Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek arkadaş sorunsalı

bilet

Öne çıkan mesajlar

bilet said:

yalnız şöyle birşey olmuştu biz ilk tanıştığüımızda eski çocuk biraz kıskanıp snırım yumruk atmıştı duvara.
o yuzden şimdiki sevgilim o zaman bana aranızda birşey var sandım demişti, ben de yook demiştim.

oha ben bunu görmemiştim. bu nasıl bir kafa ki? bir haftalık çükübik ilişki için duvarlar yumruklanıyor, ona rağmen unutuluyor söylemekler... dramalardan drama beğeniliyor filan..

ah aplacım ah, oldu mu şimdi hiç?

siz gençler çok reröreröresiniz gerçekten.
verdiğim tavsiyeleri geri aldım.
suyuna da pilav pişirdim hatta.
tey tey..
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbirşey saklamayın abi sevdiklerinizden al karşına bana böyle bir soru sormuştun hatırlıyomusun de. Aslında başka çekindim ama senden saklamak istemedim ... arkadaşım eskiden 1 haftalık kısa bir ilişki şeklinde yakınlığımız olmuştu ama sonra olmadığını anladık başlamadan bitti zaten ve şuanda da gayet iyi arkadaşım senden saklamak istemedim arkadaşımıda kaybetmek istemiyorum ama de. Ve DÜRÜST ol sevdiğine karşı her zaman...
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Hiçbirşey saklamayın abi sevdiklerinizden al karşına bana böyle bir soru sormuştun hatırlıyomusun de. Aslında başka çekindim ama senden saklamak istemedim ... arkadaşım eskiden 1 haftalık kısa bir ilişki şeklinde yakınlığımız olmuştu ama sonra olmadığını anladık başlamadan bitti zaten ve şuanda da gayet iyi arkadaşım senden saklamak istemedim arkadaşımıda kaybetmek istemiyorum ama de. Ve DÜRÜST ol sevdiğine karşı her zaman...
konuşurken de gözlerinin içine manalı manalı bakalım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...