşılmamasından kaynaklandı, olanca wall of text, olanca yorum hepsi boş geliyor tekrar bakınca.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benim kastettiğimi çıkan bir oyun bundan daha güzel olması gibi anlamak niye yani? Öyle olmadığını da söyledim. Yazdığım şeylerin bu oyunun BF olduğu için değil, 2011 yılında çıkacak bir oyun olduğu için yazdığımı neden anlatamıyorum? 2011 diye yazmamın sebebi teknolojinin sağladığı imkanlar, olanca oyundan çıkarılabilecek sonuç ve tecrübelerden başka bir şey değil. Red River niye böyle BF niye böyle de demiyorum. Bu gerçekçilikte gözüken, bu gerçekçilikte sesler, yerler görünce el bombasının havada süzülmesinden rahatsız oluyorum. Adam tek mermi yiyip inanılmaz bir güzellikteki animasyonla yere düşüp ölürken arkasından 40 mermi yiyip savaşmaya devam eden terminatörden zevk almıyorum. Sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.

Artık bir şey söylemeyeceğim zaten. Nereden nereye geldik.
Sosyal ağlarda paylaş

hardcore var abi?

normal oynarken barett+magnum caksan bile olmuyo adamlar. teoride paramparca olmasi lazim ama olmuyor.

cunku oyun bu. eger oyun olmasa herkes baret alip oyunu pic eder. diger sniperlara gerek kalmaz.

bu i$e bi cozum getirmeliler zaten, ben de barkina o konuda cok kirginim.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda ki sesler 1. kalitede şuan videoya dayanarak söylüyorum. Oyunda ki ışıklandırma, gölgeleme, volumetric duman efektleri, renk paleti, poligon sayısı herşey 2011 yılında çıkan bir oyun için fazlasıyla iyi. Hatta ellerinde ki motorun 5 yıllık bir scale'i olduğunu iddia ediyorlar. Teknik detayları bilmediğinden ötürü atıp tutuyorsun tabi. Ne Black Ops'ta bu görsel var, nede başka bir oyunda. Şuan hiçbir oyunda şu görüntü yok. Açık ve net konuşuyorum.

Öyle şeyler yazıyorsunuz ki, bilgi olmadan fikir sahibi olmaktan öteye geçmiyor. Oyun dünyasından bir haber olup anlamsız beklentiler sahibi olmak çok unique bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada maxi gerçekçiliği bu kadar savunurken aklıma delta force geldi.
bi de level zamanında black ops mu green ops mu ne öyle bi oyun vermişti beleş.

zamanında o oyunları oynardık severek de,
unutmuş gitmişim.
nasıldı o oyunlar?
arma gibi (tam olarak arma olması şart değil) gerçekçi savaşlar mı vardı,
yoksa call of duty gbi dandandan ateş edip duruyor muyduk?
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bu arada maxi gerçekçiliği bu kadar savunurken aklıma delta force geldi.
bi de level zamanında black ops mu green ops mu ne öyle bi oyun vermişti beleş.

zamanında o oyunları oynardık severek de,
unutmuş gitmişim.
nasıldı o oyunlar?
arma gibi (tam olarak arma olması şart değil) gerçekçi savaşlar mı vardı,
yoksa call of duty gbi dandandan ateş edip duruyor muyduk?

Sorduğun için cevap veriyorum Bone,

DF serisi cod veya bf serilerinden benim anladığım şekilde tutarlılık olarak daha iyiydi. DF 1 ve 2 ciddi oranda multi oynanıyordu. Ama grafik teknolojisinden artık 2000 metreden pixellere ateş ediliyordu. Daha sonraki oyunlar daha single playera yönelikti. DF serisinin single playerinin çok daha zor olduğunu hatırlıyorum. Black hawk down da fena bir oyun değildi hatanın cezasını kesiveriyorlardı. Bir AA ya da arma değildi tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
İşte bu konuda sorulan sorulara açıklık getiriyor biraz. Birde videolarda gördüklerimizi onaylıyor. Co-op olacakmış, multiplayer'a tabikide çok büyük önem veriyorlarmış, multiplayer'sız BF olmazmış, blockbuster olması için ama hem multi hem single hem co-op olması gerekiyormuş. PC'de limitleri zorluyorlmış, konsol içinse efektleri kısıyorlarmış, sağlamaya çalıştıkları şey "duyguyu" verebilmekmiş yani. BF2'de ki bütün pro özellikler geliyormuş, BC2 biraz daha eğlenceli yaklaşımı olan bir oyun ama BF3 çok daha ciddi olacakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...