Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu adam üniversite mezunu

=)

Öne çıkan mesajlar

işletme bölümünde okuyup wal-mart'ı netflix'i enron'u mezun olduktan sonra duyan/gören/öğrenen var.

üniversite'nin dördüncü senesinde ingilizce öğrenmeye başlayan var.

günlük gazete okumayan üniversite öğrencisi var.

"köşe yazarlarından hangilerini takip ediyorsun?" diye sorunca boş boş bakan var.

topkapı sarayı'nın nerede olduğunu bilmeyen var.

daha çok sayabilirim yani. bunlardan hangileri size sallamışım gibi geliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı öğrencileri mezun etmek gerçekten vatana ihanet etmek. Herkes üniversite okuyacak yada her üniversiteye giren mezun olacak diye birşey yok. Keşke şu okulla ilişkisinin kesilmesi işlerini biraz daha sıkı yapsalar. 7 senede öküzü koysan mezun oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

Ne çelişki ama diimi!!!ergenekonu savunan kılıçdaroğlu ergenekonun katlettiği cesur yazar uğur mumcunun cenazesine gider!varın siz düşünün

diye paylaşmış beyim facebooktan sinir oldum tutamadım kendimi yine yorum yaptım.

ergenekonun katlettiği ? nezamandan beri faili mechul cinayet ergenekon ? ergenekon ne bikere ? askerler mi öldürmüş bu ülkenin aydınlarını yoksa aynı gazetede yazarlık yapan laikliği savunan yazarlar mı ? Hükümetin dışarı saldığı hizbullahcılar olamaz ama doğru...

bide cevap atmış utanmadan kanıtları var hepsinin google bir tık uzağında diye

kendime yediremiyorum böyle insanlarla aynı ülkede yaşamayı boşa nefes alıyorlar resmen sinir oldum gece gece

Diyorum ya işte,
Yaşadigi sırada hiç bir yazısını okumamış, karşı olduğu grupların içinde bulunan kişiler şimdi en büyük uğur mumcu fanatiği kesiliyor diye...
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

seninle aynı fikirde olmayınca birisinin cahil olduğunu farz etmek bence daha büyük cahillik. herkes istediği gibi düşünebilir.

özgürlükler birdir kurban oldugum ya resullahtan gelebilir lakin ki öyle değildir.

Ahaha
bişeye sadece "farklı" ve "fikir" diye saygı duymak tam liboş kıvırması.
Kendinden değil diye, karşıdakinin fikrini dışlayan insanlar var diye aptalca ve bilgisizce fikirler üretip hakketiği tepkiyi alınca "FARKLI FİKİR KOTLONOMOYORSONOZ" ayağına yatmanız çok eğlenceli.

Herkes istediği gibi düşünemez, bir çizgiyi geçince o fikir aptalcadır ve kimse saygı duymak zorunda değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...