Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çok iyi lan bu bolumde helal adamlara valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 jüpiter'in cock u aşkına kahrolası federaller ne oluyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahah adam gülmek ve savaşmak dışında bişi yapmak zorunda kalırsa yapıcağı şeyi harbi yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Gannicus ile Melitta sevişirken, adam arkadan gannicus a kaycak sandım bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 hangi kanal kaçta veriyor bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ya asıl izleyiciyi en beklenmedik yerden vursa, O adam gannicusun ağzını açıp çenesine pat pat vursa böyle sonra şlak diye ağzına soksa falan inanılmaz komik bi dizi olurdu diye düşündüm. alnına vuruyo falan. düşünsene adam açılış oyunlarına giricek, koskoca vali gelip alnına vurup ağzına verip duşunu alıp evine gidiyo falan.. sadkfjdslafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Çok başarılıydı dizi. Alt yazı çevirinde sıkıntı var ama - sanırım acele ediyorlar. Primus=açılış oyunları (??) yok artık arenada üç tip (aslında çok daha fazla çeşit var da bu dizide bu üçü görülüyor, munus legitimum çok önemliydi mesela ama bu dizide hiç görmüyoruz, sürekli samnite izliyor insanlar arenada) oyun var. İlk maçlar çömez ligi, ilk kan göründüğü anda bitiyor. Hakemli falan bööle ısındırma maçları gibi, birbirlerinin kollarını bacaklarını çizmeye çalışıyolar. Sonra daha önemli maçlarda bu meşhur bağışlanma dilenme ve başparmağın yukarı veya aşağı işareti ile biten gösteriler, en son tek bir tane primus. Main Event gibi bişey. Primusta illaki biri ölecek, başparmak ile seçim yok. Primusa seçildiği için o kadar sevinmesi boşuna değil. açılış oyunları tam tersi EN ÖNEMSİZ oyunlar. Burada belki Capua arenasının açılış gününün primusu kast edilmiş olabilir ki gene de saçma. Çevirenlerin ellerine sağlık - karşılık beklemeden bu kadar uğraşıyorlar, sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 eyegasm yaşadı gözlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Lucul said: ya asıl izleyiciyi en beklenmedik yerden vursa, O adam gannicusun ağzını açıp çenesine pat pat vursa böyle sonra şlak diye ağzına soksa falan inanılmaz komik bi dizi olurdu diye düşündüm. alnına vuruyo falan. düşünsene adam açılış oyunlarına giricek, koskoca vali gelip alnına vurup ağzına verip duşunu alıp evine gidiyo falan.. sadkfjdslafs haha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 indiriyorum bi izleyim yorum yapcak bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 lucul'un bu konuya post atması yasaklansın abi o ne ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Adamlar ne yapsa izleniyor. Bu işin kaymağını 5 sezon yerler. Ee bizim ergenlerde doyar memeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Daha az aksiyon vardı ama olsun yine de superdi. İlk sezonda yemek muhabetinde "dua et içine etmemişler" diye bir yaklaşımda bulunmuştu. Bu bölümde Barca'nın o yaptığını da eklemişler. Gülmedim desem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Adamlar çözdü izleyici kitlesini , geytan kılıklı Gannicus bile izlettiriyor . Spartacus olayı bitince diziden bi halt olmaz sanmıştım halbuki :) Yalnız Batiatus olmasa olmaz ama , dövüş , batiatus entrikaları ve köle dramları zaten temel taşları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Spoilera koyun Allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Dün indirdim bugün izlerim ama ben andy yi isterim ya.Yeni elemanı beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Lucul said: ya asıl izleyiciyi en beklenmedik yerden vursa, O adam gannicusun ağzını açıp çenesine pat pat vursa böyle sonra şlak diye ağzına soksa falan inanılmaz komik bi dizi olurdu diye düşündüm. alnına vuruyo falan. düşünsene adam açılış oyunlarına giricek, koskoca vali gelip alnına vurup ağzına verip duşunu alıp evine gidiyo falan.. sadkfjdslafs bu ne ya hahah ayrıca gene gayet iyi bir bölümdü. cidden süper dizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 gods of the arena>blood and sand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 import said: Adamlar çözdü izleyici kitlesini , geytan kılıklı Gannicus bile izlettiriyor . Spartacus olayı bitince diziden bi halt olmaz sanmıştım halbuki :) Yalnız Batiatus olmasa olmaz ama , dövüş , batiatus entrikaları ve köle dramları zaten temel taşları :) bence gannicus > spartacus.. bu adam çok daha cool,umursamaz..spartacus ne biliyim,warcry ları falan çok itici geliyodu bana. batiatus kısmına +1 onsuz nasıl olcak acaba main bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bence gannicus güzel bi karakter dizinin yeni halini sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 gannicus gayet iyi bir karakter. ilk bölümden ısındım ben adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 gannicus'u izlemek eğlenceli. ama bazen çok yapay kaçıyor. yani öyle bir ortamda, bir köle olarak öyle geniş bir adam olabilmek. zor be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Tamamda diğerlerinin gördüğü muameleyi görmüyo, 'doctore ben gölgede calıscam tahtayla diyo' -akşamdan threesome un yorgunluğu var adamda öğlende uyanıyo- her çıktığı maçı kazanıyo falan bati abinin buna ihtiyacı var falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 dizi eskisinden daha sürükleyici daha bilinmez olmuş, hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar