JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 2 isveçli oda arkadaşı + diğer apartmanda 3 isveçli var ve manyak olduklarını onaylayabilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ilk kiz kafa dalmis heralde, sonra arka tekerler bacaklari almis, ama digeri napmis bilemiyorum, gotuyle carpmis olsa kalca filan gider, saglammis demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 in before "Hatunlar taş abi..." :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi bunlar icince her boku yaparlar eet, ama bukadar da manyak olurmu insan bilemiom, isvec delisi desen oda degil, saglam adam yokki bu memlekette zaten. Havadan dolayi herkes bi ruh hastasi su dönemde özellikle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 said: Two Swedish twins hoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 youtube said: Check the Wikipedia page: Ursula and Sabina Eriksson. Apparently Sabina (the one in red) was released from hospital and later killed her caregiver a few weeks after. She pleaded guilty to manslaughter with diminished responsibility and only served 5 years in prison. I know everyone loves bashing America's justice system, but serious UK, wtf? http://en.wikipedia.org/wiki/Ursula_and_Sabina_Eriksson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 o değilde kızları genelde pek efsane oluyor bunların, bu kadar çirkin olunca atlarlar tabii kamyonun altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bak demistim, ruh sagligi bozuk bunnarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 başka insanların canını tehlikeye atmadan gebertsinler de kendilerini, can sahibinin. şimdi izledim de, taser alsın ingiliz polisi de. georgia olsa basarlardı poposuna biterdi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Aga taser kesin vardir da, araba carpiyo kadina, polisler de ne yapacagini sasirmis durumda olayin sokuyla aslinda. Kadina araba carpiyo, kadin bi ölup diriliyo, polis "mudahale ettim, ilk yardim yapcam" derken kadin yine cildiriyo hic beklenmedik bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 delinin sözlük karşılığına Eriksson Twins yazılması lazım, ne alkol ne de uyuşturucu olmadan şu manyaklığı yapmak nedir ya, O çarpmadan 2dk sonra ayağa kalkıp karşı şeride atlaması şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Two girls one road Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ikizlik çok kötü lan. alternatifin var bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şımarık fahişeler. o kadar insanın hayatını tehlikeye attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Cons said: ikizlik çok kötü lan. alternatifin var bi kere muamele fark yaratır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Gafayı yimiş lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 isveçte ingilizce mi konuşuyorlar? irlandada sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu kızlar neyin kafasını yaşıyo anlamadımda kızları browni kek gibi sarıyolar folyolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ardeth said: isveçte ingilizce mi konuşuyorlar? irlandada sanırım bu kızlar isveç mamülü, lokasyon ingiltere, ilk kızı ezen şoför irlandalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 41 yaşındalarmış iyi dayanmışlar bu yaşa kadar hatta üremeyi bile başarmışlar. evrimi sorguladım sdfdcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bir daha izledim de tırın altina degil de icine giriyor resmen ilk manyak kendine gelince ilk yaptigi da polise sovmek ahahahaha harbi deli manyaklarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dertleri neymiş böyle bir şey yaptıklarına göre hayattan vazgeçirecek bi sıkıntıları olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 AHAHAHHA HALPPPPPPP COL TI POLISSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ziyan olmuş kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 tehlikeli paranoid şizofrenik atmosferik deliler. teşhisimi de koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar