Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 mantıklı gözüküyor, doğru çıkabilir cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 spoiler yedim geldim başlığa 801 galiba oha lucci dönmüş. op'deki favori villainım. luffy'nin overpower edemediği tek fighttı sanırım deli hype yaptım şimdi şu kadar zaman anime only sabrettim ama sabır sınırlarını zorluyor pacing artık. son bölüm, bir chapterı bile tam işlemediler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 başla mangaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 802 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bu ne lan çok dandik bölümdü, bu kadar güzel bölümden sonra olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Oha lan neler beklio bizi zou daki olaylar mi? Kaido nun savas olayi mi yoksa burgerkingin dragonun mekanini bulmasi mi? 10 sene temiz ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 çok pis bölümler geliyo ahaha boka sardı heryer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 hepsi 1 yerde buluşur all-out war olur. Daha ne kadar sürecek one-piece bilgi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 1 sene once hikayenin 10 senesi daha var demisti eichiro oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 804 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 abi spoilerlara bakmıyım diyorum falan ama dayanamıyosun.. abi One piece deki lore başka hangi oyun,kitap,film,animede vs var sorarım abi.. ölmesin Oda başkan lan devam ettirsin bi 70 yıl daha izlerim. edit:sanji teorisi harika lan tüylerim ürperdi. birde asıl merak ettiği lucci değilde enel vardı ne oldu uzaya falan çıktıydı adam en çok onu merak ediyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 lore olarak bakarsan çok var ama bu kadar daynmıyor mangalar maalesef. seven kingdoms muydu 13 kingdomsmuydu ne mesela zebille ama kaldı animesi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 805 kafam allak bullak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Bir anda konu tamamen degisti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 LAAAAAAAAAAN BÖYLE BİTER Mİ YAAAAAAAAAAAAAAA OFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 lan ne oluyor ne kaçırdım ben hott Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Manganın son bölümü için dedim ya bi sürü merak uyandıran şeyi bi anda görüp hiçibirininde aydınlanmaması 1 hafta daha beklemek sıkıcı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 haftaya hiatus yine 2 hafta beklicen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sanji big mamadan sonra kayboldu. Big mama kaçırdıysa çok pis kan dökülecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Sanjiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Yine kaplumbağa moduna girdi ya :( Ulan pekoms neden one shot yedi şimdi o kadar gözümüze soktular bi bok sandık.Hoş kalkar 1-2 bölüm sonra ama şu dünyada loserlar sadece silahla ölüyor be :D Sanji o kadar heyecan yaptı acep tanıyormu yavuklusunu yoksa gizlediği ailesini duyduğundan mı o telaş? Bu bölüm güzeldi de yine kağnı hızına döndü be manga ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama 2016 sanji nin yılı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Sanji favori karakterim benim tayfadaki.Belliydi böyle olacağı çünkü çok geri planda kalmıştı mingos vs straw hat kısmında. Güzel bölümdü btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Adam haşhaşi çıktı Rıza BABA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar