Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ellere var yerliye yok

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

http://www.htspor.com/olimpiyat/haber/597006-ellere-var-yerliye-yok
said:
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer, durumun kendilerini bilgileri dahilinde gerçekleştiğini söyledi. Tamer, “Bizim kültürümüzde böyle bir şey yok. Bu tavır, bir anlamda gayrımeşru ilişkinin teşviki demektir. Onun için biz de çocuklarımızın odalarından prezervatifleri toplattık” ifadelerini kullandı.

olaya gel

Bülent Arınç seks dedi, bu adam prezervatif dedi. Yeni bir açılım mı acaba lan bu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu tavır, bir anlamda gayrımeşru ilişkinin teşviki demektir. Onun için biz de çocuklarımızın odalarından prezervatifleri toplattık” ifadelerini kullandı.

aa prezervatif?! hadi sevi$elim diyen universiteli ogrencileri olan bir ulkeyiz biz.

semih cumhuriyetiyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

çocuklara sordunuz mu kimin kültüründen olduğunu ne angut adamlar lan bunlar türkiyede yaşayan adam default olarak müslüman, sevişmez, alkol almaz. resmen dubai modeli ülke olduk "günah" olan herşey müslüman olmayanlara serbest, müslüman ülkeden olanlara yasak. insan sorar lan bi önce
Sosyal ağlarda paylaş

abi sorsalar daha kotu, zihnimde canlandirabiliyorum boyle sorguya cekerler adami...butun sporculari bi mulakat odasina cagirir, tek tek sorarlar

-hist genc
-efendim abi?
-kus otuyo mu kus?
-ha?
-kus diyorum...otuyo mu?
-eao...otuyo?
-peki otturucen mi kis olimpiyatlarinda?

yani...
herkezin odasina birak, isteyen kullanir isteyen atar sizin kultur namus bekciliginize mi kaldi koca koca insanlar
Sosyal ağlarda paylaş

olm ben de bunu anlamıyorum işte. tamam ihtiyacı olan gitsin alsın eczaneden, marketten, kat görevlisinden; ama en başından "bu sporcuları yatıracağımız otelde şuursuzca sekis olacak" şeklinde ön kabulle hareket edilmesi de sağlıksız bişe lan.

mezuniyet balosunda kızlığı kime bozdurayım hesaplarının yapıldığı holivut filmleri, dizileri ile büyümüş bir neslin bir ferdi olarak bile garip geliyor bu olay bana. anasını satim oldu olacak odalara birer tane de fluffer koysunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

olm ben de bunu anlamıyorum işte. tamam ihtiyacı olan gitsin alsın eczaneden, marketten, kat görevlisinden; ama en başından "bu sporcuları yatıracağımız otelde şuursuzca sekis olacak" şeklinde ön kabulle hareket edilmesi de sağlıksız bişe lan.

mezuniyet balosunda kızlığı kime bozdurayım hesaplarının yapıldığı holivut filmleri, dizileri ile büyümüş bir neslin bir ferdi olarak bile garip geliyor bu olay bana. anasını satim oldu olacak odalara birer tane de fluffer koysunlar.

Huun, nasıl gelir bilmiyorum ama yıllar önce bir makale okumuştum...Kısaca İngiltere Olimpiyat Milli Takımına sorulan soruların cevapları yazıyordu, genel olimpiyatlar hakkında ama yazının konusu sporcuların cinsel yaşamı idi...
Şimdi üniversite oyunlarına bağdaştırmak nasıl olur bilemiyorum-ki bence çok farkı yok-, olimpiyat köylerinde ayrı bir dünya var...Yazıda da geçtiği üzere orada belki dünyada bu kadar yoğun seks yapılan başka bir yer olmadığından bahsediliyordu...Mesela İngiliz kadın/erkek sporcular, diğer takım sporcularıyla ve başka ülke sporcularıyla, seyircilerle genelde müsabaka sonrası toplu halde cinsel ilişkiye girildiğinden bahsediliyordu...Bunları açıklayan kadın sporculardı zaten, müsabakalardan önce hormon depolamak için aylarca seks yapmadıklarını, yarışmalar bitince herkesin gayet doğal birşekilde-neredeyse sıraya girer gibi- cinsel ilişkiye girdiğini, ilk günden itibaren kutu kutu prezarvatif dağıtıldığını, hatta bir sürü seyircinin ve olimpiyat takımında sporcu olmayan kişinin de bu toplu şölenlere katıldığı açıklanıyordu...
Daha detaya girerdim ama heralde gerek yok sanırım, yanı kısaca olimpiyat köylerindeki ortam başka hiçbir yerde yokmuş dünyada, kısaca buydu yazının konusu...Dediğim gibi prezarvatif dağıtmak bir tür gelenek gibi, zaten biliniyor çok fazla aksiyon olacağı...Hatta dediklerine göre sırf olimpiyatlara katılmış olmak için katılan bazı sporcuların asıl katılma nedenlerinin bu olduğu yazıyordu...
Yani sporcular bir yerde aylarca tutuyorlar kendilerini ve sonra sanki bir işmiş gibi bir kaç gün süren aktivitelere katılıyorlar...
Sanırım bu turnuvayı düzenleyenler tarafından da biliniyor ki konulmuş oraya prezervatifler...
Sosyal ağlarda paylaş

koysaydi da zaten turkler onu kaldirir cope atardi...konserdeyken b'r kere yanimiza gelen reklamci cocuk(ki utana sIkIla prezervatifi bize uzatti) yanimdaki kizlardan bayagi bir laf yedi; hatta hatta kendisine uzatilan prezarvatifi hakaret olarak goren ve

-- I-IH..TIK yok..gerek yok...bizim ihtiyacimiz yok I IH saol yok almayalim....
diye cevap verip beni benden alan bir suru kisi vardi o konserde..cocuk gittikten sonra da kikirdayarak gulen falan----

gerci belki odalara daqitilinca,utangaclik sikilganclik bitebilir ama bilmiyorumm ya ...bizim kulturumuzda yok boyle bisi ehe....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...