zeper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hayalet. çok severdim vee tabiki batman,yukada da denmiş. ama sonuç olarak şimdi olsa parlement sinema gecesi, öff bu ne ya tarihi eser bunlar demeden oturur keyifle izlerim ayrıca şu da var, pazar günleri olduğu için,annemler beni yatırırlardı hemencecik,pazar banyosu yemek parlement..upss yatak.o yüzden hala aklıma tok karnımla ve şampuan kokumla tırıs tırıs sinir içinde odama gitmem,ve bütün gece uyumayıp slaondan gelen filmin diyolaglarından filmin ne olduğunu anlmaya çalışmam,ara sıra da uyumuşum da da tuvaetim gelmiş kalkmış numarası yaparak salonun ordan geçerdim filme bakmak için,su içmek de bahanelerim arasındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 zeper said: hayalet. çok severdim vee tabiki batman,yukada da denmiş. ama sonuç olarak şimdi olsa parlement sinema gecesi, öff bu ne ya tarihi eser bunlar demeden oturur keyifle izlerim ayrıca şu da var, pazar günleri olduğu için,annemler beni yatırırlardı hemencecik,pazar banyosu yemek parlement..upss yatak.o yüzden hala aklıma tok karnımla ve şampuan kokumla tırıs tırıs sinir içinde odama gitmem,ve bütün gece uyumayıp slaondan gelen filmin diyolaglarından filmin ne olduğunu anlmaya çalışmam,ara sıra da uyumuşum da da tuvaetim gelmiş kalkmış numarası yaparak salonun ordan geçerdim filme bakmak için,su içmek de bahanelerim arasındaydı. Oha adam ikizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 parlament sinema kulübü yaaaa... ağlıyorum lan şuan offf of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Parliament sinema klübü jenerigi girer -Oleey batman basliyo. +Kunter! Hadi yataga saat 9 oldu, yarin okula gidiceksin... -Anne yaaa film basliyo daha yeni +Olmaz sabah kalkamiyosun -Ya ama anne tüm arkadaslarim izliyo bi ben izlemiyorum. Araya baba girer +Cabuk yataga! Baslatma arkadaslarindan simdi essek sipasi Aglaya aglaya yataga gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 patinin en iyi topiği seçtim bunu http://www.youtube.com/watch?v=2XeyWFoNZQc şıkları okumadan evet dedim ama şu an ağlıyorum biliyor musun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Rev, abi loop'a aldım dinliyorum, psikolojim sarsıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Marveloth said: Parliament sinema klübü jenerigi girer -Oleey batman basliyo. +Kunter! Hadi yataga saat 9 oldu, yarin okula gidiceksin... -Anne yaaa film basliyo daha yeni +Olmaz sabah kalkamiyosun -Ya ama anne tüm arkadaslarim izliyo bi ben izlemiyorum. Araya baba girer +Cabuk yataga! Baslatma arkadaslarindan simdi essek sipasi Aglaya aglaya yataga gidilir. çocuklarınıza antin kuntin pardon kunter isim koymayın diyeceğim ama bi anthony quinn gerçeği var.. yine de DAAMNNN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abii çocukluğumu özledim lan. sırf bu yüzden ağlayabilirim. her şey ne tatlı gelirdi. bir de aklıma pazar günleri banyodan çıkınca kurulanırken izlediğim "bizimkiler" geldi. annem saçımı kuruturdu ben de tatlı tatlı dizi izlerdim :/ bir de uzaylı zekiye vardı. ah ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 LathspeLL said: Rev, abi loop'a aldım dinliyorum, psikolojim sarsıldı. nostaljim geldiği zaman ben de yapıyorum bunu çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 dasaaa said: Marveloth said: Parliament sinema klübü jenerigi girer -Oleey batman basliyo. +Kunter! Hadi yataga saat 9 oldu, yarin okula gidiceksin... -Anne yaaa film basliyo daha yeni +Olmaz sabah kalkamiyosun -Ya ama anne tüm arkadaslarim izliyo bi ben izlemiyorum. Araya baba girer +Cabuk yataga! Baslatma arkadaslarindan simdi essek sipasi Aglaya aglaya yataga gidilir. çocuklarınıza antin kuntin pardon kunter isim koymayın diyeceğim ama bi anthony quinn gerçeği var.. yine de DAAMNNN!! zorlamisin biraz. lakaplarimdan hicbiri kuntin olmadi yani. Kimse o derece kavrama zorlugu cekmemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 şarkı çok iyi ama, bu jenerik akıllara kazındıysa %90'ı şarkının başarısı olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 batmanin başarısı o bikerem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Marveloth said: zeper said: hayalet. çok severdim vee tabiki batman,yukada da denmiş. ama sonuç olarak şimdi olsa parlement sinema gecesi, öff bu ne ya tarihi eser bunlar demeden oturur keyifle izlerim ayrıca şu da var, pazar günleri olduğu için,annemler beni yatırırlardı hemencecik,pazar banyosu yemek parlement..upss yatak.o yüzden hala aklıma tok karnımla ve şampuan kokumla tırıs tırıs sinir içinde odama gitmem,ve bütün gece uyumayıp slaondan gelen filmin diyolaglarından filmin ne olduğunu anlmaya çalışmam,ara sıra da uyumuşum da da tuvaetim gelmiş kalkmış numarası yaparak salonun ordan geçerdim filme bakmak için,su içmek de bahanelerim arasındaydı. Oha adam ikizim. 3 yapalım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 eskiden böyle çok izlenilen filmler olurdu artık hiç film göstermiyor top kanallar .. şu çok izlenilen filmlerin sıralandığı bi topik yok mu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 en kral baslik bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hayatımda ilk kez 12yi geçirip yattığım gün maske filmini verdikleri gündü. ne kudurmuştuk be arkadaşım vardıbide ilkokuldan, bi sene ilkokulda maske falan oynamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Artik film verilmiyo cünkü diziler var. Film veren kanal rating i kaybeder direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 'Karla Bonoff-All my life'tı açılış müziği hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 LathspeLL said: Film önemli değil ki, şu intro girdimi her filme heyecanlanıyordum. Halada öyle. Bence koysunlar yine böyle akşamları nostaljik. Oturup film izlemeye başlar insanlar yeniden. +1 ama "star sinema kulübü" yapmasınlar ismini, rezil oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Marveloth said: Parliament sinema klübü jenerigi girer -Oleey batman basliyo. +Kunter! Hadi yataga saat 9 oldu, yarin okula gidiceksin... -Anne yaaa film basliyo daha yeni +Olmaz sabah kalkamiyosun -Ya ama anne tüm arkadaslarim izliyo bi ben izlemiyorum. Araya baba girer +Cabuk yataga! Baslatma arkadaslarindan simdi essek sipasi Aglaya aglaya yataga gidilir. ahahaha bire bir yaşadığım şeydi bu. Ama neyseki bizimkiler biraz izlememe şans tanıyordu. Sinek'i izliyordum bir gün, 2. reklam da yatıcan dedi annem. Daha adam sinekle birleşmeden önce 2. reklam başlamıştı. Ne sövmüştüm be. O zamanlar reklamlar böyle sonlara doğru başlamıyordu tabi :( müziği devamlı dilimizde. sinemayı sevdiren şeylerden biridir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ne abi ne benim için çekiliyordu ya , yatma vakti filan yaklaşıyordu öyle hatırlıyorum.. paar gününün geldiği , banyo yapılacağı ve yatılacağı gerçeği ile yüzleşiyordum ve göz yaşlarımı o zamanda tutamıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben sevmiyodum bunu. çok popülerdi çünkü aga filmi izledin mi parliment oo sigara filan diyen preergen adamlara lan sie diyodum. çok coolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bende de film izleyecek olmanın heyecanından ziyade, pazar gecesinin acımasız gerçekliğinden gelen bir burukluğu çağırıştırır bu... parlament sinema klubü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Erken yatma hedesi yüzünden okul dönemi doğru düzgün bir film izleyemedim. Ertesi günü izleyenlerin attığı havada cabasıydı. Ah ah ne günlerdi, en çok Back to the Future 3 yayınladıklarında ve izleyemediğimde kudurmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gecenin rengi adlı filmi tek geçerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar