Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 olmeden once cekilen fotograflarda kadinin goz altlari torbala$mi$ resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dikkatsizlik yüzünden olduysa yazık olmuş gerçekten. üzüldüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 çocuğu olan birinin öldürücü dozda uyuşturucu/alkol vb kullanıcağı zannetmiyorum astımını bişey tetiklemiştir noluyo lan derken gitmiştir hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ne kadar tatlı, zeki, eğlenceli, isminin ne çok yakıştığı, seveni-takdir edeni ne çok olan bir kızdı, çok üzüldüm. Sevenlerine, yakınlarına sabır diliyorum. Çalkantılı bir çocukluk ve ergenliğin ardından, yaşama işiyle tutunup, gösteri dünyasının en başarılı insanlarından biri olmayı başarmıştı. En çok ta çocuğu adına üzüldüm. Kendisini o kadar çok eğlendiren birisini bir daha görememek, duyumsayamamak, kim bilir ne denli etkileyecektir bebeciği. Çok sevgili Defne Joy Foster, ben dahil çok kişinin yaşamını renklendirdiğin, neş'e kattığın için teşekkürler. Keşke bunu daha uzun yıllar yapabilseydin. Hep sevgi ile anımsayacağım, anımsadıkça gülümseyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 çok yazık olmuş ya, direk takip etmesem de televizyonda gördükçe içim bi garip olurdu. garip severdim ben bunu. facebookta gördüm birisi paylaşmış, inanamadım falan. ölmeseymiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kendisini şahsen hiç sevmezdim ama allah rahmet eylesin akp zihniyetiyle bi sorgularsam.30 kusur yaşında cocugun varken gece klubunde yeni tanıstıgın birinin evine gidersen böyle bir son olabilir tabi ne kullandı falan acıklanmadı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 allah rahmet eylesin kadın ölünce boşta kalan yaşama sevincine talibim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi.. daha 40 dakika önce mi ne göztepe karakolundaydım.. hani başka bir iş için gitmiştim de muhabir arkadaşıma rastladım (olgay orçıun korkut ntv den) "hayırdır?" dedim "defne joy foster için geldim" dedi laflşadık çok kısaca keza öteki tarfda haber için bilgi almaya çalışıyordu dedim hayıtdır magazin haberi olmasa gerek dedim keza adam son bir kaç yıldır ciddi ahberlere veriyorlar adli bir durum herhalde demmiştim ama bu akşlıma gelmemişti.. oha adam ondan çökmüş gibiydi ben de yorgunluktan fln sandım allah ragmet eylesin resmen bizim kaybımız oldu şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 şimdi haberleride arkadaşı olan adam da karakoldaydı olan biteni anlatıyordu.. saldırıya uğradı fln sanmıştım bu hiç aklıma gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahmet altanın ogluymuş yazılmıstır gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 of şu kadının bir neşeli program sunuşu vardı sokaklarda... bi garip oldum şimdi. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ölüm dert değil de ölmeden önce bilgisini falan çalma imkanı olsa keşke. ziyan oluyor ölünce. çabuk çürüyen aptal beyin ve sersem nöronlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sen ne diyon hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aynı tepkiyi bende vermişitm ilk duyunca ya..."oha ya 3 gün önce dans etmiyor muydu bu?" Llama said: oha lan bu dün program yapmıyormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi ölmeden önce duraklama ve çöküş yaşamak gerekmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dynun said: abi ölmeden önce duraklama ve çöküş yaşamak gerekmiyor :/ osmanli yikilmadi abi hala ayakta ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dasaaa said: ölüm dert değil de ölmeden önce bilgisini falan çalma imkanı olsa keşke. ziyan oluyor ölünce. çabuk çürüyen aptal beyin ve sersem nöronlar! said: Walter cites Jules Verne to Peter, who doesn't buy the Verne-posited "last image seen by a dead person can be recreated" theory. Walter thinks the fact she was given a muscle relaxer means the electrical impulse of the last image she saw might be stuck on her optic nerve. But they need a fancy-sounding machine to translate it into image. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Çok üzüldüm gerçekden şeker bi insandı Oğuz... >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 said: Altan'ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster'ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Burundan kan gelmesi hmm. Astım krizlerinde var mı bu ? Daha çok kok... etkisi değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Abiii, çok üzüldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Allah rahmet eylesin. Üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o kadar kokaini çekip çekip dans ederse olucağı budur arkadaşlar. burnunuz düşer, kokain kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar