Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Sanki ilk defa topic konudisi muhabbetlere sariyo. wörldförst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 YA BİZİ DÜZELTEN BİRİSİ OLMASAYDI NE OLACAKTI ARKADAŞLAR? HATALARIMIZ YANIMIZA KÂR MI KALMALIYDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HAYIR ASLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 zaten konu sapmış bide üstüne bayık bayık espri yapmaya çalışmayın bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Kpss olamayan bir ütopya hayali ile yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 warhammer 40kda kimse yaşamak istemiyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Marveloth said: özeti: ben sci-fi den anliyorum, siz anlamiyosunuz. aynen öyle ^^ olitere said: bu nasıl bir ordinaryüs profesör gibi cevaplar nerd rageler falan beğenmediğin posta nerd rage demek, priceless... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 OMG SCI-FI NERDI OLAMADIGIM ICIN COK ÜZÜLDÜM SUAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 En çok Emmanuelle in Space'i kıskandım ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sayfay demekten daha tatlı bilimkurgu demek bence ek olarak yıldız savaşları dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bi sci-fi efsanesini de unutmamak lazım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Saeros said: the fifth element gökten milla düşüyo adamın kucağına böyle evrenin gözünün yağını yerim star wars diyecektim, ama gökten düşen milla daha cazip geldi, ateş toprak su tahta, yok hava hava, biri hava dedi ordan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dasaaa said: En çok Emmanuelle in Space'i kıskandım ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 turist ömer rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Luxor said: ateş toprak su tahta, yok hava hava, biri hava dedi ordan. :) abi espri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bone said: muhabbet sci-fi'dan star warsa, gandalf'a, power rangers'a felan kaymış, saçma sapan muhabbetler. star wars fantasy sayılıyor, gandalf zaten lotr olduğu için direk fantasy, power rangers'ı kaale bile almaya gerek yok. Bütün büyük kitapçılarda Jules Verne'in çocuk kitapları bölümüne konduğu bir ülke de çok da şaşırtcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 oha bone herkesi dövmüş http://lawblog.legalmatch.com/wp-content/uploads/2010/02/McDonalds-Slap.jpg sırıtarak okuodum tokat yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yok haşaa ne diye döveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Dövmedi de, cikarip masaya vurdu, sasirdik hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Conan ya da Dune direk. wh40k da çekici ama güme gideriz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hiçbi bilim-kurgu evrenini sevmem, hepsi sinirimi bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Emmanuelle in Space'te mi? omg soo gay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 The Dancers at the End of Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Marveloth said: Luxor said: ateş toprak su tahta, yok hava hava, biri hava dedi ordan. :) abi espri! cem yılmaz sağolsun, ne zaman 5th element dense bu sahne geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bone said: cevabım: ghost in the shell evreni. oh be, bir kişi yazmış bari. hoş gerçi başlığın %80'i dalga geçmek olmuş, ona vereyim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar