applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 mokoko said: dediğim gibi biz tane yemeden bunyamin rahatlayamaz. artık iddaa mı oynamıs naapmışsa... yapmadgi sey diil :D bjk-fener kupa macinda 4-1 kazanirken dk 90 penalti vermsti olmadk yerde :D pozisyonda hic birşey yok üstüne yok yere lugano kart yedi yazık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sacma bi frikik, luganoya bi sari kart, gokhana bi sari kart. bravo bunyamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 tek tek sarılar çıkmaya başladı defans oyuncularına. yoksa gol değilde kırmızı mı amacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 gokhan'inki hakli yine fizban.. lugano cok belese yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 santos soyunma odasından twit atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 gökhan'ın sarısında pek bi sıkıntı yok bence, önceki pozisyon ciddi facia ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fall of trabzon empire sinemalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahahah tekrarı gordumde cale beğendiyse evine gotursun niangı. bu ne lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 şenol fatal errorlardasın. haftaya da dinlendir oyuncuları. ahah. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahahah engin baytar. gokhan'in karti hakli olabilir yine, cok itirazim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 30 35 dakka YARDIRDIK sonra rolanti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 TS kupadan elendgyle kalcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 internetten izleme imkanı var mı? varsa özel mesaj rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bidaha ki ay görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Şenol Güneeeeessshhhh... :D Bunun için miydi yedek kadro? PUHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 şeLoL Güneş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Uçan tekmeler geliyormu ben seyredemiyorum =p Benim bildiğim trabzon özellikle yenilirken birinin bacağını kırıp eline verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yalnız topuz ne oynadı ilk yarı ya, helal olsun son 10 dakika fazla geriye yaslandık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Eline Trabzon aldı bacağı. :D Kasap'ı doğradılar :D ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Darksun said: Uçan tekmeler geliyormu ben seyredemiyorum =p Benim bildiğim trabzon özellikle yenilirken birinin bacağını kırıp eline verir. egemen sonunda sakatlandıda turk futbolcuları kurtuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 colman öyle başladı maça, önüne gelene tekmeyi savurdu da 3.hareketinden sonra sarıyı yiyince duruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 vaperon said: Eline Trabzon aldı bacağı. :D Kasap'ı doğradılar :D ahahaha Haha normalde birinin sakatlanması hoşuma gitmez ama Giray/Egemen'i bunun dışında tutuyorum =P Oh elinize sağlık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Darksun said: vaperon said: Eline Trabzon aldı bacağı. :D Kasap'ı doğradılar :D ahahaha Haha normalde birinin sakatlanması hoşuma gitmez ama Giray/Egemen'i bunun dışında tutuyorum =P Oh elinize sağlık lol. Bir de sakatlandığı pozisyonda kimse sarı görmedi. Trabzonu 10-0 yense Fenerbahçe daha fazla sevinemezdim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ah ulan 3 geliodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 götüyle atıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar