Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%100 meyve suları

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Valerius said:

Pipet said:

c vitamini demirle temas etmemeli,

o yüzden sıkmalı şeyler için plastik kullanılır..

O niye kine?

said:
Suda eriyen bir vitamin olan C vitamini çok kolay harap olan bir vitamindir. Isı, ışık, oksijen, alkali ortam, demir, bakır gibi metallerle temas etmesi harabiyeti hızlandırır. C vitamini bu özelliğinden dolayı her öğünde taze olarak, yani bekletilmeden vücuda alınması gereken önemli bir vitamindir.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

ben 2 günde bir kutu bundan içiyorum çogzel

http://www.talkingretail.com/images/stories/2010/february/tropicana.jpg

zengin markası lan o.

Alıcan tesco yada şu afrika co-operatif zırtından falan.onlarda içilmiyo gerçi buzluğa koyuyorsun sırf baktığında "vay be meyve suyum bile varmış" havası vermek için
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

sipeyskeyk said:

zengin markası lan o.

Alıcan tesco yada şu afrika co-operatif zırtından falan.onlarda içilmiyo gerçi buzluğa koyuyorsun sırf baktığında "vay be meyve suyum bile varmış" havası vermek için

Türk malı içseniz? Küçükken türk malı haftası vardı...
Sosyal ağlarda paylaş

Yüzde yüz. Söylerken bile komik.
Dünyanın katkı maddesi var içinde. Üstelik özenle manavdan seçtiğiniz en iyi meyvelerden yapılmadıkları da kesin.
Süper bilinçli tüketici olduğuna inandığım bir annem var mesela benim. Yazın kırmızı erikten, kışın karışık bazı meyvelerden az şekerli doğal içecekler yapıyor. Oldukça da lezzetliler. Dışarda meyve suyu içiyorum elbette ama az tüketmeye çalışıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dimes %100 Portakal tek kelime ile muhtesem kesinlikle denenmeli her kutudaki tat bile farkli olabiliyor cok ilginctir :) Yani tatlandirici fln olsa (illaki vardir) bile standart bir uretim tadi yok demekki cok fazla oynanmiyor. Kimi kutu tatli portakal tadi verirken kimisi eksi olabiliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Meyve Suyu
Meyve Nektarı
Meyveli İçecek ve Aromalı içecek olarak 4 kategori var meyvu sularında.

Eğer %100 yazıyorsa içinde katkı maddesi olmuyor. Koruyucu madde de olmuyor. Pastorize ediliyor sadece.

Ama tabi direk sıkıp koymuyorlar. Önce sıkılıyor. Sonra kaynatılıp suyu alınıyor ve toz halinde saklanıyor.
Kutulanıcağı zman içine buharlaşan su miktarı kadar su ilave edip paketliyorlar.

Olay budur paticik.
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

sipeyskeyk said:

zengin markası lan o.

Tesco value rullz:)...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...