adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25175474/ alâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 18 yaşında 2 koltuk altına 1 beline silah takıp dolaşabiliyorsun ama bira içemiyorsun çok mantıklı :) mantığı geçtim çok iyi niyetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 çok şükür desenize bu sene grip dönemi de kapandı artık aksırma tıksırma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 helal team haha valla 21 olsa lan adamlar kötü niyetli değil dicemde bence 24 direk baltalamış olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi karikatür vardı 23 yaşından küçük diye alkol vermiyen bakkalı ruhsatlı tabancasıyla vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 the eastern world, it is exploding violence flarin', bullets loadin' you're old enough to kill, but not for votin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Abi 24 değil 21 24 olayı başka bi yerde ama tam bilmiyorum başbakan direk mitingde anlatmıştı 21 diye bakkala gidip alma yaşı 21 abicim alkollü mekanlara giriş de 21 olması lazım 24 olan ayrı bişey 24 de var da, böyle bi olay değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 infial çıkarmayın !!! 21 diyosak 21dir!!1 24 yaş içki içmeli eyleme içki firması sponsor olursa. haberde öyle demiş. gördünüz mü kimsenin özgürlüklerine karışmıyorlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 iyi lan veletler giremicek partilere. seviniyorum ote yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 PADİŞAHIM ÇOK YAŞA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Esh said: iyi lan veletler giremicek partilere. seviniyorum ote yandan. ama ya çıtırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Çok kötü değil aslında bu karar. %100 etkili değil tabi ki ama özellikle konserlerde içip içip saçmalayan çoluk çocuğun bir nebze önüne geçer belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Derken dasaa nın postunu görüp vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahah bende tam esh gibi düşünüyordum dasaaa gerçeği bir tokat gibi çarptı hepimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi isveci norveci gordukten sonra turkiyede alkol almanin hic bi sorun olmadigini cok net gorebiliyorum walla 8 den sonra alkol satmiyolar 3.5% ustu alkollu ickiler sadece ozel alkol dukanlarinda(ki cumartesi 5 te kapatilyolar haftaici 8 de pazar tamamen kapali) ama millet otu serbest birakmaya calisirken bizde alkol 24 yas felan super aman banane turkiye burasi bakala gitsen satmicak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ohoo civilized milletler "otu legal yapsak nasıl olur lan acaba?" diye referandum yapıyo bizim herifin yaptığına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 dasaaa said: Esh said: iyi lan veletler giremicek partilere. seviniyorum ote yandan. ama ya çıtırlar turkiyede citir yok abi. yani almanyayi ingiltereyi gordukten sonra. citir kavraminin baya bi farkli algilandigini du$unuyorum turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 gevrek var tr'de, izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 24 yaş altı çıtır değilse üstü daha kötü? kütür mü dicez ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 civilized milletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 dasaaa said: Esh said: iyi lan veletler giremicek partilere. seviniyorum ote yandan. ama ya çıtırlar süper smiley =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hiç gitmememe rağmen ya gidecek olsam diye sadece 24 yaş üstü bayanların olduğu bir bar fikri benide korkuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 milf desen değil teen desen değil ne kötü bişeymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ergenlikteki garson boy gibi, kötü bi durum bu arada bu olay uygulandıktan sonra, bu yazıyı o yaş grubundakilere okutun. kadınlarda toplu histeri yaygındır. orta yaş krizi gibi, yeni bir kaotik ortama sebep olabiliriz. bu faydamıza olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ama hicbiri gelip de sana, "beni bara gotursene mahmut" demeyecek. ve hatta, gote e$ofman giyip tv kar$isinda oyle bir gecer zamanki nin gecmi$ bolumlerini konsantre olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar