Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben sevmedim olum oyunun dinamiklerini, betada tad vermedi çöküyo möküyo büsürü bişeyler oluyor. mwyi bekliyorum
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 betaya göre haklı adam.çok kötü bir beta süreciydi ama jetiydi tankıydı cipi güzel maplerle gelince oyun efsane olcaktır
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hayır ama forum full of funboy oldugu için açıklamıyorum nedenlerini
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben bf fanboyum ama tepkilerim xbox cod cusu gibi anlayışlı olurum :)
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 neden gereksiz tartışmalara gireyimki. funboy adam sonuçta xy ye adam inatla x der y tarafını görmez
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 eanında elini kolunu baglayan bir anlaşması yoksa su oyunu 2-3 ay erteleyip elden geçirmesi lazım
Bright Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Tanklar belki engi'deki javelin'i de yer ilerde, ona da bi bakmak lazm, mw2'de atiliyordu her yere javelin de bf'dekini bilmiyorum
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Daesu said: eanında elini kolunu baglayan bir anlaşması yoksa su oyunu 2-3 ay erteleyip elden geçirmesi lazım Bu çok dogru. Oyun kesinlikle hazır olmaya yakın bile değil. Ama oyun kült olacak bu da bir gerçek.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 LathspeLL said: Oynadığın beta Ağustos'a ait. Şuna inanmak istemiyor musunuz siz? Önceden de yazdım gerilerde bu çok eski build diye. Hala ağlıyorsunuz beyle olmaz bu iş diye. Az sabır.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bütün SMG'lere nerf gelmiş bile Retail version için. Şuan aklımı kurcalayan tek şey var oda helikopter fizikleri.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oyun gpu yamı yoksa cpuyamı abanıyor bilen varmı ? yada both /typo
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 LathspeLL said: Bütün SMG'lere nerf gelmiş bile Retail version için. Şuan aklımı kurcalayan tek şey var oda helikopter fizikleri. nerf neye gelmiş recoil ,rof , dmg vs ? Engineerımla adam vuramayacaksam şarjor boşaltmadan(ki şimdi bile kasıyo hit dedection geç gördüğü için sağolsun) ve rpg de tanklara bi işe yaramıyo denmiş doğruysa ben engiyi bırakıp sniperlol günlerine gerimi döneyim yani :(
Bright Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Engineerinkiler smg diil carbine, muhtemelen PDW diye gecen weaponlara gelir, ump falan baya bi ayarsiz
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 PDW'lere gelmiş evet, ben hatırlamayınca direk SMG dedim.
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 core unlocker yapınca daha az kastırıyor artık bilmiyırum onla mı alakalı ama dsfsfds
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sayın Lidnorris, kendini tanıtmadığın için platoona alamıyorum. Patiden misin? patidensen ses et, değilsen niye başvuruyon lan!
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Patiden, Lidriel burada. Manda'da Kahverengi'ydi nicki. İyi cocuk. Ayrıca patiden olmasa her akşam teamspeak'e nasıl girsin. Kafayı çalıştır biraz, fırsatçı Founder Xyno.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Haydi girin teamspeak'e başlayalım, boş boş oturmayın ateş edin.
Öne çıkan mesajlar