Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O satılmıyo galiba da, oyunu önceden alanlara verilmiş vaziyette gözüküyo. Eğer karakter yaratırken Gandalf şapkalı bi tip varsa o işte Wizard Hat DLC'si.
Hatta Steam'de oyunun DLC listesinde listeleniyo.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Baya bi başlarda yere düşüyo onun kitabı. Onu aldıktan sonra yanlış hatırlamıyosam QFDWFF şeklinde yapıyosun

Steam miymiş o elementin adı... Benim sol alttaki barda yok onun resmi nedendir?

tamam sub-elementmiş.
Mesaj tarihi:
Valla 2 tane challenge eklemişler, biri survival tarzı, öbürü de story benzeri ilerlemeli. Yeni gelen tek büyü napalm, o da spamlenebilen bi şey diil ve çok bekletiyo.

Tamam bi sürü silah var falan da, bayık geldi bana yine de. Hatta çok sinir bozucu olmuş, bi sürü tüfekli mob geliyo üstüne doğru, shield atsan bi dert, atmasan başka dert. Ellerinde taramalı olduğu için üzerinde shield varsa yerden kaldırmıyolar, shield açmayınca da 2 saniyede indiriyolar aşağı.
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

challenge dışında story yok mu campaign gibi? Aa yoksa almam zaten, ben challenge'ları ilk oyunda da çok beğenmemiştim campaign'deki konuşmalara, hikayeye fln tav olmuştum ben

evet var ama baya zor ve checkpoint sistemli save olayı ile oyun bazen baya biliyor.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...