Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"In Battlefield 3, players step into the role of the elite U.S. Marines where they will experience heart-pounding single player missions and competitive multiplayer actions ranging across diverse locations from around the globe including Paris, Tehran and New York"
Mesaj tarihi:
ea fps liderliğini almayı iyice takıntı haline getirdi, umarım cod ile kapışmaya çalışacakları şeyler yapmazlar (bkz moh). gerçi battlefield serisini bozacak değiller. bu iş için respawn uğraşıyordur herhalde.
Mesaj tarihi:
valla bc2, mw2'ye benzeme çabalarına rağmen iyi kotardı hakikaten. sırf o "mw2'ye rakip olalım" kaygısından leş ötesi bi oyun çıkabilirdi karşımıza. bf3'te de sağlam bi performans göstereceklerini düşünüyorum. EA zaten dağıtımcı, DICE yapımcı.
Mesaj tarihi:
MW2'ye benzemek fiilini bırakın artık. BC2'nin COD serisi ile zerre benzerliği yok.

Silah upgrade'leri falan artık her oyunda olan, olmazsada olmaz bir şey. Crysis 2'de de var, BF3'te de olacak, Brink'te de var vs.
Mesaj tarihi:
sadece silah upgrade'i değilki olay. gerçi bad company 1'i oynamadığım için cod ile karşılaştırıyorum ama mesela oyuncu sayısının klasik bf serilerindeki 64'ten 32'ye indirilmesi, araçların klasik bf oyunlarına oranla daha az etkili olması, HP sistemi, bıçaklama sistemi vs.

ama işte diyorum bunları makul oranlarda uyguladılar o yüzden yine bf havasını kaybetmedi. fakat oyunda bi cod esintisi olduğunu da inkar edemeyiz abi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...