Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Cok koyu basladi ama artik yadirgamiyoruz sadece izliyoruz asdfgh Hic olmamasindan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 dana22 said: oha ilk defa bir bolumnde meme filan yoktu sanki..olanlar da frankinkilerdi.. Acilis sahnesi oyle baslamasaydi iyiydi aslinda. Mavi mavi masmaviii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 sloth said: 8. sezon son denmiş ama yanlış bilgi. 9. sezonun da çekileceği emily rossum'un tweetinde yazıyordu Zaten o fiona yuzunden karisti boyle tarihler. Daha erken gelicekti ama hanfendi frank beyfden daha cok almak istiyorum yoksa oynamam diye diretince ertelendi epey O gitarist sevgilisinin kendisine yazdigi sarkiyi armagan ediyorum ona. F..k you fiona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 e ama simdi frankinkileri mi seyretmek istiyoruz fionaninkileri mi diye sorsak..hakedisler asagi yukari ortaya cikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 son sahne aklıma şunu getirdi (ergenlik döneminin başlarında olsaydı karakter böyle olurdu) http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/03/umut-sarikaya-sevgiliniz-yoksa-uzulmeyin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 dana22 said: e ama simdi frankinkileri mi seyretmek istiyoruz fionaninkileri mi diye sorsak..hakedisler asagi yukari ortaya cikar.. sen neyini seyretmek istiyorsun bilmiyorum da frank sahneleri fionaya göre 10 kat daha eğlenceli ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 debbie ağır sığır ya frank monica dahil bütün karakterlere bir sempati duyayorsun, debbienin ağzına kürekle vurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 2. bölüm anlamadım Lip annesinin dövmesinde ne istiyor da meme çiziyor eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 fiona ne güzel dans ediyor lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 karamurat'a baglayıp bitirdiler sezonu lel. bu sezon en cok svetlena'ya üzüldüm dizi finali yapmadılar bi sezon daha uzattık demisler baya kisinin olayı yarım kalacak gibi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 bu sezon finalımıydı.. böyle final mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ya yine mi bitti bu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 bu dizi bitmesin bence ya giren her karakter mükemmel. daha son bölümü izlemedim ama, carl'ın embesil karısı da mükemmel karakter ya dizi ortamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 çok güzel bitti ya ian'ın arcını hazırlayan yazar da türkmüş yola yatmalar hepimiz gallagherızlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 en son kara murat benim olayı, kevin'in v'nin yanına çıkarken takım taklavata düzen vermesi falan komik sahnelerdi asfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 9. kez geliyor https://www.youtube.com/watch?v=Xyus5REdmLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 9. sezondan 3 bölüm çıkmış yamulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 dana22 said: abi turk versiyonu..bizim tvlerde sigaralar bile moziklenirken..bolumun % 60 i biicki dikis kursu.. bu da tr casti..bu da lutfen artik uyarlamasinlar diyenler icin gelsin.. Abi resmin altındaki açıklama şok iyi sfsdsf UTANMAZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 debbie'nin kız arkadaşını oynayan karının sağlam torpili varmış o actingle rolü kapmış evet debbie de gay oldu ayrıca nip/tuck'dan beri cinsel tercih olayını bu kadar seyircinin yüzüne vuran dizi yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Sjw böyle işlenmeli bence Ailecek sapık adamlar sdfjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Ama her bolum birinin cikip bisey hakki savunmasi ve birden tum sehri arkasina almasi falan baydi yani. Eski dramalardan eser yok Varsa yoksa lgbt, isci haklari esitlik bidi bifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 dizinin temposu da yavaşladı zaten, benim bu dizinin sevdiğim tarafı 4-5 sezonluk olay örgüsünü bir sezona sığdırmalarıydı, dizinin imza sahnesi gallagherların aceleyle kahvaltı ederek kendi story arclarına koşmalarıydı sezon premieriyle finalini karşılaştırınca hep ooooo o köprünün altından ne sular aktı diyordun muhtemelen artık 9. sezon olduğu için bütçeleri iyice azaldığından dolayı senaristleri azaltmışlar/kesmişler/değiştirmişler çok net ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 https://i.ytimg.com/vi/LK7Avy9OEVI/hqdefault.jpg Akasya duragı kıvamına geldi dizi. Konusuzluktan ne yapıcaklarını şaşırdılar ve hiç bir şey yapmamaya yani aynı şeyleri tekrar etmeye karar verdiler asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 7 sezondur falan izlemiyordum ama bunu da mı harcamışlar, üzüldüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 konu kalmadi iste son 2 sezondur trump & white power opressiona giydiriyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar