Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Luriel said: Bi içkiden zevk almıosan nasıl bir tavsiye bekliyosun anlamadım. Sevmiosan sevmiyosundur yani.Belki alternatif yöntemler ortaya atacak farklı bir insan çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 içine şeker koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Nasıl bir yöntem mesela? Rakıda ne kadar değişik yöntemler bekliyorsun en fazla su yerine şalgam felan içebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 denenmeyeni yap.. pekmezle iç! adaçayı ile dene bi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Luriel said: Nasıl bir yöntem mesela? Rakıda ne kadar değişik yöntemler bekliyorsun en fazla su yerine şalgam felan içebilirsin.Evet zaten zibilyon tane yöntem biliyorum da, bu dağarcık artsın diye buraya topic açayım dedim. Sprite ile içen var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 şişeyi direk fondiple sek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dasaaa said: denenmeyeni yap.. pekmezle iç! adaçayı ile dene bi! ahaha rakı-limon, rakı-nar, rakı-enerji yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 burnunu kapatarak iç. evet yap bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Burası sözlük olsa ne de güzel bakınız verirdim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 (bknz:sana bir şey derdim ama hadi neyse) cidden var öyle burnunu kapatarak içen. samimi bi arkadaş ortamıysa yapılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sen yanlış sormuşsun ki. rakı içmek istiyorum ama ne yapsam zevk alamadım ne yapsam tadı kötü geliyor. herkes nasıl içiyor da bu kadar zevk alıyor bundan ben neyi yanlış yapıyorum? desen olucaktı. patlıcan ezmesi derdik o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Evet o daha iyiymiş. (bkz: entry ve nick uyumu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ben de sevmem rakı. sevmek için yapabilceğin bişi yok. önceden başka bişiler içip çakırkeyif ol, sonra rakının tadını pek anlamaz içer gidersin ama para yok diyosun. o zaman yapılcak pek bişi yok sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 alkol almayi becermek =/= sabika kaydi ;=) dahada tartismaya lüzüm yok ... agizinla ic o zaman tadi güzel gelir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sen sipeyskeyk abine sor burda en iyi rakıdan o anlar. sonra biz bişi diyince ağlamaya başlıyo siz bilmiyosunuz diye. ona danış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi laraken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yok yok can hepimizden bilgili. biz halt yemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 agzinizla icerseniz en guzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kermit said: sen sipeyskeyk abine sor burda en iyi rakıdan o anlar. sonra biz bişi diyince ağlamaya başlıyo siz bilmiyosunuz diye. ona danış Otrivine said: çok komik ahajaadsja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aquila said: abi laraken... rock bardada rakı içilmez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 komikmiş. 10 senedir tanıdığım, hiç ayrılmadığım arkadaşlarım rakı içmediğim için beni davet etmiyorlarsa ben hemen anlarım ki adamlar beni istemiyor. senin sorunun da bu olabilir başlığı açan arkadaş, bence bir daha düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Llama said: aquila said: abi laraken... rock bardada rakı içilmez ama Satılıyosa içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Acılı mezelere aban, rakının acısını bastırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Montla iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar