goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 of fena fail olmuşum, son üç mesaj aynı resmen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ayrintili olarak foyasini ortaya cikarmak istiyodum kizin ama duvara yumruk olayindan sonra zaten herkes durumu anlamis durumda.. kiz kotu.. sevgilisi yerinde olmak istemezdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 gerekirse yalan söyle. öğrenmesin eski erkek arkadaşını. kurar kafasında saldırır üstüne çocuğun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yil 2011 halen duvar yumruklayan kaldi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 zaten 2008 de yumruklamış duvarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ama etkisi halen devam ediyor (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 o zaman ne yumrukmuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 2008 dendi mi. yeni cocukla 4 aydır cıkıyolarmıs. eskisiyle 2008de cıkıp ayrılmıslar. tanısıp hemen cıkmaya baslamıslardır bence yenisiyle de. yoğusa eskisi neden yumruklasın ortada fol yumurta yokken duvarı. bunlar tanıstı ama kesin çıkarlar dammit mi dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Duvarı yumruklayıp, üstüne "duyunca duvarı yumrukladım" diye beyan vermek nasıl fuzuli bir etkileme girişimidir, bence bunu tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 o açıklığa kavuştu yahu baba gibi bir hismiş http://forum.paticik.com/thumbnails/db9/789/892/98e/9bc/b06/42e/276/4ec/156/86_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Neden bozdun beni şimdi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 NA NA NA NAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bilet said: yalnız şöyle birşey olmuştu biz ilk tanıştığüımızda eski çocuk biraz kıskanıp snırım yumruk atmıştı duvara. o yuzden şimdiki sevgilim o zaman bana aranızda birşey var sandım demişti, ben de yook demiştim. oha ben bunu görmemiştim. bu nasıl bir kafa ki? bir haftalık çükübik ilişki için duvarlar yumruklanıyor, ona rağmen unutuluyor söylemekler... dramalardan drama beğeniliyor filan.. ah aplacım ah, oldu mu şimdi hiç? siz gençler çok reröreröresiniz gerçekten. verdiğim tavsiyeleri geri aldım. suyuna da pilav pişirdim hatta. tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dediydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Dram bizim hamurumuzda var... - Behlül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Hiçbirşey saklamayın abi sevdiklerinizden al karşına bana böyle bir soru sormuştun hatırlıyomusun de. Aslında başka çekindim ama senden saklamak istemedim ... arkadaşım eskiden 1 haftalık kısa bir ilişki şeklinde yakınlığımız olmuştu ama sonra olmadığını anladık başlamadan bitti zaten ve şuanda da gayet iyi arkadaşım senden saklamak istemedim arkadaşımıda kaybetmek istemiyorum ama de. Ve DÜRÜST ol sevdiğine karşı her zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 @bilet kızmısın sen şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 liseli alert!!!! gecko'ya yakışır ama bu ilişki. gül gibi anlaşırlar bak. duvarı yımrıklayan gecko mu lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 soylemessen adisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 baba hsisiis ahalala sasdgülyüorurmfdfsfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Emaleth said: verdiğim tavsiyeleri geri aldım. suyuna da pilav pişirdim hatta. tey tey.. karnımda açıdı bildin mi.. pilavın yanına soğan kırıp yerim ki ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 DareJedi said: Hiçbirşey saklamayın abi sevdiklerinizden al karşına bana böyle bir soru sormuştun hatırlıyomusun de. Aslında başka çekindim ama senden saklamak istemedim ... arkadaşım eskiden 1 haftalık kısa bir ilişki şeklinde yakınlığımız olmuştu ama sonra olmadığını anladık başlamadan bitti zaten ve şuanda da gayet iyi arkadaşım senden saklamak istemedim arkadaşımıda kaybetmek istemiyorum ama de. Ve DÜRÜST ol sevdiğine karşı her zaman...konuşurken de gözlerinin içine manalı manalı bakalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Aluriel said: baştan söylicektin, geçti artık. hiç karıştırma şimdi, ilerde de direk üste çıkarsın klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 DoruK said: topik baık okumadım da şu gözüme çarptı vaniLLe said: Aluriel said: vaniLLe said: @forgiver: öyle seyler hissedilir. belki usta meriçtir, zayıf anını kolluyordur ? 3 sene hic bi meric dayanamaz. bkz. meriçler hakkında yanlış bilinen 101 şey 8 aydır friendlistini stalkladığım kız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 6 ay boyunca kız arkadaşımın friend listini stalkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar