Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben metroda 2-3 adamı aldıgımı hatırlıyorum bi roketle. ki 4-5 tane roket atabiliyorsun. yanında ammo desteği varsa daha da atıyorsun.

zaten heryerden roket geliyor bide damagei falan fazla olsa çok can sıkar. bence bu şekilde iyi. araçlar ve kapalı alanlar üzerinde etkinliği olsun yeter
Mesaj tarihi:
abi ben zaten öyle roket spam isteyen birisi değilim. ama adamın ayağının dibine atıyorsam ölsün bi zahmet.

bi taraftan fizandan UMP ile adam vur diğer taraftan gadanallah gibi roket mermisi götünde patlasın sırf sana dokunmadığı için ölme.
Mesaj tarihi:
Engineer oynuyorum full time bi kaç oyuna açıcam A91'i. Yerden aldım daha önce modifiyeli versiyonunu A91'in ve ump felan hikaye diyebilirim silah su gibi akıyo felaket.
Mesaj tarihi:
Sırf şu client lag geyiginden sniper'dan sogudum 2 günde. Bütün olayı ölüyor sniper olmanın, zamanlamadır, aim'dir, positioning'dir.

İlk gören ump'li zibidi engineer bile ben instant duck yaptıgımda ateş etmeye devam edip kayaları dele dele öldürüyor.

Acil fix lazım buna.
Mesaj tarihi:
Red said:

o zaman eli yüzü düzgün beta sunsunlar lan

belki beğenip almicaz oyunu.adamlar niye böyle yapmış

3 ay önceki build'ten sonraki buildleri tam testten geçememiş olabilir.

En stabili, fakat bug'lısı budur belki
Mesaj tarihi:
ump 45 ne muhteşem bir silahtır arkadaş. ipe diziyor resmen.

yalnız takımda engin fazla olunca ilk etabı çabuk kaybedip ikinci etabı hiç kaybetmiyosun.
Mesaj tarihi:
oyunda şu anda en çok canımı sıkan şey snipera ölüp "fuckin sniper noob", rpg'ye ölüp "fuckin rpg noob", machine gun spam'a ölüp "fuckin machine gun spammer noob" diyen geriler. herkes ak74 alsın red dot bile takmayalım, red dot noob oluruz sonra. tey allam ya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...