Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shameless (2011) - Showtime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sloth said:

8. sezon son denmiş ama yanlış bilgi. 9. sezonun da çekileceği emily rossum'un tweetinde yazıyordu

Zaten o fiona yuzunden karisti boyle tarihler. Daha erken gelicekti ama hanfendi frank beyfden daha cok almak istiyorum yoksa oynamam diye diretince ertelendi epey

O gitarist sevgilisinin kendisine yazdigi sarkiyi armagan ediyorum ona.

F..k you fiona
Mesaj tarihi:
son sahne aklıma şunu getirdi
(ergenlik döneminin başlarında olsaydı karakter böyle olurdu)

http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/03/umut-sarikaya-sevgiliniz-yoksa-uzulmeyin.jpg
Mesaj tarihi:
dana22 said:

e ama simdi frankinkileri mi seyretmek istiyoruz fionaninkileri mi diye sorsak..hakedisler asagi yukari ortaya cikar..

sen neyini seyretmek istiyorsun bilmiyorum da frank sahneleri fionaya göre 10 kat daha eğlenceli ya :D
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
karamurat'a baglayıp bitirdiler sezonu lel.
bu sezon en cok svetlena'ya üzüldüm dizi finali yapmadılar bi sezon daha uzattık demisler baya kisinin olayı yarım kalacak gibi cunku
  • 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
debbie'nin kız arkadaşını oynayan karının sağlam torpili varmış o actingle rolü kapmış

evet debbie de gay oldu

ayrıca nip/tuck'dan beri cinsel tercih olayını bu kadar seyircinin yüzüne vuran dizi yoktur
Mesaj tarihi:
dizinin temposu da yavaşladı zaten, benim bu dizinin sevdiğim tarafı 4-5 sezonluk olay örgüsünü bir sezona sığdırmalarıydı, dizinin imza sahnesi gallagherların aceleyle kahvaltı ederek kendi story arclarına koşmalarıydı

sezon premieriyle finalini karşılaştırınca hep ooooo o köprünün altından ne sular aktı diyordun

muhtemelen artık 9. sezon olduğu için bütçeleri iyice azaldığından dolayı senaristleri azaltmışlar/kesmişler/değiştirmişler çok net ya
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
https://i.ytimg.com/vi/LK7Avy9OEVI/hqdefault.jpg

Akasya duragı kıvamına geldi dizi. Konusuzluktan ne yapıcaklarını şaşırdılar ve hiç bir şey yapmamaya yani aynı şeyleri tekrar etmeye karar verdiler asdaf.
  • Yeni Oluştur...