Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Gods of the Arena

Cystein

Öne çıkan mesajlar

ya asıl izleyiciyi en beklenmedik yerden vursa,

O adam gannicusun ağzını açıp çenesine pat pat vursa böyle sonra şlak diye ağzına soksa falan inanılmaz komik bi dizi olurdu diye düşündüm. alnına vuruyo falan. düşünsene adam açılış oyunlarına giricek, koskoca vali gelip alnına vurup ağzına verip duşunu alıp evine gidiyo falan.. sadkfjdslafs

Sosyal ağlarda paylaş

Çok başarılıydı dizi. Alt yazı çevirinde sıkıntı var ama - sanırım acele ediyorlar.

Primus=açılış oyunları (??) yok artık

arenada üç tip (aslında çok daha fazla çeşit var da bu dizide bu üçü görülüyor, munus legitimum çok önemliydi mesela ama bu dizide hiç görmüyoruz, sürekli samnite izliyor insanlar arenada) oyun var.

İlk maçlar çömez ligi, ilk kan göründüğü anda bitiyor. Hakemli falan bööle ısındırma maçları gibi, birbirlerinin kollarını bacaklarını çizmeye çalışıyolar.

Sonra daha önemli maçlarda bu meşhur bağışlanma dilenme ve başparmağın yukarı veya aşağı işareti ile biten gösteriler, en son tek bir tane primus. Main Event gibi bişey. Primusta illaki biri ölecek, başparmak ile seçim yok.

Primusa seçildiği için o kadar sevinmesi boşuna değil. açılış oyunları tam tersi EN ÖNEMSİZ oyunlar. Burada belki Capua arenasının açılış gününün primusu kast edilmiş olabilir ki gene de saçma.

Çevirenlerin ellerine sağlık - karşılık beklemeden bu kadar uğraşıyorlar, sağolsunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Lucul said:

O adam gannicusun ağzını açıp çenesine pat pat vursa böyle sonra şlak diye ağzına soksa falan inanılmaz komik bi dizi olurdu diye düşündüm. alnına vuruyo falan. düşünsene adam açılış oyunlarına giricek, koskoca vali gelip alnına vurup ağzına verip duşunu alıp evine gidiyo falan.. sadkfjdslafs

haha bu ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar çözdü izleyici kitlesini , geytan kılıklı Gannicus bile izlettiriyor . Spartacus olayı bitince diziden bi halt olmaz sanmıştım halbuki :) Yalnız Batiatus olmasa olmaz ama , dövüş , batiatus entrikaları ve köle dramları zaten temel taşları :)
Sosyal ağlarda paylaş

Lucul said:

bu ne ya hahah

ayrıca gene gayet iyi bir bölümdü. cidden süper dizi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

import said:

Adamlar çözdü izleyici kitlesini , geytan kılıklı Gannicus bile izlettiriyor . Spartacus olayı bitince diziden bi halt olmaz sanmıştım halbuki :) Yalnız Batiatus olmasa olmaz ama , dövüş , batiatus entrikaları ve köle dramları zaten temel taşları :)

bence gannicus > spartacus.. bu adam çok daha cool,umursamaz..spartacus ne biliyim,warcry ları falan çok itici geliyodu bana.

batiatus kısmına +1 onsuz nasıl olcak acaba main bölümler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...