Loxias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=d7r9RqWBdl8&feature=player_embedded Bulletstorm(epic games etc) yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi paratrooper hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ahahahah çok iyi olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aslında oyunların ve senaryoların ne kadar retard olduğunu gösterir olmuş. aşırı lineer bol cutsceneli oyunlar ilk halflifetaki pazıl çözmeyi bile aratıyor. aptallaşıyoruz bi nevi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 cod gibi ezik bi oyunun ne kadar overrated oldugunu gösteren enfes bi çalışma olmuş aheuaehuah paratrooper mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 oynamıcam bi daha gözümü açtı benim video!! Ne olmasnı bekliyosunuz ki abi fps lerin? advanture filan oynayın puzzle istiyorsanız.. yada belkide bunları sorgulamaya başladıysanız siz büyümüşsünüz de olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 gülemedim (td) o zaman filmlerin %85'i retart.Onları izleyenler daha fazla retart. nerhangi bir FPS oyunudan ne bekliyorsunuz ki? 1 kurşun sıksınlar ana karakter ölsün mü? doğru aslında sadece bir map yapıcan ona da 80 adam koyacan aynı anda sıksınlar geçme şansın olmasın. hem map makerları yormayız hem biz saatlerce oynamamış oluruz. malum dakika 1'de ölüyoruz ya. edit: bir de oyun başında hesapta verilen brief ile dalga geçmiş hödük. atmosfer denen bisey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 suBzer0 said: oynamıcam bi daha gözümü açtı benim video!! Ne olmasnı bekliyosunuz ki abi fps lerin? advanture filan oynayın puzzle istiyorsanız.. yada belkide bunları sorgulamaya başladıysanız siz büyümüşsünüz de olabilir.. "hardcore fps'ci" olarak videonun gayet güzel ve yerinde olduğunu söyleyebilirim. call of duty benzeri oyunlar çok salakça bir çizgide ilerliyor. mesela modern warfare 1'de bazı orjinal şeyler vardı ve güzeldi oyun. ama sonra çıkan cod oyunları aynı şeyleri taklit etti, birebir kopyaladı, mw1'de sevdiğimiz şeylerin orjinalliği kaçtı. aynen videodaki gibi "paso cutscenelerle oyunun gidişatını engellemek", "2 adam öldürdün diye abartı achievementlar almak", "çok saçma bir senaryo akışı", "zıplamaktan aciz adamlar", "konsol oyuncusuna kolay olsun diye aptal ai, yavaşlatılmış sahneler" vs gibi şeylerle dolu. piyasaya çıkan diğer "modern zaman fps'si" oyunlar da aynı tarzı kendilerine koyuyor. sıkıcı bir ürün yapıp üstüne "AAA" etiketi yerleştirince satıyor tabii, developerlar da umursamıyor o yüzden. ne olmasını mı istiyorum fps'lerin? orjinal olmasını istiyorum. aksiyon olmasını istiyorum. üstüne amaçsızca gelen ai olmamasını istiyorum. amerikan propogandasından ibaret olmamasını istiyorum. bulletstorm ilginç bir tarz sunuyor diye düşünüyorum. bu parodiyle gönlümü çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 liberal said: gülemedim (td) o zaman filmlerin %85'i retart.Onları izleyenler daha fazla retart. abi zaten dikkat etmen gereken nokta, onlar film. bunlar ise oyun, yani oyun olması gerek. Film gibi oyun istemiyorum ben abi. ben oyun oynamak istiyorum, herşey önceden hazırlanmış, sadece benim o noktaya gelip 2 tuşa basmamı bekliyor. bir nevi film oynuyorum. bu anlayışı sağolsun konsolcu n00blar getirdi, oyun kavramının içine sıçtılar. buraya gel x'e bas, buraya gel y'ye bas, oooo süpersin YOU ARE TEH MASTER falan diye gaz verir paso, kendini bi bok sanarsın, çok acayip oynuyosun sanarsın. halbuki yaptığın bi bok yok. kandırmaca haline geldi oyunlar konsol anlayışı yüzünden. CoD 'un aşırı overrated olduğunu tek düşünen ben olmadığım için çok mutluyum. hatta bir dev.in bu konuyla ilgili parodi yapmış olması beni kat be kat mutlu etti. bir de mesela God of War diye bir şey var. film abi, oyun falan değil. "bekle bekle bekle, şimdi X'e bas! ZBAMM! bravo öldürdün, şimdi ilerle, -aslında ben kendim ilerletebilirdim karakteri ama sırf sen oyun oynuyomuşsun hissini yaşa diye sen ilerliyorsun- ilerle ilerle, rakip çıktı karşına, bekle-bekle-bekle ŞİMDİ KAREYE BAS! İŞTE BUU BRAVOO. şimdi ilerle, ilerle..." konsol bu kadar yaygınlaşmadan önce, oyunların ilk pc'ye çıktığı, belki tutarsa konsola çıktığı zamanlar böyle miydi oyunlar? oyun dediğin sana full kontrol vermeli. sen oyunu kontrol etmelisin, oyun seni değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 liberal said: gülemedim (td) o zaman filmlerin %85'i retart.Onları izleyenler daha fazla retart. nerhangi bir FPS oyunudan ne bekliyorsunuz ki? 1 kurşun sıksınlar ana karakter ölsün mü? doğru aslında sadece bir map yapıcan ona da 80 adam koyacan aynı anda sıksınlar geçme şansın olmasın. hem map makerları yormayız hem biz saatlerce oynamamış oluruz. malum dakika 1'de ölüyoruz ya. edit: bir de oyun başında hesapta verilen brief ile dalga geçmiş hödük. atmosfer denen bisey var. half-life 1 zamanlarında yaşamadın sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 o olay olmuş. halbukü eğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bone said: suBzer0 said: oynamıcam bi daha gözümü açtı benim video!! Ne olmasnı bekliyosunuz ki abi fps lerin? advanture filan oynayın puzzle istiyorsanız.. yada belkide bunları sorgulamaya başladıysanız siz büyümüşsünüz de olabilir.. "hardcore fps'ci" olarak videonun gayet güzel ve yerinde olduğunu söyleyebilirim. call of duty benzeri oyunlar çok salakça bir çizgide ilerliyor. mesela modern warfare 1'de bazı orjinal şeyler vardı ve güzeldi oyun. ama sonra çıkan cod oyunları aynı şeyleri taklit etti, birebir kopyaladı, mw1'de sevdiğimiz şeylerin orjinalliği kaçtı. aynen videodaki gibi "paso cutscenelerle oyunun gidişatını engellemek", "2 adam öldürdün diye abartı achievementlar almak", "çok saçma bir senaryo akışı", "zıplamaktan aciz adamlar", "konsol oyuncusuna kolay olsun diye aptal ai, yavaşlatılmış sahneler" vs gibi şeylerle dolu. piyasaya çıkan diğer "modern zaman fps'si" oyunlar da aynı tarzı kendilerine koyuyor. sıkıcı bir ürün yapıp üstüne "AAA" etiketi yerleştirince satıyor tabii, developerlar da umursamıyor o yüzden. ne olmasını mı istiyorum fps'lerin? orjinal olmasını istiyorum. aksiyon olmasını istiyorum. üstüne amaçsızca gelen ai olmamasını istiyorum. amerikan propogandasından ibaret olmamasını istiyorum. bulletstorm ilginç bir tarz sunuyor diye düşünüyorum. bu parodiyle gönlümü çaldı. Abi anlıyorumda COD bu çıtayı zaten çok yükseltmiş bir oyun , biz şimdi COD un getirdiklerini , yine COD üzerinden eleştiriyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 benim rage'im daha cok oyunun senaryo ve ai yapısınaydı.cok zorlastırılırsa saçmasapan bir hal alacak diyorum.onun dısında dediklerine katılıyorum xenocide. leveldi oydu buydu. goldbaren half-life'lara yetistim rahat ol.demek istediğim her oyunda da ben half life modeli bir oyun istemiyorum ki. Bana vereceksin silahı el bombası birde yerden alabileceğim silah. Dala dala gideceğim ben.daha karmaşık bi senaryo yapılabilir doğrudur daha da zorlaştırılabilir veya alternatif runwayler yaratılarbilir vs.half-life modelini de beğeniyorum, ama COD vari oyunların var olması da beni mutlu ediyor ve değişmesini istemiyorum şahsen. ver silahı bırak dalayım rage'imi oyunda atabileyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 işte o yüzden bokum gibi olmaya devam ediyor cod serisi ve türevleri. hep casual oyuncular ve yeto konsollar yüzünden bu. he bi de single player sallayan yok, multiplayer ağır basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 video guzel olmusta adama elestircegine daha guzelini yapsana demezler mi? derler. sahsen ben dedim bile. bide ben seviyorum call of duty tarzi oyunlari kafa yormuyor gidion adam olduruon, arada hikaye var, onu izlion merak edion nolcak diye, sonra bitio iste. yok illa kafa yorcam diyorsaniz wavelet theoremlere, fourier transformlara calisin, gayet kafa yoruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Aluriel said: işte o yüzden bokum gibi olmaya devam ediyor cod serisi ve türevleri. hep casual oyuncular ve yeto konsollar yüzünden bu. he bi de single player sallayan yok, multiplayer ağır basıyor. ilk oynadığım cod 2'ydi. Onda da böyle bişey yoktu? oyunun stili buydu zaten. var olan sistem bok edilmiyor aksine grafikleri iyileştiriliyor.her ne kadar "modern" savaşları ikinci dünya savaşı oyunları kadar sevmesem de COD hep aynı COD olarak bana yeterli. bulmaca falan mantık kasmam ben böyle oyunlarda.ver silahı koy veteran mod catur cutur. ekleme: hikayeye bakıp oynayacak olsam zaten COD tercih etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 liberal said: benim rage'im daha cok oyunun senaryo ve ai yapısınaydı.cok zorlastırılırsa saçmasapan bir hal alacak diyorum.onun dısında dediklerine katılıyorum xenocide. leveldi oydu buydu. goldbaren half-life'lara yetistim rahat ol.demek istediğim her oyunda da ben half life modeli bir oyun istemiyorum ki. Bana vereceksin silahı el bombası birde yerden alabileceğim silah. Dala dala gideceğim ben.daha karmaşık bi senaryo yapılabilir doğrudur daha da zorlaştırılabilir veya alternatif runwayler yaratılarbilir vs.half-life modelini de beğeniyorum, ama COD vari oyunların var olması da beni mutlu ediyor ve değişmesini istemiyorum şahsen. hmm burada sonuna kadar haklısın. ancak cod vari oyunlar oyunculara kolay doyum, stakeholderlara da bol kazanç getirince öbür türlüsünü yapan kalmadı ortada sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 valla cod diyince onları da aralarında bir ayırmak lazım. nerde ilk oyun nerde yeni çıkanlar. ilk oyunlarda yine bi macera, farklı yolları arama olayı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 AHAHAH SERGEANT OF THE MASTER SERGEANTS MOST IMPORTANT PERSON OF EXTREME SERGEANTS TO THE MAX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 komik olmasi mi lazim bu araa codun ilk oynu 3 taen filmin senaryolari uzerineydi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar