Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ellere var yerliye yok

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

.Bunları açıklayan kadın sporculardı zaten, müsabakalardan önce hormon depolamak için aylarca seks yapmadıklarını, yarışmalar bitince herkesin gayet doğal birşekilde-neredeyse sıraya girer gibi- cinsel ilişkiye girdiğini, ilk günden itibaren kutu kutu prezarvatif dağıtıldığını, hatta bir sürü seyircinin ve olimpiyat takımında sporcu olmayan kişinin de bu toplu şölenlere katıldığı açıklanıyordu...
Daha detaya girerdim ama heralde gerek yok sanırım, yanı kısaca olimpiyat köylerindeki ortam başka hiçbir yerde yokmuş dünyada, kısaca buydu yazının konusu...Dediğim gibi prezarvatif dağıtmak bir tür gelenek gibi, zaten biliniyor çok fazla aksiyon olacağı...Hatta dediklerine göre sırf olimpiyatlara katılmış olmak için katılan bazı sporcuların asıl katılma nedenlerinin bu olduğu yazıyordu...
Yani sporcular bir yerde aylarca tutuyorlar kendilerini ve sonra sanki bir işmiş gibi bir kaç gün süren aktivitelere katılıyorlar...
Sanırım bu turnuvayı düzenleyenler tarafından da biliniyor ki konulmuş oraya prezervatifler...

evet turnuva sirasinda cinsel iliskiye girmek bir cesit yasaktir,ve sonrasinda da...her sey serbest,kapanois partisi d]zenlenir ve hatta genellikle bu partilere " now or never" parti de denir;bogazicinda cakmasi yapilan...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bizim kültürümüzü kim belirliyor valla merak ediyorum. yani ilk "bizim kültürümüzde prezervatif kullanarak gayrımeşru sevişmek yoktur" diyen kimmiş acaba, kim koymuş bunu? koyarken neye dayanarak koymuş, bir bir evlere girip bakmış mı mesela sevişen var mı yok mu diye? bizim kültürümüzde bunun olmadığını nasıl anlıyor insanlar, tespit edilebilir birşey midir? "bakim, valla sevişmiyoruz. demekki kültürümüzde yokmuş" mu deniyor? çok enteresan sorular geliyor aklıma, ben yemek yiyeyim en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

koyuyorsan herkese koy, koymuyorsan kimseye koyma. kültürle ne alakası var yahu. sanki sen onu koyunca "ziyan olacak dur gayrimeşru ilişkiye gireyim" diyecek gören. karikatür malzemesi olmuş.

evet elden vermek pek doğru değil ama koysunlar çekmeceye filan. sanki çoluk çocuk gelip kalacak orada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...