Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Valerius said: Pipet said: c vitamini demirle temas etmemeli, o yüzden sıkmalı şeyler için plastik kullanılır.. O niye kine? said: Suda eriyen bir vitamin olan C vitamini çok kolay harap olan bir vitamindir. Isı, ışık, oksijen, alkali ortam, demir, bakır gibi metallerle temas etmesi harabiyeti hızlandırır. C vitamini bu özelliğinden dolayı her öğünde taze olarak, yani bekletilmeden vücuda alınması gereken önemli bir vitamindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 haaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 sipeyskeyk said: ben 2 günde bir kutu bundan içiyorum çogzel http://www.talkingretail.com/images/stories/2010/february/tropicana.jpg zengin markası lan o. Alıcan tesco yada şu afrika co-operatif zırtından falan.onlarda içilmiyo gerçi buzluğa koyuyorsun sırf baktığında "vay be meyve suyum bile varmış" havası vermek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 liberal said: sipeyskeyk said: ben 2 günde bir kutu bundan içiyorum çogzel http://www.talkingretail.com/images/stories/2010/february/tropicana.jpg zengin markası lan o. Alıcan tesco yada şu afrika co-operatif zırtından falan.onlarda içilmiyo gerçi buzluğa koyuyorsun sırf baktığında "vay be meyve suyum bile varmış" havası vermek için Türk malı içseniz? Küçükken türk malı haftası vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 şefek sezer'i mi içelim yani. ıyy iğrençsin Trias. edit:gereksiz quote yapmışam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 dimes güzel baya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWitchyCode Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Yüzde yüz. Söylerken bile komik. Dünyanın katkı maddesi var içinde. Üstelik özenle manavdan seçtiğiniz en iyi meyvelerden yapılmadıkları da kesin. Süper bilinçli tüketici olduğuna inandığım bir annem var mesela benim. Yazın kırmızı erikten, kışın karışık bazı meyvelerden az şekerli doğal içecekler yapıyor. Oldukça da lezzetliler. Dışarda meyve suyu içiyorum elbette ama az tüketmeye çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Dimes %100 Portakal tek kelime ile muhtesem kesinlikle denenmeli her kutudaki tat bile farkli olabiliyor cok ilginctir :) Yani tatlandirici fln olsa (illaki vardir) bile standart bir uretim tadi yok demekki cok fazla oynanmiyor. Kimi kutu tatli portakal tadi verirken kimisi eksi olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Meyve Suyu Meyve Nektarı Meyveli İçecek ve Aromalı içecek olarak 4 kategori var meyvu sularında. Eğer %100 yazıyorsa içinde katkı maddesi olmuyor. Koruyucu madde de olmuyor. Pastorize ediliyor sadece. Ama tabi direk sıkıp koymuyorlar. Önce sıkılıyor. Sonra kaynatılıp suyu alınıyor ve toz halinde saklanıyor. Kutulanıcağı zman içine buharlaşan su miktarı kadar su ilave edip paketliyorlar. Olay budur paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 fede said: kermit said: ben 2 hafta önce eve bundan aldım http://images.gittigidiyor.com/3107/PORTAKAL-SIKACAGI-NARENCIYE-GREYFURT-SIKACAGI__31077752_0.jpg HAHAHAHAHAHAHAHHAH ne gülüyon lan cidden aldım askjldhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ona gülüyorum zaten. ev erkeği sfkljsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 çok güzel bişi lan ama aldıktan sonraki 4 gün boyunca sürekli portakal sıkıyosun sabah akşam sonra bi kenara atıyosun 6 kilo portakal aldım 2 kilosu çürüdü asdkashdjagshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 iyi gelince kahvaltıda bana sıkarsın o zaman(portakal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 sana başka şeylerin suyunuda sıkarım yani herşeyin suyu sıkılıyo bu alette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 geçen gün bir yerde gördüm o aleti. adam nar suyu felan da sıkıyordu. portakal gibi kabuğu olan her şey sıkılır herhalde. şeyi merak ettim onu görünce. şu dönen cihazlardan ne farkı var bunun? sadece daha ucuz mu oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 liberal said: sipeyskeyk said: ben 2 günde bir kutu bundan içiyorum çogzel http://www.talkingretail.com/images/stories/2010/february/tropicana.jpg zengin markası lan o. Alıcan tesco yada şu afrika co-operatif zırtından falan.onlarda içilmiyo gerçi buzluğa koyuyorsun sırf baktığında "vay be meyve suyum bile varmış" havası vermek için Tesco value rullz:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 2lt, 6-7 tl ye satılıyor ama bir yudum aldıktan sonra bile insan daha önce meyva suyu diye içtiği şeylerin ne olduğunu merak etmeye başlıyor. Bildiğin elma yiyorum sandım bunu içerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 migrosun elma-erik suyu var cam sisede fena degil denk geldikce aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar