Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 abi ben metroda 2-3 adamı aldıgımı hatırlıyorum bi roketle. ki 4-5 tane roket atabiliyorsun. yanında ammo desteği varsa daha da atıyorsun. zaten heryerden roket geliyor bide damagei falan fazla olsa çok can sıkar. bence bu şekilde iyi. araçlar ve kapalı alanlar üzerinde etkinliği olsun yeter
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 abi ben zaten öyle roket spam isteyen birisi değilim. ama adamın ayağının dibine atıyorsam ölsün bi zahmet. bi taraftan fizandan UMP ile adam vur diğer taraftan gadanallah gibi roket mermisi götünde patlasın sırf sana dokunmadığı için ölme.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 said: Battlefield @Battlefield We're aware of the current issues regarding the PC servers. Working to get them running as soon as possible. ^NW
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya en son girdim 10/3 giderken crash oldu yine ondan gelen puanlar ekleniyor dimi inş?
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Acaip OP ump45 cidden. Ben hep onu kullanıyorum. Her class'ta o direk.
knox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 cod'daki famas'ın nerflemeden önceki hali direk o silah.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Engineer oynuyorum full time bi kaç oyuna açıcam A91'i. Yerden aldım daha önce modifiyeli versiyonunu A91'in ve ump felan hikaye diyebilirim silah su gibi akıyo felaket.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Sırf şu client lag geyiginden sniper'dan sogudum 2 günde. Bütün olayı ölüyor sniper olmanın, zamanlamadır, aim'dir, positioning'dir. İlk gören ump'li zibidi engineer bile ben instant duck yaptıgımda ateş etmeye devam edip kayaları dele dele öldürüyor. Acil fix lazım buna.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Azimle sıkan taşı deler. ps. dayanamadim
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Red said: o zaman eli yüzü düzgün beta sunsunlar lan belki beğenip almicaz oyunu.adamlar niye böyle yapmış 3 ay önceki build'ten sonraki buildleri tam testten geçememiş olabilir. En stabili, fakat bug'lısı budur belki
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 nomsaR said: betada sniper ne zaten abi. go melee miilet betada bile saklanıyor falan ya uyuz oluyorum ya. git oyna öl lan
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ump 45 ne muhteşem bir silahtır arkadaş. ipe diziyor resmen. yalnız takımda engin fazla olunca ilk etabı çabuk kaybedip ikinci etabı hiç kaybetmiyosun.
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 olm ilkinde ölmüolar 2. 3. şart oluyor ahaha oyun release oldugunda OMG RPG SPAMMER? ADMİN KİCK HİM diye aglicak bebeler
Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu eod bot feciymis ya, bi sarjor attim olmedi ustune oldurdu falan, bombayi kurdu bi de ustune ffs
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oyunda şu anda en çok canımı sıkan şey snipera ölüp "fuckin sniper noob", rpg'ye ölüp "fuckin rpg noob", machine gun spam'a ölüp "fuckin machine gun spammer noob" diyen geriler. herkes ak74 alsın red dot bile takmayalım, red dot noob oluruz sonra. tey allam ya.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 "Kapgan" nikli arkadaş kim bi de tanıtsın kendini.
Öne çıkan mesajlar