mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bildiğimiz mini dizileri burda paylaşalım. hem sezonlar sezonlar surup bağlanmayan hikayesi yok. biraz uzatılmış filmler gibi geliolar mini diziler. sherlock: 3 bolumluk her bolumu 90 dakikalık. sherlock holmes'un hikayesinin modern zamana uyarlanması gibi dusunulebilir. devamı geliceği soylenmişti. the lost room: 6 bolumluk bi dizi. çok çok iyi bi hikayesi var ve iyi bağlanıyo sonu. dunya uzerinde belirli gucleri olan nesneler var ve ana karakterin hayatına bi şekilde giriolar. the prisoner: izlemedim ama çok ovuyo herkes. başka sizin bildiğiniz 6 7 bolumluk ve hikayesi sonunda bi şekilde bağlanıp biten bole diziler var mı onericeğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 band of brothers ve the pacific 10ar bölümlük mini diziler. ikisini de çok beğendim tavsiye ederim. özellikle savaş filmi sevenlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ditnit var 36 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Carlos yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bir kadin bir erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 mortal kombat çıkacak, 9 bölüm mü neydi bir de firefly var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Rome sayılabilir. hala her sene izlerim tekrardan bu kadar iyi bir şekilde gerçek hissettiren karakterler başka hiçbir dizide/filmde görmedim. SPQR Pullo Reyiz SPQR House of Saddam var mini dizi Saddam'ı ve ailesini yükselişini ve devrilişini anlatıyor ama biraz taraflı ve çok güzel mükemmel falan değil. Fena değil işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Her ne kadar tam olarak mini dizi olmasa da ilk sezonun sonunda bitirilmis olan firefly var. Izlemediysen kesin izle ve iptal eden o adama sovmeye basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 the pillars of the earth vardı 8 bölümlük, fena değildi. http://www.imdb.com/title/tt1453159/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Holy said: Carlos yeterli. diziden çok tv film serisi gibiydi ama güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 prisoner çok kötü, izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Evet yeni prisoner rezalet, muhtemelen eskiside öyledir diye düşünüyorum. Lost roomda senaryoda anlamsız yerler olsada güzel vakit geçirtiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dead set var zombili mombili 5 bölümdü sanırım persons unknown var sonu çok kötü hikayeyi bağlayamamışlar ama zamanım çok dersen izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Angels in America Devil's Whore Bu ikisi en sevdiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 xaty said: Holy said: Carlos yeterli. diziden çok tv film serisi gibiydi ama güzeldirYok 5 bölümlük mini series diye geçiyor. Hatta altın küre aldı. Ben film festivalinde sinemaya uyarlanmış 2 saat 45 dakikalık versiyonunu izledim, sonra 5 saatten fazla olan uzun olanı izledim ve hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum. Bir solukta 5 saat izleten çok az film var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 firefly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hamsilipilav said: Rome sayılabilir. hala her sene izlerim tekrardan bu kadar iyi bir şekilde gerçek hissettiren karakterler başka hiçbir dizide/filmde görmedim. SPQR Pullo Reyiz SPQR thirteeeeeeeeeeen thirteeeeeeeeeeeeen Skoko said: dead set var zombili mombili 5 bölümdü sanırım buna bakıcam hemen. zombili dizi film falan herturlu severim ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://www.covershut.com/covers/Generation-Kill-2008-Front-Cover-13932.jpg elikanliadam said: band of brothers ve the pacific 10ar bölümlük mini diziler. ikisini de çok beğendim tavsiye ederim. özellikle savaş filmi sevenlere... abi pacifici beğendim diyorsan bunu izlerken orgazm olursun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hemen izleyim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar