Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 2 saat sonra fizikokimya sınavı var vizesi 19 falan geçsem bile ki çok zor DD ile geçerim şu son kalan 2 saatte kasayım mı kendimi yoksa bida alıp adam gibi not mu alayım zira dersin kredisi çok yüksek, bi yandan bi dönem bida almak zor geliyo bi yandan DD ile alırsam 2.50'nin altına düşerim falan filan kafam karışık sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 can baba gene döktürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bence yaz okulu ya da sonraki doneme at kredi sıkıntın yoksa okulu da uzatmiyor galiba yuksek kredili ise deger bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yok başka ya kaldığım dersim geçerdim de bu dönem ayrılık acısı falan sdfşlsjkdflk evet malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 la olm al dd ni sonra hobi olarak gene alırsın ya. ff leme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yk abi kendimi biliyorum onla mı uğraşıcam lan dicem. yapmışlığım var sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Ortalama mı kasıyorsun yahu geçebiliyorsan geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 DEDE geçiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Açmayın beyler dedeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 al babalar gibi dd ni, sonra dersenki ortalama kasayım bari, seve seve alırsın dersi tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 git gir sınava. senin gibi düşünen 6-7 kişi bugün sınava gelmediği için vizede batırdığım dersi sonunda geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Gir olm. Ortalama sana ciddi biçimde dert olmaya başlayınca benim gibi geçtiğin dersleri seve seve tekrar alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Fiziksel Kimya allahın belası bir derstir. Bu ders yüzünden okulum uzama tehdidi altında lan. Okul hayatım boyunca ilk defa gittim bi hocaya "hoca beni geçir yeaaaa" dedim. Dersi geçersem herkese benden post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 veni vidi vici hocanın puanlamasına göre bir şansım olabilir eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 çalışsana evladım dersine belki sorular hep bildiğin yerlerden gelicek, çan yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Olm fizikokimya kolay ya yaparsın 2 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar