RRa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 f2p oyunları gibi yani bedava olunca boku çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Napolyonn said: seninle aynı fikirde olmayınca birisinin cahil olduğunu farz etmek bence daha büyük cahillik. herkes istediği gibi düşünebilir. özgürlükler birdir kurban oldugum ya resullahtan gelebilir lakin ki öyle değildir. beyler adam fake ispatlandı scheveringen diyemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sandalye said: Ahaha o arkadaşın Uğur Mumcunun abisi Ceyhan Mumcunun, Ergenekonun yöneticisi olmakla suçlanan Doğu Perinçekin avukatı olduğunu biliyor mu sor bi. critical hit olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ne mezunu arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sosyoloji denmiş, sosyoloji zor bölümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 işletme bölümünde okuyup wal-mart'ı netflix'i enron'u mezun olduktan sonra duyan/gören/öğrenen var. üniversite'nin dördüncü senesinde ingilizce öğrenmeye başlayan var. günlük gazete okumayan üniversite öğrencisi var. "köşe yazarlarından hangilerini takip ediyorsun?" diye sorunca boş boş bakan var. topkapı sarayı'nın nerede olduğunu bilmeyen var. daha çok sayabilirim yani. bunlardan hangileri size sallamışım gibi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ben fizik okuyorum abi. 3. senemizde sınıfımdan kızın tekinin "hocam karanlık hangi hızla yayılır?" diye sorduğunu biliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bazı öğrencileri mezun etmek gerçekten vatana ihanet etmek. Herkes üniversite okuyacak yada her üniversiteye giren mezun olacak diye birşey yok. Keşke şu okulla ilişkisinin kesilmesi işlerini biraz daha sıkı yapsalar. 7 senede öküzü koysan mezun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 artık 7 sene gibi bir sınır da yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 turkiyede universite = yuksek lise http://cdn3.knowyourmeme.com/i/000/051/468/original/1272941333822.jpg?1275011607 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aquila said: Sosyoloji filan bitirmistir bu anca. ağzını kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 =) said: Ne çelişki ama diimi!!!ergenekonu savunan kılıçdaroğlu ergenekonun katlettiği cesur yazar uğur mumcunun cenazesine gider!varın siz düşünün diye paylaşmış beyim facebooktan sinir oldum tutamadım kendimi yine yorum yaptım. ergenekonun katlettiği ? nezamandan beri faili mechul cinayet ergenekon ? ergenekon ne bikere ? askerler mi öldürmüş bu ülkenin aydınlarını yoksa aynı gazetede yazarlık yapan laikliği savunan yazarlar mı ? Hükümetin dışarı saldığı hizbullahcılar olamaz ama doğru... bide cevap atmış utanmadan kanıtları var hepsinin google bir tık uzağında diye kendime yediremiyorum böyle insanlarla aynı ülkede yaşamayı boşa nefes alıyorlar resmen sinir oldum gece gece Diyorum ya işte, Yaşadigi sırada hiç bir yazısını okumamış, karşı olduğu grupların içinde bulunan kişiler şimdi en büyük uğur mumcu fanatiği kesiliyor diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Napolyonn said: seninle aynı fikirde olmayınca birisinin cahil olduğunu farz etmek bence daha büyük cahillik. herkes istediği gibi düşünebilir. özgürlükler birdir kurban oldugum ya resullahtan gelebilir lakin ki öyle değildir. maşallah hocam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dasaaa said: ama seagle değil tabii bi alex değil diyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 su tipler yüzünden ben ülkeyi terkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 uluslararası ilişkiler okuyup ülke isimleri yazılmamış haritada fransa'nın adını yazamayan adam gördüm, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 üniversiteye gelip kendi ismini yazamayan adam tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Üniversiteye gelip insan olmayı öğrenememiş, iki selam vermekten aciz, kendini bi bok zannedip burnundan kıl aldırmayan insanlar tanıyorum. Ve bunlar heryerdeler ne yazık ki. O yüzden boşverin, herkes kendini sorgulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gerçekten üniversite mezunumuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Napolyonn said: seninle aynı fikirde olmayınca birisinin cahil olduğunu farz etmek bence daha büyük cahillik. herkes istediği gibi düşünebilir. özgürlükler birdir kurban oldugum ya resullahtan gelebilir lakin ki öyle değildir. Ahaha bişeye sadece "farklı" ve "fikir" diye saygı duymak tam liboş kıvırması. Kendinden değil diye, karşıdakinin fikrini dışlayan insanlar var diye aptalca ve bilgisizce fikirler üretip hakketiği tepkiyi alınca "FARKLI FİKİR KOTLONOMOYORSONOZ" ayağına yatmanız çok eğlenceli. Herkes istediği gibi düşünemez, bir çizgiyi geçince o fikir aptalcadır ve kimse saygı duymak zorunda değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Gerçi sana niye cevap verdim onu da bilmiyorum, gerçek olmadığın çok bariz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kimse kimsenin düşüncesine saygı duymak zorunda değil hatta ezip geçebilir niye saygı duymuyosun demek garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Otrivine said: Ahaha bişeye sadece "farklı" ve "fikir" diye saygı duymak tam liboş kıvırması. i wish i was special but i am creep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Otrivine said: Gerçi sana niye cevap verdim onu da bilmiyorum, gerçek olmadığın çok bariz =) çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar