aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 wizard hat nerde ya, gormedim ben. buldum, olabilicegi tek yerdeymis zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 O satılmıyo galiba da, oyunu önceden alanlara verilmiş vaziyette gözüküyo. Eğer karakter yaratırken Gandalf şapkalı bi tip varsa o işte Wizard Hat DLC'si. Hatta Steam'de oyunun DLC listesinde listeleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kombo paket alinca geliyo, 0.99 asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Ohoo direk "abey senin beleş o işte" diye kakalamışlar o zaman sdfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Kojiroh said: Baya bi başlarda yere düşüyo onun kitabı. Onu aldıktan sonra yanlış hatırlamıyosam QFDWFF şeklinde yapıyosun Steam miymiş o elementin adı... Benim sol alttaki barda yok onun resmi nedendir? tamam sub-elementmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Kojiroh said: Bu arada Vietnam çok bayık ya :( çok umutluydum alıcaktım, çok mu kötü ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Valla 2 tane challenge eklemişler, biri survival tarzı, öbürü de story benzeri ilerlemeli. Yeni gelen tek büyü napalm, o da spamlenebilen bi şey diil ve çok bekletiyo. Tamam bi sürü silah var falan da, bayık geldi bana yine de. Hatta çok sinir bozucu olmuş, bi sürü tüfekli mob geliyo üstüne doğru, shield atsan bi dert, atmasan başka dert. Ellerinde taramalı olduğu için üzerinde shield varsa yerden kaldırmıyolar, shield açmayınca da 2 saniyede indiriyolar aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 challenge dışında story yok mu campaign gibi? Aa yoksa almam zaten, ben challenge'ları ilk oyunda da çok beğenmemiştim campaign'deki konuşmalara, hikayeye fln tav olmuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 yunusemre said: challenge dışında story yok mu campaign gibi? Aa yoksa almam zaten, ben challenge'ları ilk oyunda da çok beğenmemiştim campaign'deki konuşmalara, hikayeye fln tav olmuştum ben evet var ama baya zor ve checkpoint sistemli save olayı ile oyun bazen baya biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi kaçırdım bütün indirimleri ya hay ya .......... offfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 20. update , update rekoru herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 p4 3.0ghz makinede calısırmı bu? 1gig rem 256 geforce 7100gs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hayatta çalışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Demo oynadım ve bayıldım oyuna. Hemen alıyorum. Kalsın ucuz Civ 5. Bunu alacağım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 agalar londra'da 7 pounda aldım geliyom yarın zabababababa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 biraz geç kaldınız be yiğenler, biz hevesimizi aldıydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sisteyn sen emre misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 netcafe mi? yog deilim. OLM GELİN LAN OYNAYAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 lan söylesene ona göre alicam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 değilim emre jahreinim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ama al lan yine de oyunu. emre her kimse bu oyunu oynadığımız süre içinde beni emreden daha çok seviceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 pvp gelio sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.greenmangaming.com/promp/magicka-new/ 3€ sadece base'i alsam zevk alır mıyım? daha hiçbir oyunun dlc'ine para vermedim, vermem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 alırsın zaten dlc'ler kötü denmişti burada. Oyunun normali çok iyi ama keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar