Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Çok yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 twitter da ki şu twit çok yerinde olmustu said: toprak bu enerjiyi nasıl hazmedecek? çok yazık oldu eşi ailesi çocuğu .. Allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 öyle bi hazmedecek ki hemde 1 haftada yer bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 escape said: barış manço'nun nasıl öldüğünü unutmayın eee? hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tm konuyu okuyamadım neymiş şimdi uyuşturucumuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 OHA OHA OHA OHA WAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 şu insanların ünlüler ölünce şaşırmasına hiç anlam veremiyorum. kendi ailenizden insanlar ölürken, ünlülerin ölmesi niye garip geliyor ki yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kendi ailemden insanlar ölünce de şaşırıyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 @mascio 3 te 3 bravo http://img.kyon.pl/static/img/remiq.net_10702.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Öldüğünde şaşıracağım 3 kişi var; Ozzy Osbourne Alice Cooper Keith Richards The Zombie Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 shaggy var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mascio said: şu insanların ünlüler ölünce şaşırmasına hiç anlam veremiyorum. kendi ailenizden insanlar ölürken, ünlülerin ölmesi niye garip geliyor ki yani? Cunku birinde 40 kisi vah vah diyor dogerinde 1 milyon kidi vah vah diyor bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 shaggy öldü zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 absolut, soru o zaten niye 1 milyon kişi vah vah diyor bu insanlar için. olayın trolle falan alakası yok kendinizce çıkarımlar yapmayın. 1 milyon kişi vahlarken kaç tanesi yakın denilebilecek seviyede tanıyor ki bu insanları? belki bu kadın tv de şirin gözükürken dışarıda tam bir gıcıktı? belki hiç sevmeyecektiniz gördüğünüz konuştuğunuzda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 işin belkisi yok ama. tv de görüp sempatik gelmiş olabilir. insanlar illa yakınen tanıdıklarına üzülüp sevinecek diye bir kural yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ölene şaşırlılır ve üzülünür. Özellikle henüz 30 lu yaşlarındaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 üzünmek tamam işte bomboş bir mantık. zaten çok yakınlarını kaybeden insanlar ne kadar salakça olduğunu anlayabiliyor bu durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 düzelttim kelimemi. bu arada hayır. çok salakça filan değil. yakınını kaybedince duyduğun üzüntü ile sadece "iyiydi ya" dediğin birisine duyduğun aynı değil. asıl sen saçmalamışsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 üzülmek var üzülmek var.bu üzülmek kelimelere dökülür ama gerçekten üzülen yoktur.azdır yani.fanclub üyesi belki. şahsen anam değil babam değil.niye üzüleyim.ölüme sevinilmez tabiki. defne joyun ölümüne çok üzüldüm. bunu yazabilirim.ama hissediyor muyum.hayır. bir insan için üzülmek için en azından tanımam lazım.söylediği şarkı yarıştıgı program onun için üzülmem için yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kadinda siz uzulun diye olmedi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yahu üzülmenin de derecesi vardır. buraya yazanların belki yarısından fazlası, genç yaşta, belki sempatikliğini filan seven ve çocuğu vs olması yüzünden üzülen insanlar. gidip de kimse "hayvanlar gibi üzülüyorum, napcam lan ben" dememis. her üzüntüyü birbiri ile karşılaştırmayın. bu tip durumlardaki üzüntü gerçekten fan değilsen en fazla 2-3 gün "hadi ya, yazık olmuş" tarzında geçer gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu arada eğer uyuşturucuda aldıysa.intihar gibi birşey astım ilaci alkol uyuşturucu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Barış Manço öldüğünde hüngür hüngür ağlamıştım. Anam mı babam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mascio said: absolut, soru o zaten niye 1 milyon kişi vah vah diyor bu insanlar için. olayın trolle falan alakası yok kendinizce çıkarımlar yapmayın. 1 milyon kişi vahlarken kaç tanesi yakın denilebilecek seviyede tanıyor ki bu insanları? belki bu kadın tv de şirin gözükürken dışarıda tam bir gıcıktı? belki hiç sevmeyecektiniz gördüğünüz konuştuğunuzda? Cevaplayayım; kişisel olarak tanımamasına karşın, çoğu insan, bir yakınını yitirmiş gibi üzülüyor ardından (bunlardan biri de benim). Bu da onun gösteri dünyasındaki işini ne kadar iyi yaptığının göstergesi. Oyunculuğuyla fazla olmasa bile, TV dünyasında ''show' olarak tanımlanan işlerindeki yeteneği, mizah gücü, keskin zekası, doğallığı, içtenliği, v.s. ile Türkiye'deki pek çok insanın gönlünü fethettiği, yani işini iyi, düzgün, doğru dürüst yaptığı anlaşılıyor. Gerçek hayattaki kişilik ve ilişkilerinin nasıl olduğunun fazlaca önemi yok bu durumda, ki pek çok kişi gibi ben de, özel yaşamında da, çok tatlı, insanın yaşamına yaşam katan, çevresine ışık saçan bir kişiliğe sahip olduğuna yürekten inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Prensip olarak türk tvsinde bir şey dinlemiyor, kendini kanıtlayan 2-3 sanatçı hariç müzikte dinlemiyorum, hani onda dolayı bir kaç sene önce daha nispeten çocukken dizide 2-3 görmüşlüğüm dışında şu hatunla pek bir gönül bağım yok. hani açıkçası insanların yakınları olmayan birine nasıl "ay çok üzüldüm" dediklerinide anlayamıyorum, bana yapay geliyor. öte yandan şuraya gelip "ya niye üzülüyorsunuz rö re rö" diye uzatan adamları (daha ziyade gremli-troll) kırmalarını yapayında ötesinde mal buluyorum. haters gonan hate mantığıyla yaşayıp gidiyorsunuz, ister cidden hissetsin isterse düz yazsın batan bir şey mi var size anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar