vaperon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Sonra siz mi büyük takımsınız diye sorunca da rage'e bağlıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Sor mesela bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 trabzon anadolu'nun en büyüğü işte niye küçültmeye çalışıyorsunuz. 4. büyük adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 fenerbahce maçına kac gün var?? 4 5 gün vardır heralde , şimdi merak ediyorum ben, senol güneş nası motive edecek takımını fener maçına, sen fener maçının korkusundan kupadan elenmeyi göze alıyorsun! yedek kadro ile çıkarak bu korkunu futbolcularınada hissettiyorsun eee nası motive edicen fener maçına sen futbolcularını! biraz akıllı trabzonlu bu duruma isyan eder, yedek takımımızı yendiler diye sevinmez. bence bu maç senol güneş in fener maçından korkarak bu maçta 4-5 as futbolcusunu dinlendirmesi ama kupa gitsin biz feneri yenelim mantığı sonun başlangıcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahmedinejad said: trabzon anadolu'nun en büyüğü işte niye küçültmeye çalışıyorsunuz. 4. büyük adamlar. 4. değiller 4 büyükten bi tanesiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 tirabzonun arada sırada şampiyonluğa oynıyan diğer anadolu kulüplerinden tek farkı bi kaç kez şampiyon olmasıdır başka hiç bir fark yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ikinci yari maalesef golden sonra oyundan dustuk, yoksa ilk yari gibi giderdi mac. Garip bir heyecan oldu tum takimda nedense. Yine de Onur cok iyi Trabzon kalesinde, ikinci devre cok iyiydi ozellikle bir kac kritik kurtarisi Trabzon'u kurtardi resmen. Ayrica ayni degisiklik - Nobre / Fernandes - Buca macinda da yapildi, hic Schuster korktu vs diye trollemeyin. O macta Besiktas 3-0 felan ondeydi ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 trabzonun direkten dönen gol olsa idi işte gitmişti maç resmen direk golun paniğini yaşadık hiç beklenmiyordu direk toroman verdi yine bir gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ilk yarıda topla oynama yüzdeleri kaça kaçtı? Maçta olunca bilemiyoruz tabi de ben böyle bir ilk yarı görmedim hayatımda. Trabzon topa dokunamadı. Ezmek zayıf bir kelime kaldı. 2. yarı şenol güneş fırçaları ve belediye skoru gazlasa da hakeden kazandı. yedek medek bahaneleri yemez abi. adamlar kupadan elendi yani. akıl var mantık var. ceyhun'un kendini yere atma olaylarını anlamadım. bu kadar temiz bi çocuğun bunlara ihtiyacı yok. mustafa'yı anlarım da ona üzüldüm. mustafa nasıl palavra ama haha simao'da baya iyiydi. 61. dk şovu izlenmeye değerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 millettt... cevabini alamayanlar ; buca'yi rakip saymayanlar bide gruptan cıkamayanlar siraya gecsin cevaplarni almak icin hadi bakim... KOY-DUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Turkceplease said: tribünler bir ara sergen noluyor gtn başın oynuyor diyemi bağırdı?benmi öyle anladım? evet dogru duydun.. hatta 2. golden sonra da bagrdk da kısmslar tv de sesi az duyuluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 adamınbiri said: tirabzonun arada sırada şampiyonluğa oynıyan diğer anadolu kulüplerinden tek farkı bi kaç kez şampiyon olmasıdır başka hiç bir fark yoktur trabzonun besiktastan tek farki besiktasin hediye verilen 2 sampiyonlugunu cikarsaniz dahi biraz daha az sampiyonlugu olmasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 BiTcH_oFBaT said: ilk yarıda topla oynama yüzdeleri kaça kaçtı? Bjk 61 - 39 T.spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 valequenta said: adamınbiri said: tirabzonun arada sırada şampiyonluğa oynıyan diğer anadolu kulüplerinden tek farkı bi kaç kez şampiyon olmasıdır başka hiç bir fark yoktur trabzonun besiktastan tek farki besiktasin hediye verilen 2 sampiyonlugunu cikarsaniz dahi biraz daha az sampiyonlugu olmasidir. hala burdamisn ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 nasil yani? olmamam mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaperon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 La bu adam çok acayip bir adam. O kadar car car car konuştu. Yok bilmem ne yok Trabzonda gg olceniz, hala burada mısın cidden? Almadın mı azının payını, daha ne lazım susman için birader? Git artık Beşiktaş topiğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sunthewhich said: BiTcH_oFBaT said: ilk yarıda topla oynama yüzdeleri kaça kaçtı? Bjk 61 - 39 T.spor gene iyiymiş. ben daha fazla fark var sanıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 dun butun gece buca takım diil trabzon alsin gazinizi görurz fln filan yapıodun.. alcak gaz bırakmadk ortalıkta.. hala besiktas cok rörörrö yapıosun... uefa kupasi 8-0 yıldırım demirören ... baska argumanin da olmadgna göre see ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 applev0dka said: Turkceplease said: tribünler bir ara sergen noluyor gtn başın oynuyor diyemi bağırdı?benmi öyle anladım? evet dogru duydun.. hatta 2. golden sonra da bagrdk da kısmslar tv de sesi az duyuluo ahahaha dusuyodum kanepeden ben 2.golden sonrakinde spiker boyle bi sustu konusamadi golu anlatirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben duruyim dimi la X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi saniye ben mi demisim buca adam deil trabzon alsin sizi filan diye? bu laflari sallayip, gutiyle beraber yazdiklarimi okuyanlar gostersin bakalim ben oyle mi demisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 desteksiz sallamayin besiktas fanatizm objeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yahu 2. gol ne goldü be, tekrar tekrar seydediyorum yok böyle bir şut. Bu adamın bu sene attığı gollerin hepsini gösterin, 1 tane sıradan golü yok, hepsi böyle acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ersan ve ismail cok iyiydi defans guven verdi resmen tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 İsmail bi pozisyonda ofside bozdu ynie, Alenzinyo kazması atamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 9.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 valequenta said: adamınbiri said: tirabzonun arada sırada şampiyonluğa oynıyan diğer anadolu kulüplerinden tek farkı bi kaç kez şampiyon olmasıdır başka hiç bir fark yoktur trabzonun besiktastan tek farki besiktasin hediye verilen 2 sampiyonlugunu cikarsaniz dahi biraz daha az sampiyonlugu olmasidir. hala burdamisn ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 nasil yani? olmamam mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 La bu adam çok acayip bir adam. O kadar car car car konuştu. Yok bilmem ne yok Trabzonda gg olceniz, hala burada mısın cidden? Almadın mı azının payını, daha ne lazım susman için birader? Git artık Beşiktaş topiğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sunthewhich said: BiTcH_oFBaT said: ilk yarıda topla oynama yüzdeleri kaça kaçtı? Bjk 61 - 39 T.spor gene iyiymiş. ben daha fazla fark var sanıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 dun butun gece buca takım diil trabzon alsin gazinizi görurz fln filan yapıodun.. alcak gaz bırakmadk ortalıkta.. hala besiktas cok rörörrö yapıosun... uefa kupasi 8-0 yıldırım demirören ... baska argumanin da olmadgna göre see ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 applev0dka said: Turkceplease said: tribünler bir ara sergen noluyor gtn başın oynuyor diyemi bağırdı?benmi öyle anladım? evet dogru duydun.. hatta 2. golden sonra da bagrdk da kısmslar tv de sesi az duyuluo ahahaha dusuyodum kanepeden ben 2.golden sonrakinde spiker boyle bi sustu konusamadi golu anlatirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben duruyim dimi la X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi saniye ben mi demisim buca adam deil trabzon alsin sizi filan diye? bu laflari sallayip, gutiyle beraber yazdiklarimi okuyanlar gostersin bakalim ben oyle mi demisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 desteksiz sallamayin besiktas fanatizm objeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yahu 2. gol ne goldü be, tekrar tekrar seydediyorum yok böyle bir şut. Bu adamın bu sene attığı gollerin hepsini gösterin, 1 tane sıradan golü yok, hepsi böyle acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ersan ve ismail cok iyiydi defans guven verdi resmen tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 İsmail bi pozisyonda ofside bozdu ynie, Alenzinyo kazması atamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 9.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 dun butun gece buca takım diil trabzon alsin gazinizi görurz fln filan yapıodun.. alcak gaz bırakmadk ortalıkta.. hala besiktas cok rörörrö yapıosun... uefa kupasi 8-0 yıldırım demirören ... baska argumanin da olmadgna göre see ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 applev0dka said: Turkceplease said: tribünler bir ara sergen noluyor gtn başın oynuyor diyemi bağırdı?benmi öyle anladım? evet dogru duydun.. hatta 2. golden sonra da bagrdk da kısmslar tv de sesi az duyuluo ahahaha dusuyodum kanepeden ben 2.golden sonrakinde spiker boyle bi sustu konusamadi golu anlatirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben duruyim dimi la X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi saniye ben mi demisim buca adam deil trabzon alsin sizi filan diye? bu laflari sallayip, gutiyle beraber yazdiklarimi okuyanlar gostersin bakalim ben oyle mi demisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 desteksiz sallamayin besiktas fanatizm objeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yahu 2. gol ne goldü be, tekrar tekrar seydediyorum yok böyle bir şut. Bu adamın bu sene attığı gollerin hepsini gösterin, 1 tane sıradan golü yok, hepsi böyle acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ersan ve ismail cok iyiydi defans guven verdi resmen tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 İsmail bi pozisyonda ofside bozdu ynie, Alenzinyo kazması atamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar