Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isveçli ikizlerin intihar denemesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bunlar icince her boku yaparlar eet, ama bukadar da manyak olurmu insan bilemiom, isvec delisi desen oda degil, saglam adam yokki bu memlekette zaten. Havadan dolayi herkes bi ruh hastasi su dönemde özellikle sdf
Mesaj tarihi:
youtube said:

Check the Wikipedia page: Ursula and Sabina Eriksson.

Apparently Sabina (the one in red) was released from hospital and later killed her caregiver a few weeks after. She pleaded guilty to manslaughter with diminished responsibility and only served 5 years in prison.

I know everyone loves bashing America's justice system, but serious UK, wtf?

http://en.wikipedia.org/wiki/Ursula_and_Sabina_Eriksson
Mesaj tarihi:
başka insanların canını tehlikeye atmadan gebertsinler de kendilerini, can sahibinin.

şimdi izledim de, taser alsın ingiliz polisi de. georgia olsa basarlardı poposuna biterdi iş.
Mesaj tarihi:
Aga taser kesin vardir da, araba carpiyo kadina, polisler de ne yapacagini sasirmis durumda olayin sokuyla aslinda. Kadina araba carpiyo, kadin bi ölup diriliyo, polis "mudahale ettim, ilk yardim yapcam" derken kadin yine cildiriyo hic beklenmedik bi sekilde
Mesaj tarihi:
delinin sözlük karşılığına Eriksson Twins yazılması lazım, ne alkol ne de uyuşturucu olmadan şu manyaklığı yapmak nedir ya, O çarpmadan 2dk sonra ayağa kalkıp karşı şeride atlaması şaka gibi.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

isveçte ingilizce mi konuşuyorlar?

irlandada sanırım bu

kızlar isveç mamülü, lokasyon ingiltere, ilk kızı ezen şoför irlandalı.
  • Yeni Oluştur...