adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 evet sizce hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sauron'u eklemeyi unutmuşum onuda sayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yapımdan bağımsız yorumlanamayacağı kanaatindeyim. Dolayısıyla gerek hikayesiyle gerek tarzıyla ve belki amacıyla Darth Vader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Erol Taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_qDiXNzuPtUA/TSnrB3v1KXI/AAAAAAAAB_4/RqVsfB8Smoo/s400/t-1000.jpg oy verirken dikkat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 daha önce bi yerde oylanıp joker seçilmişti ama nerdeydi hatırlamıom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 joker akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Darth Vader villain değildir. Tüm star wars serisi G.Lucas'ın ağzından "Darth Vader isminde bir adamnı trajedisi" olarak tanımlanmıştır. Oylamadan çıkarılmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 agent smith. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 the joker kazanır abi oylamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Başlık neden fransızca değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 nolan+heath ledger'dan önce joker tamamen bi komedi kahramanıydı gözümde. eski batman filmleri falan da dick tracy'den farklı değildi. saçma, çocuk için bile aşırı çocukça ve komikti. bunun dışında kevin spacey kötü adam oynadığı rollerde iyi bi villain oldu seven, usual suspects. h.lecter ve hal'de süper kötü kahramanlardı. ben burada darth vader abimize oy verdim.. en iyi çocuk bakıcısı oylaması açın, içinde lordum darth vader olsun.. oyumu ona veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 http://www.nytimes.com.tr/wp-content/uploads/2010/11/caroline-erotitik-filmi.jpg illa erkek mi olcak ayrıca filmi çıkmış asddasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 darth sidious nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Açık ara oldboydaki Woo-jin Lee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 esas villain amon göth tabii adam reel bi villain olduğu için listelere alınmıyor hiç. sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 evet seven'da ben de kevin spacey'ye hayran kalmıştım,tüylerimi diken diken eden, huzur dolu bir yüz ifadesi vardı ya... ama joker konusunda ben kafamdaki şaklaban joker imajını valla heath ledger ile çok güzel sildim,hiç kalmadı yani...Özellikle bu film ile joker evrimini tamamladı bence.ve tabiki jokerindir oyum.psikopatlık mı onda,ucubelik mi onda,zeka mı onda,, espiri mi gene onda...yaratıcılığına değinmeyecem...ee o zaman; why so serious? dasaaa said: nolan+heath ledger'dan önce joker tamamen bi komedi kahramanıydı gözümde. eski batman filmleri falan da dick tracy'den farklı değildi. saçma, çocuk için bile aşırı çocukça ve komikti. bunun dışında kevin spacey kötü adam oynadığı rollerde iyi bi villain oldu seven, usual suspects. h.lecter ve hal'de süper kötü kahramanlardı. ben burada darth vader abimize oy verdim.. en iyi çocuk bakıcısı oylaması açın, içinde lordum darth vader olsun.. oyumu ona veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 lordum kendisine olan inançsızlığınızı rahatsız edici buldu... http://www.youtube.com/watch?v=6p4T7_XI7WM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 http://www.imdb.com/character/ch0020543/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi o filmde hep anlamadığım birşey var , vader komutanın yanında emir subayı gibi kalıyor , as you wish falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dasaa'nın yaptığını yapmaya gelmiştim, birebir aynı linkle. şaka mı lan bu topik. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 DR. No Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 vader zalım biri değil.çıkarılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Luriel said: Açık ara oldboydaki Woo-jin Lee. Yeterince popüler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar